• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİNİZE BUGUN KAPIYI NASIL AÇACAKSINIZ 🎭

Evden çıkmıyor ki geldi diye kapıyı açayım 😒 Evden çalışıyor, markete gidiyor arada ,onda da çocuk koşarak açıyor babam bana ne aldı diye. Evde çürüdü koktu, o koltukla bir oldu, bir de akşam üstü gelip Zuhal topal açsana kız diyor bana vallahi bezdim 🤣 ben TV izleyen bir insan değilim, o da değildi. Şimdi 2 dk mola veriyor, hop müge anlı, hop gündüz kuşağı, içinden ağır ev hanımı çıktı 😒
Ben hiç sevmem erkekler evde olsun sürekli, temizliğin sonu gelmez, valla iyimiş Zuhal topal falan bende kaçırmam😄

Iki elti ve yufkacı tangramını çözmeye çalışan Shusui Shusui nin esi saygılar 😄
Ajahshhshs yemin ederim haftasonu durup durup adama bak dedi ,bugünde diyor ki kesin bunlara uyuşturucu veriyor 🤣🤣 Arada telefon çalıyor süper beyefendi konuşuyor, bilgisayar başına gidiyor ,sonra geliyor tekrar salak salak eşantiyon Hamide de saftorik falan diyor 😁

Ben hiç sevmem erkekler evde olsun sürekli, temizliğin sonu gelmez, valla iyimiş Zuhal topal falan bende kaçırmam😄
Birde bu çok uzun süre işsiz kaldı evdeydi zaten bezmiştim ben. İşe girdi tam rahat ettim derken bam kapandı heryer . Evden çalışmaya hasta oldu ama bende hasta oldum sinir hastası 🤭

Ajahshhshs yemin ederim haftasonu durup durup adama bak dedi ,bugünde diyor ki kesin bunlara uyuşturucu veriyor 🤣🤣 Arada telefon çalıyor süper beyefendi konuşuyor, bilgisayar başına gidiyor ,sonra geliyor tekrar salak salak eşantiyon Hamide de saftorik falan diyor 😁
Eşantiyon hamide wuuu hayatıma çöpü patates yapıyorum bunu 🤪

Birde bu çok uzun süre işsiz kaldı evdeydi zaten bezmiştim ben. İşe girdi tam rahat ettim derken bam kapandı heryer . Evden çalışmaya hasta oldu ama bende hasta oldum sinir hastası 🤭
Ay çok zor ya Allah yardımcın olsun

Eklentiler

• PicsArt_04-01-11.19.51.webp
    PicsArt_04-01-11.19.51.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 32
Kapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün
☹Mutsuz☹
😳Umutlu😳
🥳Heyecanlı🥳
😚Sevecen😚
😡Sinirli😡
😭Ağlamalı😭
Peki ya sen hangisisin?

Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin.

Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur 😀

Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle.

Ding Dong

Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır?

Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız?
Pijamamlaaaa

Back
X