Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

flocleke bir tane daha fikir geldi isim degil altina not olarak.bu "500 kadin üzerinde test edilmistir " diye ya biliyorum ben de dedim sadece esinize rezil oldugunuz anlari yazin diye ama dün arkadasim anlatti bende yazayim dedim.affiniza siiginarak:2: biraz igrenc amaarkadaslar derse biraz gec gelmis. hoca derse gec gelen kizlari arka siraya yollamis.hoca arkada oturanlarida ön siraya almis. arkadasimin arkadasi tam siraya oturucakkken kalkan kizin sirasinin kan oldugunu görmüs.pecete koyup oturmus bisi dememis.sonra caktirmadan kiza sormus sen adetmisiin ? diye.kiz sen nereden biliyosun diye sormus.sonra söylemisler iste sizmis diye.kiz hafif ayaga kalmis sonradan oturdugu sirayada bulasmis.neyse tenefüste kiz tuvalet gitmis gelirken temizlerim diyede kitab koymus sirasinn üzerine.veee sonra ("ders matematikmis" )hoca o kizin oturdugu sirasinin arkasindaki kizlarla test cözmek icin gelmis .bakmis kitab var onu kaldirip oturmus:18::26: kiz wc den gelirken bakmis hoca sirasinda oturuyooo hoca kizin sirasinda oturmus kanida görmüs yani büyük ihtimal.arkadaslarim hoca kalkarken arkasina bakmak istemisler acaba leke oldumu diyede görememisler

Ben hastaneye gittim doplere girdim hastanede karnımdan baktı görülmüyormuş gaz oldugu için doktor dediki gaz sıkısmasını kalp krizi sanıp hastaneye gelenler acil getirilip kalp masajı yapılanlar var bide apandis zannedip ameliyata alınan hastalar var bi açıyolar bişey yok gaz sıkışması..İyisimi sende bırak kendini rahat gazın çıksın dedi karnıma baskı yaptı çıksın diye ..Bende dedimki 1 bişey bin doktora bedelmiş lafı boşuna sölenmemiş öyleyse kesinlikle dedi..:)))) kınıyorum diyenler çok biliyosunuz saglık açısından bile tutmamak lazımmış gazınızmı geldi salın gitsin ameliyata alınmaktan kalp masajı yapılmaktan daha ii kocanıza biraz hava kirliliği gürültü kirliliği yapmak.

aboooo bir bakayım dedim kaçıncı sayfaya gelmişiz
evliliğimizin ilk zamanları ... yine kavgalı olduğumuz bir gece beyefendi uykusunda yorganı üzerimden çekti ben durur muyum ben de öbür taraftan çektim bir de üstüne "öküz" dedim . bir baktım adam uyanık bana "ne dedin sen!" dedi cevap vermedim uyuyor numarası yaptım :)) ertesi sabah hiç bir şey olmamış gibi bir de utanmadan "sen gece bana bir şey mi dedin? " dedim yazık adamcağız beni uykumda konuşuyor sanmış :)))
gerçi bu konumuzun tersi ama geçen gün eşim bana rezil oldu desem yeridir :)) geçen sabah hastaydım eşim kahvaltıyı hazırlayacaktı bana "yumurtayı suda ne kadar tutayım?" diye sordu ben de "suyu kaynadıktan sonra 2 buçuk dk yeterli" dedim. 5 dk sonra sofraya oturdum , yumurtamı kırdım bir baktım yumurta resmen çiğ , eşim "benimkine bak istersen" dedi onunkine baktım o da çiğ. "sen bunları nasıl pişirdin?" dedim meğer beyefendi çiğ yumurtaları su kaynadıktan sonra sıcak suyun içine atmış ondan sonra pişirmiş :))))) biraz utandı ama ama zeytinyağı gibi üste çıktı "ben nerden bileyim her sabah sen yapıyordun" diye :)))

Bende anlatayım bir anımı...
geçen gece ablamlar geldi bişey bırakmak için eşimde ısrar etti hadi gelin yukarı diye bende camdan bakıyorum eniştemde acı kahve yaparsanız gelirim demiş şakasına bende duymadım...
neyse bunlar girdiler içeriye hepsi orta kahve içer azcık oturduk muhabbet felan derken ben kalktım kahve yaptım bir güzel hazırladım ablam tepsiyi aldı götürdü kahveleri eniştem içti gülümsedi eşim içti canım şeker azmı olmuş dedi bir içtim zehir gibi hiç şeker atmamışım tabi hepsi gülmeye başladı benim yüzüm hemencicik kızardı...çok utandım çok
hepsi onu zorla içti ben üzülmiyeyim diye ama ben içemedim

Son düzenleme:
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabe eşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )

bende bir tane anlatmak istiyorum .bigün sevgilimle telefonda konusuyoruz napıosun nasılsın f,lan die bu tiyatroya gitmiş dedi şimdi tiyatrodayız cıkıstada disk yicem ben tabi anlamadım bu disk ne die kendi kendime soruyorum en son dedim nolcaksa olsun disk nie yiosun hayatım dedim ??? megerse cornetto diskmiş ya öyle desene dedim benm üstüme baya gülmüştü tabi bende utanmıstımm bayaa..

