Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
Başka hikayelerdede anlattığım gibi ben çok sakar biriyim...
En son sakarlığımda banyodaki fırçalığı kırdım
Çamaşır makinesinin üstünde sepetim var kremlerim herbirşeylerim onun içinde..
Haliyle macunu ve fırçaları koyucagım yer olmadığından onlarıda sedpete attım ...
Eşim dişlerini fırçalamak için banyoyo girmiş bi ögürtü geldi bööööhhttttt diye ben yine kadınlar külübünde sörfteyim tabeeşim mutfaga yanıma geldi bidaha macunları ordan kaldırma dedi nedenki? diye sorduğumda korkunç gerçekle yüzleştim macun yerine eline ilk gelen tüy dökücü kremle dişlerini fırçalamaya kalkmış akıllı kocam gözümden yaş gelene kadar güldüm bugün sabaha kadar bekliycem ölmez inşallah...(İNSAN BİR ÜSTÜNE BAKAR AMA DEĞİLME YA BÖYLELİKLE AGIZA BAKMADAN HERŞEYİN SOKULMIYCAGINI ÖGRENMİŞ OLDU )
ayyyyy çokk kötü yaaama hakikaten bir doktara falan danışsaydınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?