• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize hergün kahvaltı hazırlıyor musunuz?

sen nasıl bir hasta kişiliksin yahu allah akıl fıkır versın sana yazılacak çok cevabım varda karşımda anlayacak adam yok!
sevgili anlayıslı kocacıgınla nıce 6 yıllara bu tembellıkle kusura bakma ama cocuk fılan bakamassın sen baksanda hayatı kocana zehır edersın!!! ara sıra hepımızın kocası oyle jestler yapar kahvaltı hazırlamak yemek yapmak gıbı ama bır kadınındır bu vazıve erkegıne hızmet cok kıymet bıldıde aldı cocugumu kacırdı bu konuyla ılgılı tek yorum dahı yapma 6 yıldır cocugun olmamıs once bı olsun sonra konusalım...

uzun zamandan beri bebek sahibi olmak isteyen biri olarak..yazıkkk diyorum

adamın size işe gitmeden önce kahvaltınızı masaya hazırlayıp bırakması, sen bebeğimizle ilgilenirken zaten yoruluyosun hayatım demesi gerekmez mi? :26:
yoksa yine ben hayal dünyasında mıyım?

cok feci turk dizisi izlemissin. biraz ara ver :27: bu nasil bi utopyadir arkadas? disarda calisan calismayip evde kalacaga kahvalti hazirliyor. dunyanin neresinde gorulmus bu :9:

evet eşime kahvaltı hazırlıyordum ama bu sabah uykuma yenik düştüm kalkamadım eşimde kaldırmaya kıyamamış çay demleyip poğaçaları ısıtmış kendisi yapmış kahvaltısını giderken uyandırdı işe geç kalma kalk kahvaltını yap dedi :)bende bi güzel yedim..

Ne güzel canım. Bende sabah işe gitmek için hazırlanırken malum makyaj filanda yapmam gerekiyor bakım istiyorlar eşim sandviçleri hazırlar çantamıza atarız napalım böyle.

Insallah allahim sizede en kisa zamanda bi evlat verir....Umudunuzu yitirmeyin, cabalariniz karsiligini eminimki alacaksiniz, nur topu gibi bi evladiniz olacak.... Hamilerin yani sira bende size dua ediyorum, ve ayrica tüm cocuk sahibi olmak isteyen kadinlar icin, insallah dua ediyorumki o duyguyu allahim sizlerede tattirsin...

Çok teşekkürler inşallah canım umut hep var olacakta. Olmazsa da vardır Rabbin bir bildiği hayırlısı olsun. Allah razı olsunn :16:

Gözlerimden yaslar süzülürken yaziyorum. Bu sürecin ne denli yorucu ne denli yipratici oldugunu tahmin edebiliyorum. Bence bazen insanlar sinirin dozunu öyle kaciriyorlar ki insancil duygularini tamamen kaybediyorlar. Karsidaki kisinin -forum üzerinden göremesek de- bir insan, yasayan ve duygulari olan bir canli oldugunu unutuyorlar. Kiziyoruz, sinirleniyoruz, öfke patlamalari yasiyoruz ama kisilik üzerinden saldirilar yapmadan tartisabilsek keske. Umudunu kaybetme dejavu_one, dilerim en kisa zamanda güzel haberlerini aliriz. Benim cok yakin bir akrabam olmayacak artik derken tam pes edecekken bizim desteklerimizle bir kere daha tüp bebek deneyip, ikiz annesi oldu.

Neyse, konu da bu degildi ama cok üzüldügüm icin yazma ihtiyaci hissettim.

Çok teşekkürler ben bu konuda çok hassasım ki düşünnü kendi teyzemin, annemin bile dediklerini kaldıramıyorum o kadar alıngan o kadar hassas oluyorsunuz ki. Ve sizden başka kimse sizi anlayamıyor. Ne hayaller kuruyorsunuz kahvaltı hazırlamak ne demek canını ver deseler veririm bir kokusunu duymak için. Ama artık çok duydum ben bu sözleri ve gerçekten kaldramıyorum hep insanlar eksik sanıyorlar sizi birşey desen çok biliyorsan sen yap diyen insanlar. Her neyse konuyu dağıtmayalm Allah razı olsun sağolun..

Burda bi arkadaş daha vardı
Çok tedavi denemişti ki
Tam da böyle bi sürtüşmede
Hemen 'demek ki hak ediyosun' denildi
Çok üzülmüştük

Neyse ki turp gibi oğlu var şu an
Darısı senin de başına en yakın zamanda inşallah

İnşallah canımm dondurulmuşlara başlıyoruz bu ay Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese.

