Eşinize en son nezaman senı sevıyorum dedınız:))

papatyam67

Kûn fe yekûn❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.403
1.030
133
benı sorarsnız her sabah uyandıgımda ve aksam yatarkenn:))ona onu solemeye doyamıorum cunkuuu

4 aylık evlıyım canım 5 yıldır cıktık hep aynıyız allah bozmaz ıns,:)))

söz,nişan, nikah derken 5.5 yılı geride bıraktık... 3.5 yıldır da evliyiz... ilk zamanlardaki gibi olmasada daha özel zamanlarda ve seyrek söylüyoruz... ben söyleyeli 1 hafta oldu... eşim söyleyeli ise 2 hafta :)) komik ama böyleyiz :)

benı sorarsnız her sabah uyandıgımda ve aksam yatarkenn:))ona onu solemeye doyamıorum cunkuuu

ben evli değilim ama biz de sabah seni seviyorumlarla uyanır, akşam seni seviyorumlarla uyuruz
ben de aynı şekilde doyamıyorum ve ne kadar çok söylersem kardır diyorum, dünyanın türlü türlü hali var, bazen aklıma geliyo, yarın yaşıcağımız garanti mi? ilerde keşke dememek için söyledikçe söylüyorum

1 sat önce esim seni seviyorum dedi bende senı sevyorum dedim ben sureklı dillendirmeyı pek sevmem ama hep soylerim:)))))))99

2,5 yıllık evliyiz nişanla sözle birlikte beraberliğimiz 4 yıl oldu. ve hergün birbirimize seni seviyorum deriz hala, tabiki nişanlıyken sözlüyken daha çok duyuyordum bu kelimeyi ama hala duymadığım bir gün yok çok şükür

ayyy ıkı gun once benı eve bıraktı, arabadan tam ındım kapıyı kapatıyodum bir şeyler dedı tam duyamadım sonra actım kapıyı ne dedın dedım senı sevıyorum dedı,tabı ben leyla mod hemen

Neye bukadar gülündüğünü bende anlayamadım :/ sevgilimle gece yatmadan mutlaka seni dünyadaki herşeyden çok seviyorum der öyle uyuruz :)

Neye bukadar gülündüğünü bende anlayamadım:/ sevgilimle gece yatmadan mutlaka seni dünyadaki herşeyden çok seviyorum der öyle uyuruz :)

tatlım hava da bi fesatlık kokusu aldım ben ...
Arkadaşta duyar boyle sozler ınsllah ne dıyım yazık... ne guzel canım Allah bozmasın boyle sozler ınsanı kesınlıkle motive edıyor sevgıden guzel şey mi var dunyada

Allah ilişkilerimizi nazarlardan korusun bebeğim Aşk bambaşka bişey yaa gerçektenn Allah olmayanada nasip etsin :)

Son düzenleme:
Gülünecek bir şey yok, hafiften özenme diyeyim ben öyle sezdim

Benim sevdiceğim de 1 saat öncesinde falan yazdı...
Ben de en son pazartesi gemiştim

2 Dakika önce telefonu kapatırken söyledik birbirimize.

Normalde sık dile getirilmesini bende sevmezdim ama duymak başka güzelmiş... Sabah, öğle, ikindi, akşam, gece günde çok kez duyuyorum. Ve mutlu oluyorum

2 Dakika önce telefonu kapatırken söyledik birbirimize.

Normalde sık dile getirilmesini bende sevmezdim ama duymak başka güzelmiş... Sabah, öğle, ikindi, akşam, gece günde çok kez duyuyorum. Ve mutlu oluyorum

katılıyorum. genelde ''ne kadar az söylenirse o kadar anlamlı kalır, ne kadar çok söylenirse o kadar büyüsü bozulur'' derler.. ama duyulduğunda hissedilen duygu kesinlikle paha biçilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…