Esinize dans eder misiniz??

Striptiz, kucak dansını gerçekten çok çok güzel yapanlar var, ben bile gözümü alamıyorum bazılarından. Ama ne yalan söyliyim Türk kadınlarını düşünüyorumda gözümde Sarı Tutku canlanıyor. Oyüzden ne kendime yakıştırıyorum ne de burda yapıyorum diyenleri hayal edebiliyorum :confused:

Bildiğimiz normal romatik danssa, pcden kocam müzik açar biz hep sarılır dans ederiz.benimki biraz komiktir, eğlencelidir çaça, rumba, falan yapar bana ben gülüyüm diye:KK70: bilirmiş gibi

Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?

Sırf eşim için değil de; evde sürekli müzik dinleriz çoğunlukla ve ben her sevdiğim şarkıda dans ederim.. özellikle yemek yaparım kıvıra kıvıra.. eşim ile kızım da eğlenceye katilirlar.. :-)
ohoo laf aramızda striptiz bile yapmislgim vardır.. :-) özel anlamda

Kizlar esinize dans edip cilve filan yapar misiniz? Biraz cekingen bi yapim var dans konusunda sizce boyle seyler gerekir mi heyecan icin?
Koca beni bulursa öyle bir düşüncem var ama bende çekiniyorum. Birde striptiz yapmak istiyorum. Kocam yatak odasına o direkten yaptırır artıkın :)

Bekarken bir kız arkadaşım vardı okul bitmeden evlilik yoluna giriyor diye onunla epey ugrasirdik :)

Bir gece kızlarla birlikte kalalim dedik Üniversite son sene. Ben yine bu arkadaşla ugrascam ya. Öğrenci evinde buldugum her üstü üst üste giydim Allah ne verdiyse :D
Pazen etek bile var. Ellerime eldiven diye uzun çoraplar :D

Kızlara da açtirdim etkileyici bir dum tis dum tis.

Bak x bak boyle yapacaksin diye göstere göstere kivirip parça atıyorum. Hele parmağımı isirarak eldivenleri pardon çorapları :) çıkarısim unutulmaz.

Kızlar tabi yarıldı tüm gece. Show bitimi diyorlar ki vayyy sende neler varmış neler kocana neler yapsarsin falan.

Sonuç=3 yıllık evlilik sıfır dans,striptiz.

Içimdeki cevheri ortaya çıkaramayan kocama mi kizmaliyim yeteneğimi kullanamayan kendime mi? :)

Demek ki neymiş?

Kimden ne çıkar belli olmaz. Yapar sandıkları benden bir şey cikmadi görüldüğü üzere :)

her erkek bu tip atraksiyon yapan kadından hoşlanır .Bazısı ağır takılmak için hoşlanmıyorum der.Ver iki kadeh viskiyi filan bakalım hangisi hayır diyecek.Dürüst olalım.

Kız ben bir sakarım düşmediğim yer yoktur dansa gelince de bir kere oynarken arkadaşımın ablasının nişanında ayakkabımın sivri topuğu elbiseme takıldı hem ben düştüm hem elbisemin içindeki tül yırtıldı en içimi acıtanı:KK53: Erkek arkadaşımın masadan kalkıp bir koşuşu var elbise başıma geçti çünkü:KK53::KK53: Kaldırdı beni ama gülmekten kaldıramıyor da herkese rezil oldum herkes gördü yüzüme bakıp gülüyorlar bende güldüm tabi YouTube'a koyucam diyordu arkadaşım zor ikna ettim:KK53: Evlenmeyi düşünüyoruz nasipse, eminim artık benden dans mans istemez hala 2 sene önceki mevzuyu gündeme getiriyor:KK53: Dans etsem heralde evliyken donum monum tempoyla düşer rezalet:KK76:

Mutluluğunuz daim olsun :nazar: Anlatımınızla olay gözümde canlandı :KK70::KK70::KK70:Evliyken düşse de dert etmez bence müstakbel eşiniz ;)

Dans da ettim striptiz de yaptim zamanimda ama bizden gecti artik. Sahneyi yeni evlilere birakalim :D
Zaten bu vucutla su an yapsam bunlari ancak komik olur :( :(

Back
X