Hazırlayabilmeyi çok isterdim, ama çalışıyorum ve küçük bir kızım var haliyle işten eve gidince kızımla ilgileniyorum işlerimi yapıyorum v.s. yoruluyorum, uykusuz kalıyorum ve maalesef sabah 1 saat erken kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnan ben akrabalarıma dahi gitmiyorum bu konuşmalardan ama insanlar zayıf yanınızı bulmaya görsün bu bana ilk defa yazılmadı ne olsa hep bu dendi bana önce sen çocuk sahibi ol da..diye başlayan cümleler. Her yerde burada değil. Beddua etmem asla kırılan kalbi Allah bilir..

Kalbin hiç kırılmasın, onlar seni değil Yaradan'ı gücendirir ancak. Biz saçımızın telini bile yaratmaktan aciziz, Allah "ol" demese biz bile olmazdık değil mi? Yoktan var eden biz miyiz? Hâşâ.... Sahip olduğumuz ne varsa O'nundur, bize verdiği herşey emanettir, sen sakın üzülme anne olmak hiç kimsenin elinde olan bir şey değil, biz saçımızın telini bile yaratmaktan aciziz bir insanı yaratmak ne demek? İnsan değil söylerken, böyle çirkin birşeyi düşünürken bile içi titrer, ne biçim insanlar var.

İnşallah Allah en kısa zamanda nasip eder, inşallah sen de güzel müjdeler verirsin bizlere. Allah yardımcın olsun, kalbini kıranları da bildiği gibi yapsın.

Valla dejavucum benim koca hiç takmıyor kahvaltı falan akşam yemegi yapmadıgım bile oluyor çok hiç sorun çıkarmıyor genelde yapma yorulma der :27: benim kocişte bi sorunmu varki :ssz: ama yaptımmıda döktürürüm :9:

kahvaltı edebilmesi için sabah 6 da uyanması gerekir,bunun yerine yarım saat daha uyumayı tercih ediyor, giyinip gidiyor.bazen börek-poğaça yaptığımda iş yerine götürüyor, kahvaltı alışkanlığı yok yani

geçmişte yazmış oldugun ve tum uyeler tarafından yanlıs anlaşılan cumlemden oturu ozur dılerım
sevgılı arkadasın bebek sahıbı olma ısteğınden tedavı gordugunden bıle haberım yoktu ona soylemek ıstedıgım cocugumla esımle ılgılı agır ıtamlarda bulunurken benı yerıne koy bır anne olarak anla dedım kac defa eskı konumda ama gordumku anlayamadı soylemek ıstedıgım evladın olmadan benı anlayamayacagıydı aksı sekılde ben bır anneyım asla ve asla boyle bırsey kalbımden gecmedı kendımı ıfade etmek ıstedım "Dejavu one" la sorunumuz olsada o msjımdan oturu alındıgı ıcın ozur dılerım o kadar cok dua ederım kı rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın en yakın zamanda tum bebegı olmayan annelere anne olmayı nasıp etsın.:24:AMİN

geçmişte yazmış oldugun ve tum uyeler tarafından yanlıs anlaşılan cumlemden oturu ozur dılerım
sevgılı arkadasın bebek sahıbı olma ısteğınden tedavı gordugunden bıle haberım yoktu ona soylemek ıstedıgım cocugumla esımle ılgılı agır ıtamlarda bulunurken benı yerıne koy bır anne olarak anla dedım kac defa eskı konumda ama gordumku anlayamadı soylemek ıstedıgım evladın olmadan benı anlayamayacagıydı aksı sekılde ben bır anneyım asla ve asla boyle bırsey kalbımden gecmedı kendımı ıfade etmek ıstedım "Dejavu one" la sorunumuz olsada o msjımdan oturu alındıgı ıcın ozur dılerım o kadar cok dua ederım kı rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasın en yakın zamanda tum bebegı olmayan annelere anne olmayı nasıp etsın.:24:AMİN

Lütfen artık bu konuyu burada dile bile getirmeyin. İnsanların be yaşayıp yaşamadığını bilmeden yorumlar yapmayın. Ben ağır ithamlarda bulunmadım hala daha buraya kendinizi savunmaya gelmişsiniz.

Ben ağır itham neler söyledim söyler misiniz. Çocuğumla itham etti çocuğun olsun öyle konuşalım dedim sadece dediniz. Ben çocuğunuzla sizi itham etmedim hele o sözleri hiç haketmedim ben çocuğunu tabii ki kendi işini kendi göremez, ama o olayda eşim çok beceriklidir maharetlidir diyen size neden kahvaltı hazırlamıyor gece boyu çocuğunuz için uykusuz kalmışsınız dedim, hem hora da geçmiyor eşiniz neler yaptı size deme ki fedakar eş olunmuyor dedim bu mu itham etmek bu mı çocuğunuz itham etmek.

