• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hamile olduğunuzu söylemenin sıradışı yolları

aklıma bişey daha geldi evin bazı yerlerine eşlerimizin görebileceği küçük notlar koyabiliriz mesela notlara ilk not çok sevdiğin eşinin senden sakladığı çok önemli bişey var öğrenmek için şuraya bak sonra 2. not orayada bi not yavaş yavaş öğrenmeye başlıyosun şurayada bak tamam son biyer kaldı çok fazla yaklaştın son kez şurayada bak eşinin senden sakladığı çok önemli gizli sırrı bulacaksın diye en son ki notta seni çok seven eşin hamile 9 ay sonra çok sevimli bebeğiniz sizinle diye yazabilirsiniz ya da küçük patikler koyabilirsiniz bu da farklı geldi bana

Arkadaşımın baskısı sonucu test yaptım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum o gun pozitif gördüm testi sevinc cığlıklarım gözyaşıma karıstı en yakn arkadaşim beni mutlu görnce sevincten boynuma sarıldı annem mutluluktan ağladı eşim dısardaydı aradım hamile olduğumu söyledim şaka yaptığımı düşündü ağladığımı farkednce eve elnde değerli hediyeyle gelmis duygulanmistı ilk kez şaşkınlık ve sevinçten uyuyamadık rabbim kollarımizada almayı nasip etsin :) yüce rabbim isteyen herkeze versin :)

Okudukça gözlerim doldu:43: Tüylerim diken diken. Umarım hepiniz bebeciklerinizi kollarınızda mutlu mesut görürsünüzz :9:

benim eşim bana inanmayacagını söylüyor artık hatta gebelik testlerine bile adam bir avuç gebelik testleriyle eve gelmekten bak silik sanki demelerimden bıktı :)

Arkadaşımın baskısı sonucu test yaptım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum o gun pozitif gördüm testi sevinc cığlıklarım gözyaşıma karıstı en yakn arkadaşim beni mutlu görnce sevincten boynuma sarıldı annem mutluluktan ağladı eşim dısardaydı aradım hamile olduğumu söyledim şaka yaptığımı düşündü ağladığımı farkednce eve elnde değerli hediyeyle gelmis duygulanmistı ilk kez şaşkınlık ve sevinçten uyuyamadık rabbim kollarımizada almayı nasip etsin :) yüce rabbim isteyen herkeze versin :)

Aminnnn....
İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin bebeğini canım.
Bize de dua et. Çok istiyorum ben de o güzelliği yaşamayı...:97:

ikinci gebeliğimi eşime renkli a-4kağıtları üzerine oklar çizdim.. sokak kapısında başlayıp yatağıma kadar.. son okları yatağın üzerine koydum..en son kağıtta hadi aç yazıyordu.okları takip ederek odaya geldi..
battaniyeyi kaldırınca gebelik sonucumu gördü.. önce gülümsede.. sonra delisin sen dedi..

Son düzenleme:
candostum canım biz ne zaman sürprizlerimizi yazıcaz buraya... :31: inşallah bu ay yazarız canım...

yazılanları okudukça gözlerim doldu... Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda bize de nasib eder inşallah.... :49::49::49:

allahım ne olur bızlerede nasıp et kendımı tutamıyorum:43::43::43: acaba bende bırgun bu haberı verebılecekmıyım esımın mutlulugu gozumun onune gelıyor benden cok ıstıyor....

bende surpız yapmak ısterım hatta gecen ay reglım 3 gun gecıktı kesın hamıleyım dıyordum esıme de reglı oldum demıstım...ertesı gun kan tahlılıne gıttım sonuc negatıf tı tabi...aksamına reglı oldum...hep haya hep hayal....

Kızlar yazdıklarınızın çoğunu çok duygulanarak okudum.
Biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz, eşim bebek istiyordu ama benim işim gereği 3-4 ay korunuyorduk. Sonra ona bebek istediğimi bir çift patik alarak söyledim. Bende hemen bebek olacak sanıyordumbundan.1.5 yıl oldu, o patik süs oldu salonumuza. Şimdi tedaviye başladık.Bu ay çok umutluyum. Regl günüm (10 Nisan) tam tanışma yıl dönümümüzden (11 Nisan) bir gün önce. Eğer hamile kalırsam ona beni tanıştığımız yere götür diyeceğim, oarada ona açıklayacağım. Ama ben çoook sabırsız biriyim, o kadar sabredebilir miyim bilemiyorum.. Mesela, eşimin doğumgünü hediyesini birkez 10 gün önceden almıştım, dayanamdım, o gün verdim:-)Bebek annesine bir görünsün bakalım, nasıl söyleceğiz görürüz:-)

candostum canım biz ne zaman sürprizlerimizi yazıcaz buraya... :31: inşallah bu ay yazarız canım...

yazılanları okudukça gözlerim doldu... Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda bize de nasib eder inşallah.... :49::49::49:

Aminnn canım sen nerelerdeydin uzun zamandır özlemiştim valla :3: Hoşgeldin topiğime, seni görmek güzel...
İnşallah bu ay olur bari benim bat 17 nisan senden ne haber?

allahım ne olur bızlerede nasıp et kendımı tutamıyorum:43::43::43: acaba bende bırgun bu haberı verebılecekmıyım esımın mutlulugu gozumun onune gelıyor benden cok ıstıyor....

bende surpız yapmak ısterım hatta gecen ay reglım 3 gun gecıktı kesın hamıleyım dıyordum esıme de reglı oldum demıstım...ertesı gun kan tahlılıne gıttım sonuc negatıf tı tabi...aksamına reglı oldum...hep haya hep hayal....

