• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞİNİZE BUGUN KAPIYI NASIL AÇACAKSINIZ 🎭

Böyle sorunca bi tek kapının üzerinde anahtar bırakan son dünyalı gibi hissetmedim değil 😶
Ahahahha guvenlik amacli mi bırakıyorsun 🤭 ben bırakmıyorum, cok gerilirsem arkadan kilitleyip anahtari çıkarıyorum, yine kendi açıyor 🤣 anahtar ustundeyken kapiyi yanlislikla cekip anahtarı unutma sorunsali daha zor bi de ondan😁😁

Ahahahha guvenlik amacli mi bırakıyorsun 🤭 ben bırakmıyorum, cok gerilirsem arkadan kilitleyip anahtari çıkarıyorum, yine kendi açıyor 🤣 anahtar ustundeyken kapiyi yanlislikla cekip anahtarı unutma sorunsali daha zor bi de ondan😁😁
Benim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırım 🤣

Benim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırım 🤣
Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyor😁

Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyor😁
Sağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller. 😁

Sağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller. 😁
Simdi, sakince o kilidi elindenajdbsbbdjd

Kapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün
☹Mutsuz☹
😳Umutlu😳
🥳Heyecanlı🥳
😚Sevecen😚
😡Sinirli😡
😭Ağlamalı😭
Peki ya sen hangisisin?

Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin.

Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur 😀

Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle.

Ding Dong

Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır?

Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız?
Eşime kapıyı ben açmıyorum anahtarı var kendisi içeri giriyor 😂😂😂😂🤦‍♀️

Evden çıkmıyor ki geldi diye kapıyı açayım 😒 Evden çalışıyor, markete gidiyor arada ,onda da çocuk koşarak açıyor babam bana ne aldı diye. Evde çürüdü koktu, o koltukla bir oldu, bir de akşam üstü gelip Zuhal topal açsana kız diyor bana vallahi bezdim 🤣 ben TV izleyen bir insan değilim, o da değildi. Şimdi 2 dk mola veriyor, hop müge anlı, hop gündüz kuşağı, içinden ağır ev hanımı çıktı 😒

Iki elti ve yufkacı tangramını çözmeye çalışan Shusui Shusui nin esi saygılar 😄

Eklentiler

• images.jpeg.webp
    images.jpeg.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 31
Back
X