Eşinize" hamilelik" müjdesini nasıl verdiniz?..

basakss

x'e bile deqer vermiceksin
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
20.095
1.899
448
Arkadaşlar bu aralar bende bebek düşünüyorum. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder.:49:
İnşallah bir gün hamile kaldığımda eşime nasıl söylesem diye daha şimdiden düşünmeden edemiyorum:16:
Çok merak ediyorum sizler ne şekilde, ne sürprizler ayarlayarak verdiniz bu müjdeyi?
Paylaşırsanız çok sevinirim:29:

Arkadaşlar bu aralar bende bebek düşünüyorum. İnşallah Rabb'im isteyen herkese nasip eder.:49:
İnşallah bir gün hamile kaldığımda eşime nasıl söylesem diye daha şimdiden düşünmeden edemiyorum:16:
Çok merak ediyorum sizler ne şekilde, ne sürprizler ayarlayarak verdiniz bu müjdeyi?
Paylaşırsanız çok sevinirim:29:

Rabbim inş.En kısa zamnda sana da bu mutluluğu yaşatır.

Benim ilk gebeliğimde beraber sonucu alamaya gittiğimiz için süpriz yapma durumum olmadı.Ama sevincimiz kısa sürdü bebeğimi düşürdüm.

Şimdi çok şükür Rabbim bu mutluluğu tekrar nasip etti.Eşim gebe olduğumu hiç düşünmüyordu.Çünkü ilk yapılan testim negetif çıkmıştı.Ama ben her türlü belirtiyi hissediyordum.10 gün sonra tekrar kan testi yaptırdık.Sonucu kendisinin almasını istedim bende araba da bekledim.Elinde sonuç yüzünde şaşkınlık yalpalaya yalpalaya geliyordu:)Sarışıp mutluluk göz yaşlarıyla haberi almış olduk..

Darısı isteyen tüm herkesin başına..

Ayyy çok tatlı yaaa!..:16::16:
hayal edince bile insan heyecanlanıyor. Rabbim inşallah kısa zamanda bize de yaşatır dileğimiz bu:106:
Benim de aklımda bazı sürpriz planları var ama inşallah yapmak nasip olur.

Evde test yapmıştım tek cizgiydi ama adetimde ongün geçince doktora gittik doktor muayene etti bir şey yok hamile olabilirsin dedi kan test istedi sonuç hamilesin ama çok yeni dedi ben şoktayım ama eşim aglamıştı sevinçten aklına kim gelirse aradı ama iki gün sonra bebegimiz düştü sonraki dört bebegim gibi kimyasal gebelikmiş ALLAHIMA inancım sonsuz bana melegimi gönderecek ama kocam asla ilk bebekteki gibi ağlamıcak umutlanmıcak ama doğunca sevinçten çılgına döner biliyorum ama çok isterdim süpriz yapıp hamileyim demeyi ALLAHTAN ümit kesilmez

bende süpriz yapmayı çok isterdim böyle hiç ummadık bi anda pat diye söylemeyi ama olmadı. dilini bilmediğim bi ülkede yaşıyorum. haliyle testi eşim aldı. ben testi yaptım bi yere bıraktım hiç umudum yoktu 1 sene korunmasız yinede hamile kalmamıştım. eşimde zaten düşünmüyordu rahat rahat yemeğini yemeğe gitti. bende korkudan bakamıyordum. bi baktım anaaaa hamileyim :8: sonra o cesaretle bir kaçtane daha yaptım. eşimin boynuna atladım birazcık zıpladık :52: sonra ilk işimiz doktora gitmekti. şimdi kızım 4 aylık. allaha her gün şükrediyorum.

bende süpriz yapmayı çok isterdim böyle hiç ummadık bi anda pat diye söylemeyi ama olmadı. dilini bilmediğim bi ülkede yaşıyorum. haliyle testi eşim aldı. ben testi yaptım bi yere bıraktım hiç umudum yoktu 1 sene korunmasız yinede hamile kalmamıştım. eşimde zaten düşünmüyordu rahat rahat yemeğini yemeğe gitti. bende korkudan bakamıyordum. bi baktım anaaaa hamileyim :8: sonra o cesaretle bir kaçtane daha yaptım. eşimin boynuna atladım birazcık zıpladık :52: sonra ilk işimiz doktora gitmekti. şimdi kızım 4 aylık. allaha her gün şükrediyorum.

