Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

nişanlım başka bi şehre gidiyordu bende onun yanında gitmeee diye ağlıyodum bian duygu patlaması yaşadım midemin kasılıp nefesimi vermemle burnumdaki sümüklerin ağzıma akması bir oldu .

Benimde nişanlım asker gitmden 1 gün önc kayınvalidm görümcem ve nişanlım oturuyoruz. kayınvalidem oğluna aşırı düşkün olduğundan, 15 gündür gece aynı odada yatıyordu. konuşurken ayy dedi yarın gidiyosun zaman kalmadı dedi üzülüyordu.bunun üstüne benim cümlem mükemmel oldu,gayet saftirik ben "sen yine hergece beraber yatıyosun, ben onuda yapamıyorum"dedim!!!sonra tabi dank etti ama nişanlım koptu ben dumur odadan nasıl kaçtığımı bilmiorummm tabi onlarda gülmüşlr baya

Buyrun size taptaze bir rezilliikkk... Aksam ders calisiyordum canim skldi aldim elime bebek pudrasini butun suratima surdum.. Sonra unuttum tabii bu durumu.. Foruma girdim falan, o sirada deprem oldu, hadi disari cikiyoruz falan dedi annemler.. Ciktik disari, komsumuz "ayy kizin beti benzi atmis, bi su falan verin" dedi, diger komsular "ay canim iyi misin" diye soruyolar, annemle gozgoze geldim o an ama hic bozuntuya vermedimBi daha da yuzumu pudralamam bu arada gecmis olsun herkese, valla fena sallandik:18:

gulmekten bayıldım banada cok olur.

yaaa nisanlim bana cokk guler, bazen cokk komik oluyorum ozellikle konustugum zaman

bi kere bisi anlatiyordum ve bisklet dedim nisanlim neee nee dedi bende yine bisklet dedim

bi kerede doldurmaya dondurma orumceke olumcek yaaa benim turkcem pek iyi degil ve bir cokk kelimelerim hep yanlis,, nisanlima sik sik rezil oluyorumm

gece geec yarıldım gülmekten ya:)))))
bende nişanlıyken eşimin ailesini bi arkadaşa şikayet ediyodum şöyle yaptılar böle yaptılar diye(biraz sorunlulardı) tabi eşimede hiç demiyodum üzülmesin diye bunları
arkadaşada diyorum enesinde bişeyden haberi yok saf gibi anlamıyo falan diye neyse bn arkadaşla msjlaşırken yanlışlıkla koçişe attım sms leri
çok utanmıştım:18:
bi süre yüzüne bakamadım

ilk nişanlandığımda eşime karşı çok kibar ve anlayışılıyım
tabi azda cahiillik var
telefonda diyo ki
istediğin ne varsa alalım (evimiz için)
bende diyorum hiç bişeye gerek yok bişey almasanda olur
allahım iyi niyetime bakarmısınız

koptum ya gece gece :))

Dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk eve birlikte gitmek için.
Saat 8 civarı, onun yanına gitmiştim.
Bir arkadaşı ile çıktı.
Ben yorgunluktan bitmiş bir haldeyim.
İşim yeni ve mesai saatlerime alışmaya çalışıyorum.
Neyse yanıma geldiler, eşim sordu sizde öğlen ne yemek çıkıyor diye.
Dedim nerden çıktı şimdi bu soru. Demez mi dişinin arasında bir şey kalmış
İkisine de rezil oldum. Arkadaşı da durumu kurtarmaya çalışıyor.
Arkadaşı gittikten sonra bir güzel azarladım tabi.
Tamam haklısın hayatım biraz rahat davrandım diye özür dilemeye çalışıyor ama olan oldu.
İşin kötüsü öğle yemeğinden sonra öyle gezmişim yani gel gelelim iş yerindekilere de rezil oldum.
Zaten yeniyim, kim bilir ne demişlerdir.
Bundan sonra yemek sonrası ilk iş aynaya bakmak.

Son düzenleme:

ay bu bana da olmuştu
nişanlılık döneminde telefonda uzun uzun konuşurduk.
Yine bi gece, uyumadan "iyi geceler" rutin telefonumuzdu
ama saat olmuş 2 felan, yok sen kapat, hayır sen kapat derken ben uyumuşum
kulağımda bi "kuzuuuuu" yankısıyla zıpladım, telefonu aldım
"aşkım sen horluyomusun" dedi, "ay yok ne horlaması, televizyondan geliyodur" felan geçiştirdim.
Yemedi tabi, nasıl yorulmuşsam o gün..
şimdi evliyiz, öğrendim ki evet bazen horluyomuşum, çok yorgun olduğum günlerde

topik süper takipteyimm

kızlar bugün bizim yıl dönümümüz ve sevdiceğim romantik olacağım diye bana şiir okumaya karar vermiş
bir kısmını okuduktan sonra takıldı ve ben dinlerken
-tüh yaa hangi satırda olduğumu kaçırdım heyecandan dedi
ben tabi bozuntuya vermemek için kaldığı yeri hatırlatmaya çalıştım ama nafile bir türlü toparlayamadı şaşkın sevgilim

süper miş gülmekten gözumden yaş geldı wallahı

bende hep takip edıyorum ama hiç yazmamıştım ılk yazıyorum

bır pazar sabahı işte yatak keyfı yapıoruz süpriz bır telefonla eşimi işe çağırıyorlar ben hemen kahvaltı flan hazırladım eşim hazırlandı cıkacak bende senınle cıkayımda ekmek alırım dedım kapıda eşimi beklıyorum arabanın anahtarını unutmuş odaya gırdı ben kapıdayım tabı bı baktım eşim elinde kumandayla dışarı çıkıyor tekrar baktım yanlışmı göruyorum dıye evet kumanda var elınde, ben tabıı koptum orda kumandayı nereye götürüyorsun dedım baktı eşimde eline gülmekten öldük ,halaa soluyorum arada kumandayı özlerım dıyemeı göturecektın dıorum gülüyoruz

bence sen şimdi evdeyken o işe gidiyor diye kıskanmıştır bari kumandayı da götüreyim oda tv seyretmesin diye biliçaltı onu kurgulatmıştır....