Sen bu tembellikle çocuk yapamazsın yapsan da eşine zehir dersin cümlesinin hiçbir savunulacak tarafı yok bana göre çünkü siz tembel olduğum için bu zamana kadar çocuk yapmadığımı ve bu tembellikle çocukta bakamayacağımı söylediniz. Kahvaltı hazırlamamakla ne alakası varsa bunun.

Ben size eşinizle neden barıştınız mı dedim, ben size eşinize neden siz bakıyorsunuz o işsizken mi dedim, ben çocuk bakmayı bilmiyorsun mu dedim. Ben ısıtıp ısıtıp konuları sunuyormuş um ilk defa burada yazdım o konunuzdan sonra size siz oradan bana takıık olduğunuz için saldırdınız oysa ben diğer üyelerin kahvaltı hazırlayıp hazırlamamasına müdahele etmeyin isteyen hazırlar isteyen hazırlamaz demiştim sadece.. Neyse sonuç olarak özür ile kapanmayan şeyler vardır bu da onlardan biri.. Size eşinizle çocuğunuzla mutlu bir hayat dilerim..

Son düzenleme:
Lütfen artık bu konuyu burada dile bile getirmeyin. İnsanların be yaşayıp yaşamadığını bilmeden yorumlar yapmayın. Ben ağır ithamlarda bulunmadım hala daha buraya kendinizi savunmaya gelmişsiniz.

Ben ağır itham neler söyledim söyler misiniz. Çocuğumla itham etti çocuğun olsun öyle konuşalım dedim sadece dediniz. Ben çocuğunuzla sizi itham etmedim hele o sözleri hiç haketmedim ben çocuğunu tabii ki kendi işini kendi göremez, ama o olayda eşim çok beceriklidir maharetlidir diyen size neden kahvaltı hazırlamıyor gece boyu çocuğunuz için uykusuz kalmışsınız dedim, hem hora da geçmiyor eşiniz neler yaptı size deme ki fedakar eş olunmuyor dedim bu mu itham etmek bu mı çocuğunuz itham etmek.

Sen bu tembellikle çocuk yapamazsın yapsan da eşine zehir dersin cümlesinin hiçbir savunulacak tarafı yok bana göre çünkü siz tembel olduğum için bu zamana kadar çocuk yapmadığımı ve bu tembellikle çocukta bakamayacağımı söylediniz. Kahvaltı hazırlamamakla ne alakası varsa bunun.

Ben size eşinizle neden barıştınız mı dedim, ben size eşinize neden siz bakıyorsunuz o işsizken mi dedim, ben çocuk bakmayı bilmiyorsun mu dedim. Ben ısıtıp ısıtıp konuları sunuyormuş um ilk defa burada yazdım o konunuzdan sonra size siz oradan bana takıık olduğunuz için saldırdınız oysa ben diğer üyelerin kahvaltı hazırlayıp hazırlamamasına müdahele etmeyin isteyen hazırlar isteyen hazırlamaz demiştim sadece.. Neyse sonuç olarak özür ile kapanmayan şeyler vardır bu da onlardan biri.. Size eşinizle çocuğunuzla mutlu bir hayat dilerim..
sorunumuz bellıkı duzelmeyecek ne sız benı ne ben sızı anlayacagım konuyu sakız gıbı uzatmaya gerek yok goremedıgınız seyler var oturun bı bana yazdıgınız tum yorumları okuyun sonra deyın kı ben agır ıtamlarda bulunmadın yanlız bu konuda degıl benım konumdakılerede bır goz gezdırın kı o zaman nasıl bır durumdayken bıle kalbınızı ıncıtmemeye calıstım...Ben sızden ozur dıledım o cumleyı oraya cektıgınıze neden oldugum ıcın ama sız hatalı yada hatasız benden ozur dılemedınız tesekkur ederım RABBIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN SIZE mutluluklar...

Kahvaltı hazırlamak cinsiyetlere göre ayrılmaz ve tek taraflı bir görev değildir. Bir gün kadın hazırlar, bir gün erkek, bir gün ikisi, bir gün hiç biri. Müsli de bir kahvaltı çeşididir, çok istiyorsa onu bir dakikada hazırlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar yeni bebeğim oldu. eşime bu aralar kahvaltı hazırlayamıyorum o yüzden. eşimde beni artık düşünmüyomusun diyo bana. siz ne diyosunuz. çocuk olması kahvaltı hazırlamamak için yeterli bi neden mi. yoksa eşim haklımı gerçekten..

