- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
- Konu Sahibi Quennhazel
Hayır insan inandırıcı olsun diye küsüratlı rakam verir. Onu da akıl edememiş yazık.
sen nicke bak ama kaçırmazdın oysa bunları dikkat et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır insan inandırıcı olsun diye küsüratlı rakam verir. Onu da akıl edememiş yazık.
Kucak dansı candır.kucak dansı çok mu matah bişi avamın alası o
hangi erkek onu ister eşinde :S
çok şey öğrendim ilerde kocam olursa salonun ortasına direk yaptırıcak ve her gece![]()
Kucak dansı candır.![]()
sen nicke bak ama kaçırmazdın oysa bunları dikkat et
Yani bundan hoşlanacak bir erkekse ve sende bu tarz şeyleri seviyorsan harika bir sonuç çıkar ortaya, neden olmasın![]()
Kimin ne şekilde yaptığına bağlı Norwegian, büyük konuşma... Zarif bir kadın ne yaparsa yapsın avam durmazkucak dansı çok mu matah bişi avamın alası o
geç kaldın sen cicim çoktan cevap verdik biz
![]()
ben bu şekil figürler sergiliyorum![]()
geç kaldın sen cicim çoktan cevap verdik biz![]()
Sorun bu zaten, insanların sağı solu belli olmaz. Aynı kafadaki iki insan birbirine düştüğünde olacak olanlar zaten belli amma, iki farklı düşüncedeki insanın yan yana gelmesi bir süre sonra işleri monotonlaştırır. Demedi demeyin...yok arkadaşım hiç benlik değil ama arkadaşlar olmalı yapın ilerde dua ediceksiniz vb..diyorlar ya ondan dedim.
yoksa nerde kıvırmalar nerde oynalar...
bide ters adama denk gelirim benim şansım yok o salonun ortasın daki direğe asar sen nerden gördün diye
türk erkeği bu belli olmaz...![]()
Tamam.tercihle alakalı olduğunu düşünüyorum..
siz komik bulabilirsiniz yada yapmayada bilirsiniz..
yapanların komik göründüğü kanısına varmanıza anlam veremedim.
bundan hoşlanan var hoşlanmayan var.
ben yapmaktan ve eşiminde bu durumdan hoşlandığını biliyorum ve siz ''noluyoruz haydaaa'' şaşkınlığı olduğunu idda ediyorsunuz..
ben kocama dans ederken bizi izliyormuydunuz?
Ne istiyorsa esinde istemeliKucak dansı candır.![]()
Baskasinda istemeden ne istiyosa esinde istesinkucak dansı çok mu matah bişi avamın alası o
Profesyonelce olmasa da gayette becerebilenler de olur aramizdaAyrıca yapanı komik buluyorum demedim yapan eğer eş olan kadınsa komik dedim.
Bu işi is olarak yapanlar süper bence.muhtesem görsellik. İşi bu profesyonel dansçı hepsi. Eee şimdi sen mutfak masasini topladıktan sonra yapiyorsun komik değilmi allah aşkına.