şaka bi yana çok güldümya kumandayla araba açıcak süper

Ben de anlatayım ama benimkinde tam rezil oldum. Hem de aynı hatayı ayrı zamanlarda 2 defa yaptım. Evlenmeden önce hiç elbise etek giymediğim için oturma konusunda acemiydim. Henüz nişanlıyken eşimle alışverişe gitmiştik. Bir mağazaya gittik. Eşim kanepeke oturdu ben de karşısına. Neyse konuştuk flan tam kalkacakken öyle bir kalktım ki kalkarken bacaklarım ayrıldı ki eşim iç çamaşırıma kadar gördü. O gün o kadar çok utandım ki.
Yine bir düğünde bu defa hayatımda ilk defa mini etek giyiyorum. Neyse oynuyoruz derken düğün haliyle farkına varmadan kına kısmında çömelirken unutmuşum meğerse iç çamaşırım görünüyormuş. Baktım eşim el kol işaretleri yapıyor. Hemen farkettim ve kalktım uzaklaştım ordan. Düğünden sonra gelin yakınım olunca ona durumu anlattım. Kameraya yakalanmaktan korkuyordum. Neyse 10 gün sonra beni aradı aramasıyla şok oldum. Kamera kayıtlarında da görünmüş. Neyse ki kayıtlarda kestirmiş orayı ama yine de izleyene kadar 3-5 kişiye cd kopyasını vermiş. Onları değiştirmek için isterse çakabilirler diye de istemedi. Olan benim rezil olduğumla kaldı. Belki ordan mı yoksa eşim bana yakıştırdığı için mi hırs yaptım ve oturup kalkmayı en kısa eteklerle de öğrendim.

bende böyle bişy yaşadım ya..normal bişey ama rezil bi durum..Erkek arkadaşımla buluşucaktık acele yemek yedim işten çıkmıştı o,annemde piyazı çok güzel yapar bol yeşillik,soğanlı hayatta soğan yemem ama canım çekti çok fena yedim naneli sakız alırım düşüncesiyle unuttum acele ettirdi herneyse bnmkinin yanına gittim hem kokuyorum poooffff hem de tam dişimin ortasında yeşillik kalmış sürekli bi rezil olma durumlarım var bnm hayırlısı inşşş.

Bitane daha anlatayım ; erkek arkadaşımın,arkadaşının cafesine gittik..oturuyoruz..arkadaşı illa bana bişeyler ye iç bak ben ısmarlıyorum diye ısrar ediyo..benimde canım istemiyo..sonra meyve tabağı vardı, arkadaşı bana ''bak elma,çilek,portakal hepsi var diyo hangisini seversen söyle hazırlayım'' bende kötü niyetli olmadan yok ben hiç sevmem MUZ severim die bi kahkaha bi çığlık gülüyorum..tabi erkek arkadşım yanımda şoookk arkadaşı bi 1 dakika bakıp kalmıştır yüzüme oda şoookk ama kötü niyetli söylememiştm ağzımdan kaçmıştı...

Son düzenleme:
henüz söz-nişan aşamalarındayız eşim değil ama anlatayım dedim birkaç inci ben de..
bir gün sevgilimle sabah koşusuna çıkmışız.biraz koştum bir karın ağrısı.biraz daha zorladım bir mide bulantısı ama hafif. neyse dedim askım yürüyelim koşamıcam. tam durağın yanından geçiyorduk. durakta sevgilimin hocasını gördük birkaç arkadaşıyla. selam verdik.yanlarına gittik. tam ağzımı açıp ben de selam verecektim ki olanlar oldu. tüm durağa, insanların üstüne afedersiniz istifra ettim. ahh çok rezildim.eve kadar koşarak kaçmıştım sonra.
yine bir rezilliğim, sevgilime atıp tuttum,ben çok güzel et yemeği yaparım, et alıp gelmiş yemek bekliyor,sıvadım kolları pişirmeye geçmeden yıkayayım dedim, ama nefret ederim etten tiksinmişim kendimi kaybetmişim... bir ara kendime geldim sevgilim elimden almaya çalışıyor ben ete bulaşık fırçası ve deterjanıyla dalmışım, fırçalıyorum..ondan beri yemek yapmaya çalışmıyorum
bir gün de özel bir gündü.tanışma yıldönümümüz mü ne. sevgilim evinde değil. ben gittim evine. yemekler yaptım. giyindim süslendim. aradı ben arkadaşta kalıcam eve gitmiyorum bu gece diye. bir sinir geldi tencereleri ters çevirip halılara yerlere göklere döktüm yemekleri. ortalığı öyle bir dağıttım anlatamam evin halini. saçım başım dağılmış elbisem tepeme çıkmış.cinnet geçirirken ben kapı çaldı. kükreyerek açtım. bir baktım sevgilim ve yakın arkadaşlarımız. kutlama yapmaya gelmişler...öyle bir rezil oldum, içeri girdiler daha beter oldum.ayyyyyy
aklıma gelince yine yazırım. pek rezilmişim bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…