Konu sahibi arkadaşım eminim kendince uygun bir cevap almışsındır bu kadar sayfadan. Eğer konu senin için de kapandıysa konunun kapanmasını iste istersen.

sorunumuz bellıkı duzelmeyecek ne sız benı ne ben sızı anlayacagım konuyu sakız gıbı uzatmaya gerek yok goremedıgınız seyler var oturun bı bana yazdıgınız tum yorumları okuyun sonra deyın kı ben agır ıtamlarda bulunmadın yanlız bu konuda degıl benım konumdakılerede bır goz gezdırın kı o zaman nasıl bır durumdayken bıle kalbınızı ıncıtmemeye calıstım...Ben sızden ozur dıledım o cumleyı oraya cektıgınıze neden oldugum ıcın ama sız hatalı yada hatasız benden ozur dılemedınız tesekkur ederım RABBIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT NASIP ETSIN SIZE mutluluklar...

Pardon zaten ban alıp konu kapanmışken hala burada kendinizi aklamak için siz yazıyorsunuz amacınız benden özür dilemek değil yani. Bakın ne güzel diyorunuz işte kendi ağzınızla taaa kaç ay önce çocuğunuzun kaçırılması konusunda yazdıklarımıza hala takılı olduğunuz için burada bunları yazdığınızı yani hala o konudasınız evet orada yazdım eşinizle barışacaksınız dedim ve yanılmadım zaten ben o konudan sonra hiçbir yerde size yazmadım diyorum hani ısııtıp ısıtıp koyuyormuşum ya önünüze. Siz bu konu içerisinde sizi itham ettiğimi söylediniz bende cevabımı verdim o eski konunuzla buranın ne alakası var o zaman eski konuya yazdıklarımı ısıtıp burada önüme koyan sizmişsiniz değil mi. Sizden özür dileyecek hiçbir yazım yok hanımefendi benim ne hakaret ettim sizi bana yaptığınız gibi ne bebek haketmediğinizi söyledim.

Ben sadece son kez şunu söylemek istiyorum bir daha konuya girmeyeceğim de bakmıcam da çünkü. Yazdıklarımı okuyup bana dua eden, moral veren, gerçekten de bunu hissettiren herkese çok teşekkür ediyorum gerek burada gerek özel mesajlarla çok destek gördüm tedavimle ilgili buradan teşekkür etmek istedim. Allah bin kere razı olsun..

duygu ve düşüncelerimi gayet açık ve net yazdım eskiyi çomaklamaya luzum yok
ben bu konudayımda baska bırıne yazdıgım konuya sızıl ılk alıntıladıgınız e cocugumdan esımden gecmıse yonelık bahsettıgınız ıcın o cumleyı kurdum.Kendimi gayer acık ifade ettiğimi düşünüyorum geçmişi geçmişte bıraktım her nedense benden başka kimse ismimi gordugu anda eskıye daır bır yorum patlatıyo.Ne ise ogrenmıs olduk kı ne olursa olsun canınızın acıdıgı bır noktada kıımsenın agzına laf vermemelıyız kı gun gelıp yuzumuze carpılmasın... İNSAN GİBİ ÖZÜRÜMÜ DİLEDİM Kİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY ACIKTI YANLIŞ ANLADIGINIZ İÇİN BUNDAN SONRASIDA BENİ BAĞLAMAZ GÖRMEZDEN GELİRİM

valla ikimiz de çalışıyoruz.sabah beraber işe gidiyoruz.(iş yerlerimiz yan yana).ilk bir sene ben de çalıştığım halde sabahın 6'sında kalkıp kahvaltı hazırlıyordum.Sonra uyanmak zor geldi :27: şimdi de hamileyim hiç kalkamıyorum.Eşim biraz erken kalkıp sandviç hazırlıyo ikimize de:21: eğer çok istiyosa kahvaltı yapmayı kalkıp hazırlasın seni de çağırsın.biraz anlayış beklemek senin de hakkın çocuk var sonuçta keyfinden yapmıyosun :40:
slm
2014 mayıs annnelerine giriyor musun ben mi görmedim. o topik çok güzel buyur gel