Çok rezil hareketler bunlar
kitab-ül rezillik
gencim güzelim rezilim
bir rezillik de benden olsun
bunlar en beğendiklerim, tabi en çok kalabalıkta okuma beniyi beğenmiştim ve ona oy vermiştim

bütün her şeyi okudum ilk sayfalarda gülme krizlerine girip ağladım sonra canım o kadar sıkkındı ki uzun bi süre hiç bi şeye gülmedim ama bi yerden sonra yine çatladım

benim sevgilim uzakta olduğu ve çok az görüştüğümüz için bi rezilliğim yok zaten çok dikkat ediyorum :)

ama şu var bir gün giyecek hiç kıyafetim kalmadığı için (zaten hiç bir bayanın hiç bir zaman giyecek hiç bişeyi olmaz ) alışverişe çıktık ailecek tabi ben mağaza da annem ne gösterirse deniyorum (hiç sevmem alışverişi) neyse bir hışım annemin elindeki bluzları aldım kabine doğru yollandım bir de anneme bir şeyler söyleye söyleye gidiyorum tabi küt diye birine çarptım ve dönüp 'özür dilerim' diyip aynen devam ettim tabiki annem ve kardeşim kahkaha tufanı 'ne gülüyorsunuz be' diyip etrafı incelememle özür dilediğim hanımefendinin mağaza mankeni olduğunu anlamam arasında çok uzun zaman olmadı bozuntuya vermeyip 'bu da pek gerçekçiymiş' dedim ve yürüdüm.
işin komik tarafı da başka bir şeyler denemek için tekrar kabine giderken aynı hanımefendiye tekrar çarpıp elini tutup 'özür dilerim' diyerek kafamı kaldırınca 'aaa ama sende hep beni buluyorsun' diye mankenciğe sinirlenmemdi

mağazalarda ki mankenleri pek bi seviyorum ya sohbetimiz muhabbetimiz hoş yani

aa bi de yazmadan edemicem burayı dün buldum dünden beri hepsini okudum bitirdim:) aynı zamanda dün akşamdan beri erkek arkadaşımla aramda buzul çağı yaşanıyo yani ondan tarafta bi şey yok ama ben buz dağı gibiyim:)
sebebine gelince de 'sen hep böyle oturmana kalkmana konuşmana dikkat et diyip duruyosun sürekli etraf ne der diye mi düşünüyosun bilmiyorum ama böyle kasıntı olmandan hiç hoşlanmıyorum yanında pot bile kıramıyorum rezil bile olamıyorum!'
tabiki o 'etraf ne der diye düşünmüyodum'
'hadi nolur barış artık benim bi daha bi şey demicem söz ' cümleleri eşliğinde bu akşam azcıkta olsa barıştım

Oku oku ancak bitti gülmekten yüzümde çizgiler oluştu süpersiniz

Bende bir tane anlatayım;
Yakın bir akrabamız için refakatçı olarak hastanede kalıyordum sevgilimde senı yanlız bırakmam deyip benle kaldı ogunde aşırı derece hastalanıyorum kendimi korumaya felan aldım ama yetmemiş demekki :85: beraber oturuyoruz koltuklarda sürekli diyor istersen kantinden kahve çay felan alayım ben istemiyorum felan lavaboya gitmek için kalktım kontrol etmem lazım kendimi,kalktım ona donup lavaboya gidicem ben demek için donmemle oturmam arasında saliseler oynamıştır oturduğum koltuk kan olmuş artık neyapcağım ne edeceğim bilemiyorum o ara tum sevimliliğimi takınıp sevgilime -kantinden bana bi kahve alıp gelirmisin dedim tamam dedi..adamın gitmesiyle elime ne bulduysam ıslak mendil peçete sildim kaltuğu bide açık renkli koltuklar sonrada lavaboya vınnn sevgilim kahvelerle gelmiş hastanede benı arıyor nerde bu kız diye lavabodan geldim ama eteğimin arkası kan izi o geceyi nasıl bitirdim tam bir işkence o halımle sevgilime rezil olmaklada kalmadım hemşiresi hastabakıcısı :78: :78: :78: :78: :78: ....neyseki sabah bizimkilerden bişiler istedimde eve oyle dondum

ayyyyy çokk kötü yaa ama hakikaten bir doktara falan danışsaydınız ?

Allahim burda okadar gaz sikismasindan bahsedildiki rüyamda bile gördüm hoslandigim kisi rüyamda rahatsizlanmis ve gaz cikarmistiallahim yaa rüyamda hastaydi diye hüzünlenmistim gülmemeistim ama simdi gülüyorum.bencede kizlar gazinizi sakin tutmayin salin sahsen ayiptir söylemesi ben tutamiyorum zaten sesli cikmiyor sükür ama bende tutunca felaket oluyorum mesela adet agrilarim onun yüzünden(ölüm dösegine gidiyorum)kalp agrim ondan herseyim ondan yani tuttmayin slaiverin garii

ayy korkunç
eşin kaşınmış ama bakmadan sıkmış

ayyyyy çokk kötü yaa ama hakikaten bir doktara falan danışsaydınız ?

Yaşıyo hala bi anda bütün ağzına yaymış bide onu..biraz agzı kötü oldu ama olsun..
Hevuk Hevuk bana onu getir bunu getir demekten dilinde tüy bitmişti herhalde onlar dökülmüştür...

Bir tane daha geldi aklıma eskilerden lise yıllarından...Çocuğun biri benden hoşlanıyormuş arkadaşların zoruyla iyi hadi tamam görüşelim dedim..Telefonda görüşüyorduk bir gün hoş beş... ne sorduysa hatırlamıyorum şimdi ben ona cevap vermek için ağzımı açmamla benden garrrkkk diye bi ses çıkmasınmı anlamadan geğirdim aniden :78: :78: :78: karşımdaki oda neydi nerden geldi deyince utancımdan telfonu suratına kapadım çok utanmıştım :26: :26: zaten daha sonra artık göruşmeyelim dedi sebebini bilmiyorum belkide o ses yüzündendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…