Esinize dans eder misiniz??

Beraber göbek atariz videoya çekeriz sonrada izler izler güleriz:KK53:

Yani bundan hoşlanacak bir erkekse ve sende bu tarz şeyleri seviyorsan harika bir sonuç çıkar ortaya, neden olmasın :KK48:

yok arkadaşım hiç benlik değil ama arkadaşlar olmalı yapın ilerde dua ediceksiniz vb..diyorlar ya ondan dedim.

yoksa nerde kıvırmalar nerde oynalar...

bide ters adama denk gelirim benim şansım yok o salonun ortasın daki direğe asar sen nerden gördün diye:KK17::KK17:

türk erkeği bu belli olmaz...:KK70:

EnHarbiKiz EnHarbiKiz
cimcimegfb cimcimegfb
konuyu kaciriyonuz... gelin cuvap virin,dans ediyonuz mu :KK53:
geç kaldın sen cicim çoktan cevap verdik biz :D

tumblr_mzz2vi05CF1ss1wywo1_400.gif

ben bu şekil figürler sergiliyorum :KK70:

Coluk çocuk yokken et BACIM doya doya kucak dansini.cocuklar gelince evde en fazla bi oyun havası açar ailecek söyle bir oynar kivirttirir stresini atarsın. :rolleyes::rolleyes:

yok arkadaşım hiç benlik değil ama arkadaşlar olmalı yapın ilerde dua ediceksiniz vb..diyorlar ya ondan dedim.

yoksa nerde kıvırmalar nerde oynalar...

bide ters adama denk gelirim benim şansım yok o salonun ortasın daki direğe asar sen nerden gördün diye:KK17::KK17:

türk erkeği bu belli olmaz...:KK70:
Sorun bu zaten, insanların sağı solu belli olmaz. Aynı kafadaki iki insan birbirine düştüğünde olacak olanlar zaten belli amma, iki farklı düşüncedeki insanın yan yana gelmesi bir süre sonra işleri monotonlaştırır. Demedi demeyin...

Tabular insanları gerçekten zorluyor. Hep ön yargı var insanlarımızda, kötü pis tu kaka...

tercihle alakalı olduğunu düşünüyorum..
siz komik bulabilirsiniz yada yapmayada bilirsiniz..
yapanların komik göründüğü kanısına varmanıza anlam veremedim.
bundan hoşlanan var hoşlanmayan var.
ben yapmaktan ve eşiminde bu durumdan hoşlandığını biliyorum ve siz ''noluyoruz haydaaa'' şaşkınlığı olduğunu idda ediyorsunuz..
ben kocama dans ederken bizi izliyormuydunuz?
Tamam.

Ya arkadaşım bu bir sektör...Endüstri. ..adamlarin zihinlerinde karısı külttür yani nasil diyeyim kutsaldır. Annedir aileye bakandir vb. Böyle kodlanmış beyinleri. Şimdi kadın her hizmeti yapacak her hali kocası tarafindan görülecek ve aralarında da aşk duygusu var esiyle tabiki.
Bu direktir kucaktir dansları sektörü besler oradaki insanlarin arasinda aşk yoktur sadece seks icgudusune hitap eder.
Eşiniz hoslaniyorsa ne mutluluk.ama aşk olayıyla o dansların felsefesi tamamen farklı. Esinizde demekki orjinal takıntısı yok. müziktir ışıktir ortamdir kalitedir begeni düzeyi düşük.

Ayrıca yapanı komik buluyorum demedim yapan eğer eş olan kadınsa komik dedim.
Bu işi is olarak yapanlar süper bence.muhtesem görsellik. İşi bu profesyonel dansçı hepsi. Eee şimdi sen mutfak masasini topladıktan sonra yapiyorsun komik değilmi allah aşkına.

Ayrıca yapanı komik buluyorum demedim yapan eğer eş olan kadınsa komik dedim.
Bu işi is olarak yapanlar süper bence.muhtesem görsellik. İşi bu profesyonel dansçı hepsi. Eee şimdi sen mutfak masasini topladıktan sonra yapiyorsun komik değilmi allah aşkına.
Profesyonelce olmasa da gayette becerebilenler de olur aramizda ;)

Back
X