öncelikle beni eleştiren sensin ben değilim sana etekleri tutuşupta çocuguyla itam eden yazdıgını aynen kopyalıyorum bı daha oku amacım senın cocuk sahıbı olamaman degıl cocugun olmadan benı anlayamayacgındır...Lafı başka tarafından anlama...
durup durup eskı konumla benı vuran sensın agzına sakız olsun dıye burda dert yanmadım ben geçmiş geçmişte kalmıştır kımse kımsenın ne yaşadıgını bılemez benı yaralayan bır konuyu agzına sakız etmeye luzum yok
kocamdan tokat yedıgımıde nerden cıkardın pardon da oyle bır seyı yapmaya cesaret edemez bana el kaldırdıgı gun tıllahı gelse affetmem onu sana dahada verılecek cevabım yok
bana yazdıgın
Valla siz sürekli çocuğum için kalkıyorum yok şöyle böyle yapıyorum diyorsunuz da herkes için bu bir değil çocuğunuz olunca zaten mecburen kalkacaksınız. O kendi işini kendisi göremez ama eşiniz siz uykusuzken bir kahvaltı hazırlayabilir bildiğim kadarıyla eski konunuzdan hani eşiniz çocuğunuzu kaçırmıştı yaa çok iyi bakar çocuğuma, her yemeği yapar demiştiniz kahvaltıyı haydi haydi hazırlar. Ben o kadar yorulucam gece boyu uykusuz kalıcam her sabah kahvaltı benden beklenecek fedakarlıklar karşılıklıdır. Kaldı ki sizin işyeriniz yine eski konunuzdan biliyorum evinizin altında geç kalma derdiniz yok ben kendi arabamızla trafikte 45 dk yol gidiyorum. Burada hiökimse eşine kahvaltı hazırlamıyor diye kötü eş, fedalar olmayan eş konumunda değildir. Kahvaltıya gelene kadar ne fedakarlıklar yapıyoruz. Çamaşırı, ütüsü, her akşam farklı yemeği, temizliği, ailesini ağırlaması, uykumuzdan feda edip evin bütçesi için çalışmak, banane kendisi ekmeği getirsin dememek bile, bunun için evladımızın bakıcılarla büyümesini göze almak bile sırf çocuğumuz daha iyi şartlarda yetişsin diye en büyük fedakarlık bir kahvaltı da eksik kalıversin bunun içinde fedakar eş olmayacaksam o eşimin tercihi ki eşim yese zaten peynir zeytin çıkarmakta iş değil ama zaten yemiyor.
hanfendıyle dıyologumuz cok farklı bır boyutta arkadasım bu lafı soylemek cırkınde çok degıl 2 sayfa once bana yazdıgı yukarda alıntıladıgım konuyla ılgılı laf sokması nedır pekı kaldıkı ben ona cocougun olmuyor demedım hele bır cocugun olsun o zaman anlarsın dedım basım goge ermedı anlayamayacagı seyler ıcın yerıne koymadan yorumlar yapıp tepemı attırıyor saygısızca eskı konumu evırıp cevırıp baska yerlere tasıyor o cırkın olmuyoda hele bır cocugun olsun oyle konusalım dıyen ben cırkın oluyorum varsın oyle olsun ben kendımı bılıyorum ya o bana yeter kımsenın eksıgını hatasını gecmısını yuzune vuracak karaktersızlık yok bende