• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hamile olduğunuzu söylemenin sıradışı yolları

kızlar sızın ılgınc gelırmı bılmem ama bnım cok hosuma gıttı gecen bı dızıde gordum:9:dızıdekı cıft yenı evlı ve kadın hemen hamıle kalır esı aksam eve gelır sofrada oturuken bak hayatım evımızın ılk faturaları gelmıs elektrık ,su,vs.buda gecen ayın faturası zarfın ıcınde gebelık sonucun yzıyor kagıtta super ya:9::9:fatura lar :52::52:kabarık:9::9:

Bence de güzel :):34:

ben hamile oldugumu esıme bebgımın agzından mektup yazarak haber vermıstım bır de odamızın heryerıne bebegım sankı babsıyla konusuyormus gıbı kucuk notlar yazmıstım meselaa oo babam gelmıs hosgeldın babacık yoruldun mu annem super yemekler yaptı bıde ben de aranızdayım annemın karnındayımm verecegın tepkıyı bende hıssedıcem gıbı sevımlı sevımlı notlar.. esım ısten geldıgın de uzerını degıstrmek ıcın odasına gırdıgın de rengarenk notları ve mektubu okumustu ve alnıma bı opucuk kondurmustu cok guzeldı hatta o anı ben gızlıce vıdeoya almıstım sonra bende ızlemıstım gozlerının doldugunu da bızzat gormustum..

Bak canım buna bayıldımmmm yaaaaa
Özellikle o anı gizlice kameraya almak süperrrrrr :62:
Ya ben bir an önce hamile kalmak istiyorum iyice heveslendim şimdi :9:

Son düzenleme:
Bak canım buna bayıldımmmm yaaaaa
Özellikle o anı gizlice kameraya almak süperrrrrr :62:
Ya ben bir an önce hamile kalmak istiyorum iyice heveslendim şimdi :9:

evet guzel bı manzaraydı ama sevıncımız kısa surdu 6 haftalıkken kaybettım ıkızlerımı Allah ıns sana saglıklı gebelık nasıp eder canım.. bebeklerımı kucagıma alamasam da annelık duygusunu 6 hafta yasamak cok guzeldı..

evet guzel bı manzaraydı ama sevıncımız kısa surdu 6 haftalıkken kaybettım ıkızlerımı Allah ıns sana saglıklı gebelık nasıp eder canım.. bebeklerımı kucagıma alamasam da annelık duygusunu 6 hafta yasamak cok guzeldı..

Üzüldüm canım ya ama sağlık olsun. Yine yaşarsınız inşallah o mutluluğu.

ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde :34: ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım :16:

Bu fikri çok sevdim ben yaa evlenir de hamile kalırsam aklımda olur inşallah :)

Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?

Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?

seni çok iyi anlıyorum 5-6 ay sonra çok fazla geriliyo insan hamile miyim değil miyim diye merak ediyosun sürekli düşünüyosun oldu mu acaba
diye inşallah daha fazla beklemeden en kısa zamanda hamile kalırsın

Son düzenleme:
ben hemen size planlarımı anlatıyım mama tabağı mama kaşığı mama önlüğü alırım daha sonra eşimi arayıp akşama misafir var kalıcakmış haberin olsun derim kim derse süpriz derim güzel sofra hazırlarım masayada aldığım mama tabağını vs. koyarım zaten masada onları görünce anlar herhalde :34: ya da minik patikler alırım bi de gebelik testi ikisini beraber paket yaparım içinede bekle beni babacım 9 ay sonra kollarındayım diye not yazarım :16:

ilk fikri çok beğendim :)
benimde aklıma şu geldi, eğer eşi vardiyalı çalışan hanımlar varsa yapabilirler; gece işe gidip sabah döneceği zaman, hamilelik testini ve erkeklerin işten yorgun argın geldiğinde anlayabileceği bir biçimde annelik duygusunun taze anlarıyla dolu anlatan bir not. bu notları tuttuğunuz takımın taraftar zıbını ve patiğinin yanına koyup yatağınızda eşinizin yatacağı kısıma onları yerleştirip eşinizin odaya girdiğinde onları görerek durumu anlamasıda hoş olabilir :)
sonra adam heycandan hiç uyuyamaz :D

