- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Liseli aşıklar gibi işte ha aradi ha arayacak rumantikligiBunun neresi romantik hele kurban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Liseli aşıklar gibi işte ha aradi ha arayacak rumantikligiBunun neresi romantik hele kurban![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne desem bilemedim konu hem genel bi sual hemde mizahi amaçlı laaakin hayat güzel açılacak actiracak nice kapılarımız sevdiklerimiz olsun öyle değil mi amaaah keşke olsa da açsam![]()
Suikast vol 1Kapiyi acmiycam. Çalar çalar gider belkiyanında kv ve kp de var çünkü. Kapiyi acmasam da gitseler ne güzel olurdu. 2 aydır bizdeler hazır disari çıkmışlarken kapiyi kitleyim de girmesinler
![]()
Bencede kendi yapsin tabii.E yapsın niye kendi yapmiyor
Anti mükellef hayallerBencede kendi yapsin tabii.
mükellef bı sofra bekliyormuş birde haftasonu ya öyle hayal etmiş beyfendi.
Ahahahha guvenlik amacli mi bırakıyorsunBöyle sorunca bi tek kapının üzerinde anahtar bırakan son dünyalı gibi hissetmedim değil![]()
Benim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırımAhahahha guvenlik amacli mi bırakıyorsunben bırakmıyorum, cok gerilirsem arkadan kilitleyip anahtari çıkarıyorum, yine kendi açıyor
anahtar ustundeyken kapiyi yanlislikla cekip anahtarı unutma sorunsali daha zor bi de ondan
![]()
Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyorBenim anahtar üzerinde üç kilit yeri kilitli tmm kızlar ben dünyalı değilim sanırım![]()
Sağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller.Bulundugun yerle ilgili olabilir bu tedirginliğin ama ikimiz de calistigimiz icin anahtarla girmek alışkanlık yani kimse kimseye kapi acmiyor![]()
Simdi, sakince o kilidi elindenajdbsbbdjdSağlikli yasam ritueli gibi oyle bi özendirici anlattın ki hahaha bulunduğum konum değilde cocuk psikolojisi herhde olur biri gelir duymam açılır duymam vs niyetine kitliyorum ihtimaller ihtimaller.![]()
NedenEmin olamadım şimdi![]()
Yok bre cigerim bizde bitti o heyecanlarLiseli aşıklar gibi işte ha aradi ha arayacak rumantikligi![]()
Oylama yapsaydım élenahtarlar galip gelecektiAnahtarla kendi giriyor![]()
Eşime kapıyı ben açmıyorum anahtarı var kendisi içeri giriyorKapıyı açıp karşısına çıkacak yüzün
☹Mutsuz☹
Umutlu
Heyecanlı
Sevecen
Sinirli
Ağlamalı
Peki ya sen hangisisin?
Olması gerekenden fazla duygu yükünü kadın taşır aslında ve tavırlarına davranışlarına yüzüne sözüne kısacası tüm özüne işler bizlerin.
Birsey mi yaptım birsey mi dedim istemeden sorularınla belki de birden hüngür hüngür ağlarız ya da trip atarız ya da bir kahkaha belli mi olur
Peki Yaşadığımız günü eşlerimiz daha kapıdan içeri girmeden bile gösterebiliriz ifadelerimizle.
Ding Dong
Bir hoşgeldin ile kapı mı kapanır yoksa kucak dolusu gülümsemeler ile boyuna mi sarılır?
Siz bugun eşinize kapıyı nasıl açacaksınız?
Avrupai afssfsEşime kapıyı ben açmıyorum anahtarı var kendisi içeri giriyor![]()
Ee bir zahmet kendisi açsın valla bir de ben mi kalkıp açıcam hiç keyfimi bozamamAvrupai afssfs
Ee bir zahmet kendisi açsın valla bir de ben mi kalkıp açıcam hiç keyfimi bozamam![]()