zıplarken iyi ki bebeği düşürmediniz:52::52:

Evde test yapmıştım tek cizgiydi ama adetimde ongün geçince doktora gittik doktor muayene etti bir şey yok hamile olabilirsin dedi kan test istedi sonuç hamilesin ama çok yeni dedi ben şoktayım ama eşim aglamıştı sevinçten aklına kim gelirse aradı ama iki gün sonra bebegimiz düştü sonraki dört bebegim gibi kimyasal gebelikmiş ALLAHIMA inancım sonsuz bana melegimi gönderecek ama kocam asla ilk bebekteki gibi ağlamıcak umutlanmıcak ama doğunca sevinçten çılgına döner biliyorum ama çok isterdim süpriz yapıp hamileyim demeyi ALLAHTAN ümit kesilmez

İnşallah canım inşallah tekrar nasip olur. akıldan çıkmayacak bir sürprizle müjdeyi vermek...:91:

Mesela kızlar benim aklıma şöyle bir fikir geliyor. pozitif idrar testini bir kutuya koyarak kocaya hediye olarak vermek.:91:
tabii koca anlar mı çift çizgiden orasını bilemicem:1:

bebekler düştükce eşimin heycanı kalmamıstı bunuda sıradan normalbir şeklide söyledim
cok skr bebeğim kollarımda

Mesela kızlar benim aklıma şöyle bir fikir geliyor. pozitif idrar testini bir kutuya koyarak kocaya hediye olarak vermek.:91:
tabii koca anlar mı çift çizgiden orasını bilemicem:1:

anlamak için agzini ara bakalim tek çizgi-çift çizgi ne anlama gelir

anlamak için agzini ara bakalim tek çizgi-çift çizgi ne anlama gelir

evet önceden bi ağzını aramak lazım:6:
gerçi kkya takılmadan önce ben de bilmiyordum tek-çift çizgiyi. adamcağız nereden bilsin. biraz kkda takılması lazım ki öğrensin birşeyler:111:

evet önceden bi ağzını aramak lazım:6:
gerçi kkya takılmadan önce ben de bilmiyordum tek-çift çizgiyi. adamcağız nereden bilsin. biraz kkda takılması lazım ki öğrensin birşeyler:111:

bence kutuya bide kullanma klavuzu yap içine yazarsın tek çizgi çalışmaya devam /çift çizgi uykusuz geceler diye:1: gerçi baksan ikiside aynı kapıya çıkıyor gibi.

bebekler düştükce eşimin heycanı kalmamıstı bunuda sıradan normalbir şeklide söyledim
cok skr bebeğim kollarımda

di mi ya devamlı aynı haber ve hep hüsran olunca heyecanı kalmıyordur."biz bunu daha önce yaşamıştık":31: falan der insan.
bu kez nasaıl söyledin; "aşkım yine bebek:6:" falan diye mi?
:9::9:

bence kutuya bide kullanma klavuzu yap içine yazarsın tek çizgi çalışmaya devam /çift çizgi uykusuz geceler diye:1: gerçi baksan ikiside aynı kapıya çıkıyor gibi.

evet iki seçenekte uykusuz geceler:9::9:
ay sen böyle yazınca sanki herşey tamam, müjdeyi vermek eksik kalmış gibi oldu.
kendimi hamile gibi hissettim:31:inşallah oda olur:49:

evet iki seçenekte uykusuz geceler:9::9:
ay sen böyle yazınca sanki herşey tamam, müjdeyi vermek eksik kalmış gibi oldu.
kendimi hamile gibi hissettim:31:inşallah oda olur:49:

ay inşallah canım bende heyecanlandım şimdi. ben hamile kalmadan önce. haftamı hesaplayıp full time çalıştırmıştım kocayı. adam yorgun düşüyodu artık :1: ne günlerdi.:31:

Allah gönlünüze göre versin...

yok mu ki kocişine romantik bir sürprizle müjdeyi vermiş olan:31::31::31::31:
sıradan olsa da olur, sıradan ama unutulmaz olması da güzel:38:

Back
X