Eşinize en son nezaman senı sevıyorum dedınız:))

eğer sorulan 'seni seviyorum' cümlesinin telaffuzu ise ben en son 10 gün önce söyledim..ama eşim en son 10 sene önce söylemişti:))

aslında çoğu zaman bu cümlenin yerini tutacak şiyler vardır diye düşünüyorum..bir anlık bir bakış, hiç olmadık bi zamanda size bakan bi gülüş, gece yatarken sizi ısıtan bir kol yada yüzünüzde hissettiğiniz nefesde olabilir..

ama bu kadarda uzatılmaz ki canım..10 yıl:))

katılıyorum. genelde ''ne kadar az söylenirse o kadar anlamlı kalır, ne kadar çok söylenirse o kadar büyüsü bozulur'' derler.. ama duyulduğunda hissedilen duygu kesinlikle paha biçilemez

Bence bu cümle "seni seviyorum" cümlesini sevgililerinden ya da eşlerinden duymayan insanların uydurması canım. :) Seven söyler, sebep aramaz söylemek için. Durup dururken bile söyler. Allah bizi bu güzel ve özel cümleden mahrum etmesin.

zaten seven sebepsiz sever dimi amin canım

Eşime değil ama sevgilime söyledim yarım saat önce küçükte olsa beni mutlu edicek bişey söyledi çünkü

biz seni çok seviyorum demeden kapatmayız ki telefonu :102: :101:
kavgalı olduğumuz zaman bile söyleriz
o yüzden en son 2-3 saat önce telefonu kapatırken söyledim

eşime seni seviyorum dedigimde allah razı olsun dedi 2-3 kez .peki ya sen... dedigimdede bende... diyip kapatıyor konuyu
bende sölemiyorum artık

Eşime zaten söylerim ama aileme sevdiklerime de mutlaka seni seviyorum derim

canım aşkıma en son dün akşam söyledim onu ne kadar çok sevdiğimi. aşık olduğumu. sanırım yıllar geçtikçe ona olan aşkım katlanarak artıyor. keşke hiç işe gitmese keşke hep dip dibe olsak. onsuz geçen her saniyem boşa geçiyor sanki

bende 5 saat önce sevdiğimi söyledim :) bizde çokça söylüyoruz canımı sevmek o kadar güzel ki yetmiyor, ne desem ne yapsam yetmiyor allah bizi birbirimize bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…