Canım seni çok iyi anlıyorum,önce umutlanıp sonra hayal kırıklığına uğramak, birşeyi çok isteyip de elde edememek ne demek çok iyi bilirim.Yine de pozitif düşünmek adına, burada yazılanlarla hayal kurmak iyi gelir belki:106:

Aminnn canım sen nerelerdeydin uzun zamandır özlemiştim valla :3: Hoşgeldin topiğime, seni görmek güzel...
İnşallah bu ay olur bari benim bat 17 nisan senden ne haber?

hoşbuldum canım... bende seni özlemişim... :29: benim bat ta 23 nisan neşe doluyo insan... :8::8::8: bu ay ben de buraya eşime yapacağım sürprizi yazmak istiyorum Rabbimin izniyle... :49::49::49:

Kızlar yazdıklarınızın çoğunu çok duygulanarak okudum.
Biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz, eşim bebek istiyordu ama benim işim gereği 3-4 ay korunuyorduk. Sonra ona bebek istediğimi bir çift patik alarak söyledim. Bende hemen bebek olacak sanıyordumbundan.1.5 yıl oldu, o patik süs oldu salonumuza. Şimdi tedaviye başladık.Bu ay çok umutluyum. Regl günüm (10 Nisan) tam tanışma yıl dönümümüzden (11 Nisan) bir gün önce. Eğer hamile kalırsam ona beni tanıştığımız yere götür diyeceğim, oarada ona açıklayacağım. Ama ben çoook sabırsız biriyim, o kadar sabredebilir miyim bilemiyorum.. Mesela, eşimin doğumgünü hediyesini birkez 10 gün önceden almıştım, dayanamdım, o gün verdim:-)Bebek annesine bir görünsün bakalım, nasıl söyleceğiz görürüz:-)

Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah ama üzülme canım Allah bizim için neyin ne zaman hayırlı olduğunu bizden daha iyi bilir böyle teselli bulmamız lazım. ben de evleneli 4 yıl olacak ama daha yok bişey...

hoşbuldum canım... bende seni özlemişim... :29: benim bat ta 23 nisan neşe doluyo insan... :8::8::8: bu ay ben de buraya eşime yapacağım sürprizi yazmak istiyorum Rabbimin izniyle... :49::49::49:

Canımm benimmmm bu sefer batdaş değiliz :9: ama olsun.
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Güzel haberlerini bekliyorum beni merakta bırakma olurmu:32:

Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah ama üzülme canım Allah bizim için neyin ne zaman hayırlı olduğunu bizden daha iyi bilir böyle teselli bulmamız lazım. ben de evleneli 4 yıl olacak ama daha yok bişey...

Canım tşkler. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimizi yollar bize inşallah...

Canımm benimmmm bu sefer batdaş değiliz :9: ama olsun.
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Güzel haberlerini bekliyorum beni merakta bırakma olurmu:32:

habersiz bırakmam canım merak etme :34: güzel haberlerimiz birbirimize veririz inşallah... çok hoşuma gitti topiğin... :29: bende bu ay yazmak istiyorum sürprizi mi bananeee :51: :31: :9:

Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?

bu sayfalarda gezinenlerin en az %50si bu şekilde hiç merak etme..

hepimiz zannediyoruz ki korunmayı bırakınca bebek hemen olacak, çok yanılıyoruz aslında..

evleneyim 2-3 yıl çocuk yapmam sonra olsun gibi evdeki hesabın çarşıya uymayacağı hesaplamalar yapıyoruz ama hayat bizim planlarımız doğrultusunda gitmiyor..

3 yıllık evliyim,2,5 yıldır korunmuyoruz ama hala ortada bir şey yok.. zaten eşim baştan beri 3-4 yıl olmasın diyordu, demek ki dua yerine geçmiş istediği ama ben umutsuzluğa kapıldım bir kere , inşallah üzüntülerim boşa çıkar da şu nisan ayı bize uğurlu gelir..

Allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah..

bu sayfalarda gezinenlerin en az %50si bu şekilde hiç merak etme..

hepimiz zannediyoruz ki korunmayı bırakınca bebek hemen olacak, çok yanılıyoruz aslında..

evleneyim 2-3 yıl çocuk yapmam sonra olsun gibi evdeki hesabın çarşıya uymayacağı hesaplamalar yapıyoruz ama hayat bizim planlarımız doğrultusunda gitmiyor..

3 yıllık evliyim,2,5 yıldır korunmuyoruz ama hala ortada bir şey yok.. zaten eşim baştan beri 3-4 yıl olmasın diyordu, demek ki dua yerine geçmiş istediği ama ben umutsuzluğa kapıldım bir kere , inşallah üzüntülerim boşa çıkar da şu nisan ayı bize uğurlu gelir..

Allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah..

Evet haklısın aynen benimki de öyle oldu 3 yıl bebek istemedik korunduk,bırakınca hemen olacak zannettik ama şimdi aylardır uğraşıyoruz...
İnşallah nisan uğurlu gelir hepimize,,isteyen herkes kavuşur..

habersiz bırakmam canım merak etme :34: güzel haberlerimiz birbirimize veririz inşallah... çok hoşuma gitti topiğin... :29: bende bu ay yazmak istiyorum sürprizi mi bananeee :51: :31: :9:

Teşekkür ederim canım:16: Bu topiğin en güzel yanı da; sadece hamilelik duygusunu yaşamış ve bunu eşiyle paylaşmış olanların değil, o anın hayalini kuranların da paylaşabileceği birşeyler olması.
Hayali bile güzel :49:

Back
X