benimde aklıma şu geldi, eğer eşi vardiyalı çalışan hanımlar varsa yapabilirler; gece işe gidip sabah döneceği zaman, hamilelik testini ve erkeklerin işten yorgun argın geldiğinde anlayabileceği bir biçimde annelik duygusunun taze anlarıyla dolu anlatan bir not. bu notları tuttuğunuz takımın taraftar zıbını ve patiğinin yanına koyup yatağınızda eşinizin yatacağı kısıma onları yerleştirip eşinizin odaya girdiğinde onları görerek durumu anlamasıda hoş olabilir :)

Her fikirden bir parçayı alıp kendime uyarlamak üzere şimdilik rafa kaldırıyorum:9:
Bence de test sonucuyla beraber ilk öğrendiğimiz andaki duygumuzu yazan bir not koymak güzel fikir.

evet eşimde bazen geç geliyo mesela daha eve gelmedi çalışıyo inşallah dayanamayıp arayıp söylemem ama şu çalışmalara bi başlayalım hemen gebelik testi aldırıcam 10 tane ben çünkü dayanamıyorum test yapıyorum hemde o evde yokken yaparım onla test alınca hadi hemen yap diyip bekliyo o zaman süpriz yapamam

Benim de planım, hamile kalırsam çift çizgili gebelik testini eşimin cebine atmak :1:
Aynısını o bana daha önce çok beğendiğim ama pahalı diye almadığım yüzük için yapmıştı.
Umarım bir gün uygulayabilirim

eşimle şu anda ayrı yerlerde yaşıyoruz iş dolayısıyla ben doğu görevindeyim o beni evimizde bekliyo.. hamile kaldığımda bunu ona nasıl söylerim diye düşünüyorum ne zamandır. bir paket hazırlayıp içine not yazıp göndersem ona da paketi açarken karşına kamerayı koy öyle aç desem o anki durumunu sonradan izleyebilirim sizce nasıl fikir? başka fikri olan var mı kızlar:)

eşimle şu anda ayrı yerlerde yaşıyoruz iş dolayısıyla ben doğu görevindeyim o beni evimizde bekliyo.. hamile kaldığımda bunu ona nasıl söylerim diye düşünüyorum ne zamandır. bir paket hazırlayıp içine not yazıp göndersem ona da paketi açarken karşına kamerayı koy öyle aç desem o anki durumunu sonradan izleyebilirim sizce nasıl fikir? başka fikri olan var mı kızlar:)

evet olabilir aslında paketin içine bebek eşyaları koyabilirsin not olarakta babacım şimdiden eşyalarımı topladım 9 ay sonra sizinleyim beni bekle diye yazabilirsin

ben bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. geçen yıl hemen hamile kalırım sanıyordum. eğer hamile kalsaydım eşime söyle bir süpriz yapcaktım. babalar gününe bir iki aylık hamile olurum sanıyordum. eğer öyle olsaydı babalar gününde eşime hediye vercektim. hediye sevdiği takımın bir bebek ayakkabısı veya kıyafeti olcaktı. bebeğimin ağzından da bir not yazcaktımm. ama olmadı. bu babalar gününe kadar hamile kalsam keşke :D

ben bir yıldır hamile kalmaya çalışıyorum. geçen yıl hemen hamile kalırım sanıyordum. eğer hamile kalsaydım eşime söyle bir süpriz yapcaktım. babalar gününe bir iki aylık hamile olurum sanıyordum. eğer öyle olsaydı babalar gününde eşime hediye vercektim. hediye sevdiği takımın bir bebek ayakkabısı veya kıyafeti olcaktı. bebeğimin ağzından da bir not yazcaktımm. ama olmadı. bu babalar gününe kadar hamile kalsam keşke :D

Canım inşallah kalırsın bir an önce. Doğum günü ya da babalar günü hediyesi olarak denk gelse keşke en güzeli o :34:

Back
X