Benim eşim sürekli adet oldun mu diye sorduğu için süpriz şansım pek kalmamıştı.
yazık ya

o nasıl bi baskıdır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim sürekli adet oldun mu diye sorduğu için süpriz şansım pek kalmamıştı.
Arkadaşımın baskısı sonucu test yaptım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum o gun pozitif gördüm testi sevinc cığlıklarım gözyaşıma karıstı en yakn arkadaşim beni mutlu görnce sevincten boynuma sarıldı annem mutluluktan ağladı eşim dısardaydı aradım hamile olduğumu söyledim şaka yaptığımı düşündü ağladığımı farkednce eve elnde değerli hediyeyle gelmis duygulanmistı ilk kez şaşkınlık ve sevinçten uyuyamadık rabbim kollarımizada almayı nasip etsin :) yüce rabbim isteyen herkeze versin :)
candostum canım biz ne zaman sürprizlerimizi yazıcaz buraya...inşallah bu ay yazarız canım...
yazılanları okudukça gözlerim doldu... Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda bize de nasib eder inşallah....![]()
allahım ne olur bızlerede nasıp et kendımı tutamıyorumacaba bende bırgun bu haberı verebılecekmıyım esımın mutlulugu gozumun onune gelıyor benden cok ıstıyor....
bende surpız yapmak ısterım hatta gecen ay reglım 3 gun gecıktı kesın hamıleyım dıyordum esıme de reglı oldum demıstım...ertesı gun kan tahlılıne gıttım sonuc negatıf tı tabi...aksamına reglı oldum...hep haya hep hayal....
Aminnn canım sen nerelerdeydin uzun zamandır özlemiştim vallaHoşgeldin topiğime, seni görmek güzel...
İnşallah bu ay olur bari benim bat 17 nisan senden ne haber?
Kızlar yazdıklarınızın çoğunu çok duygulanarak okudum.
Biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz, eşim bebek istiyordu ama benim işim gereği 3-4 ay korunuyorduk. Sonra ona bebek istediğimi bir çift patik alarak söyledim. Bende hemen bebek olacak sanıyordumbundan.1.5 yıl oldu, o patik süs oldu salonumuza. Şimdi tedaviye başladık.Bu ay çok umutluyum. Regl günüm (10 Nisan) tam tanışma yıl dönümümüzden (11 Nisan) bir gün önce. Eğer hamile kalırsam ona beni tanıştığımız yere götür diyeceğim, oarada ona açıklayacağım. Ama ben çoook sabırsız biriyim, o kadar sabredebilir miyim bilemiyorum.. Mesela, eşimin doğumgünü hediyesini birkez 10 gün önceden almıştım, dayanamdım, o gün verdimBebek annesine bir görünsün bakalım, nasıl söyleceğiz görürüz
![]()
hoşbuldum canım... bende seni özlemişim...benim bat ta 23 nisan neşe doluyo insan...
bu ay ben de buraya eşime yapacağım sürprizi yazmak istiyorum Rabbimin izniyle...
![]()
Allah hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah ama üzülme canım Allah bizim için neyin ne zaman hayırlı olduğunu bizden daha iyi bilir böyle teselli bulmamız lazım. ben de evleneli 4 yıl olacak ama daha yok bişey...
Canımm benimmmm bu sefer batdaş değilizama olsun.
İnşallah Allah gönlüne göre verir. Güzel haberlerini bekliyorum beni merakta bırakma olurmu![]()
Kızlar ben yaklaşık 4 senedir evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz. Henüz olmadı ama ilk başta hemen olacak sanıyordum,hayaller kuruyordum...Aradan birkaç ay geçince biraz umutsuzluğa kapıldım...Bu ay ise kafama takmamaya,oluruna bırakmaya çalışıyorum.
Hayırlısı...
Aranızda benim gibi olan var mı?
bu sayfalarda gezinenlerin en az %50si bu şekilde hiç merak etme..
hepimiz zannediyoruz ki korunmayı bırakınca bebek hemen olacak, çok yanılıyoruz aslında..
evleneyim 2-3 yıl çocuk yapmam sonra olsun gibi evdeki hesabın çarşıya uymayacağı hesaplamalar yapıyoruz ama hayat bizim planlarımız doğrultusunda gitmiyor..
3 yıllık evliyim,2,5 yıldır korunmuyoruz ama hala ortada bir şey yok.. zaten eşim baştan beri 3-4 yıl olmasın diyordu, demek ki dua yerine geçmiş istediği ama ben umutsuzluğa kapıldım bir kere , inşallah üzüntülerim boşa çıkar da şu nisan ayı bize uğurlu gelir..
Allahım isteyen herkese aratmadan versin inşallah..
habersiz bırakmam canım merak etmegüzel haberlerimiz birbirimize veririz inşallah... çok hoşuma gitti topiğin...
bende bu ay yazmak istiyorum sürprizi mi bananeee
![]()
![]()
![]()