Eşim uykusundan pek uyanmayı sevmez 5 dk 5 dkdır onun için.
Bende akşamdan yumurta haşlıyorum.
Domates,peynir falan koyuyorum sabahta ekmegn arasına.
Midesi hassas pogca falan yemez pek :)
İşyerinde çayla yiyor,o işe,ben sıcak yatağıma :)

duygu ve düşüncelerimi gayet açık ve net yazdım eskiyi çomaklamaya luzum yok
ben bu konudayımda baska bırıne yazdıgım konuya sızıl ılk alıntıladıgınız e cocugumdan esımden gecmıse yonelık bahsettıgınız ıcın o cumleyı kurdum.Kendimi gayer acık ifade ettiğimi düşünüyorum geçmişi geçmişte bıraktım her nedense benden başka kimse ismimi gordugu anda eskıye daır bır yorum patlatıyo.Ne ise ogrenmıs olduk kı ne olursa olsun canınızın acıdıgı bır noktada kıımsenın agzına laf vermemelıyız kı gun gelıp yuzumuze carpılmasın... İNSAN GİBİ ÖZÜRÜMÜ DİLEDİM Kİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY ACIKTI YANLIŞ ANLADIGINIZ İÇİN BUNDAN SONRASIDA BENİ BAĞLAMAZ GÖRMEZDEN GELİRİM

Buradaki o kadar insanda mı yanlış anladı dedikleriniz gayet açıktı hanımefendi. Ben çocuğunuzla ilgili bir şey demedim ki çocuğunu olunca anlarsınız diyesiniz bana. Direkt hastalıklı biri olduğumu, bu tembellikle çocuk yapamayacağımı söylediniz yapsam da eşime zehir edeceğimi söylediniz bunu yanlış anlayacak bir durumu mu var. Yazılanlar ortada. Size göre bir kadının evde temizlik, ütü yapması, alışveriş yapması, akşam yemeklerini eksiksiz yapması eşiyle saygı çerçevesinde anlaşması bir hiç kahvaltı hazırlamıyorsa tembeldir ve çocuğa da bakamaz.

Ayrıca ben evet ilk alıntıladım sizi ama eskiye çomak sokmadım hanımefendi tamamen bu konuyla ilgili yazdım eşinizi o olayda koruyup güzel yemek yapar çocuğa benden iyi bakar demiştiniz neden tüm gece uykusuzken 1 saat bile uyumanız karken size kahvaltı hazırlamıyor dedim. Ki kendisi çalışmıyor da dedim. Başka arkadaşları neden kahvaltı hazırlamadığı için yargılıyorsunuz isteyen hazırlar isteyen hazırlamaz dedim sizin çocuğunuz var burada yazanların çoğunun yok dedim bu mu çocuğunuzla itham etmek, eskiye çomak sokmak.

Ama siz benim bu yazdıklarıma burayla hiç alakası olmayan şekilde cevap verdiniz. "Zaten bekliyordum yazmanızı hemen beni sorgulamaya geçtiniz her zaman ki gibi zaten ısıtıp ısıtıp önüme koyuyorsunuz dediniz başka yerlerde de sizi takip ettiğimi ima ettiniz yani ki ben sizin son konunuzdan sonra hiç size yazmadım tam tersine başka bir konuda konu sahibine yazdığım yazıda siz bana yazıp dedektif gibisiniz yine başlamışsınız sorgulamaya işinizi bırakıp dedektiflik yapın siz dediniz cevap bile vermedim."

Yani benim ilk alıntım sizin başka insanlara kahvaltı nedne hazırlamıyorsunuz ne var ki bunda demenizin yanlış olduğunu ve eşiniz o kadar maharetliydi neden size hazırlamıyor demek içindi siz asıl eski konunuzdan girdiniz hiç alakası yokken bana bu konuyla alakası olmayan bir cevap verdiniz sonra olay çok başka boyuta geçti.

Ben size asla eşinizle neden barıştınız filan demedim çok yerde eşinizi yere göğe sığdıramayan yazılarınızı gördüm Çomak sokmak istesem o zaman yazardım!.. Hala ağıza laf vermeyecektim diyorsunuz sanki o konudan sonra başka yerde size yazmışım sürekli sizi eşinizle barıştığınız için suçlamışım gibi. Ama tabii şuna katılıyorum evet keşke o başlığı açmasaymışsın boşu boşuna o kadar insanı ki içlerinde hamile olanlarda vardı; üzmemiş, meraklandırmamış, strese sokmamış olurdunuz.

Son düzenleme:
istenilen cevap değerli arkadaşlarca verilmiştir teşekkür ederim hepsine.. sürekli bakıyor okuyorum zaten...

konu amacından çıkmıştır..
adminden ricam konunun artık kapanmasıdır..

Back
X