Allahım sizinkileri okurken fözlerimden yaşlar geldi şimdi size basımdan gecen rezilligi anlatayım ama bastan sölüyorum iğrenç bi olay...
12 SENE önceydi 12 kasım depemini yeni yaşamıstık allahım yasatmasın bir daha işte kriz merkezi çadırlar kurdu çadırda yasıyoruz,, iki kız bide arkadasın kucuk kardeşi depremden bir kaç gun sonra falandı sanırım elektrikler yok tabi yatakları acıcaz yatıcaz falan elimi yorgana atıyorum allahım yumusak sıcak bişi bune diye idrak etmeye calısıyorum işte le feneriyle bi bakıyoruz kedi pisligi allahım cıldırıcam annemler yan cadırda kosturuyoruz gece kör karanlık bi bakıyoruz cadırın kapısında pilastik şişelerde su var birini alıyoruz ılık su havada soguk yıkıyoruz ellerimi ama bi gariplik var bi acayip koku bune demeye kalmadan kardeşi yetişiyo peşimizden ne oluyo diye meger cocuk korkmus gece tuvalete gitmekten pet şişeyide bulunca kucuk tuvaletini yapmıs cocuk aklı işte siz bendeki dumuru görmeyin Allahım pisligi tut sonra gittt çisle elini yıkaaaaa:84::84::84::84::84:
birtanede ben anlatayım dün erkek arkadaşımla oturuyorduk ben dalmışım öyle duruyordum bir anda hapşurdum sevgilim çok yaşa dedi bende ne alakaysa sende gör diyeceğime "aleykümselam" dedim oda bir anda şok oldu öyle bakakaldı bende noldu ki diyorum sonradan jeton düştü,aleykümselam dediğimi geç farkettim ikimizde birden gülmeye başladık durup durup aleykümselam ha dedibende şimdi düşünüp düşünüp aleykümselam ne alakaya ya deyip düşünüyorum ama hala nereden çıktığını çözemedim
daha 5dk önce doğum günüm için arıyan kaynanam bna moral olarak askerden gelince daha güsel olcak dedi ve beeeeennnn
anasını ağlatıcam bu günlerin canını çıkartcam dedim.....:84::84::84::84::84:
2dk sessizlik oldu...allahm ölmek istiyorum bu nasıl bir cümledir böleee:78::78::78::78::78::84::84::84::84::84:
salatalık mevzusundan sonra bende gafımı anlatcam...ailece markete alış verişe gittik ama marketi gorsenız iğne atsan yere düşmüoo... ben raflarda duran o.k kondomu gördüm tabi bilmiodum o zaman ne oldugunu hanı hatırlarsınız reklamında adamın biri kapıdan gecerken ooooookkkeeeeyyy!!!die bağırıo yaa...bende bastım cıglıgıı ooookeeeyyyy!!bi baktım babamın gözleri kızarmıs.. gerisi yokkk
Eşime Yaptığım Rezillikleri Paylaştım Sizlerle Daha Önceki Sayfada Yer Alıyorlar..
Şimdi Annemi Nasıl Rezil Ettiğimi Paylaşayım
Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme........
'' anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..
Anlayamamıştım Ne Olduğunu..
Affet Annem Rezil Etmiştim Seni
ayy koptum okurken yaa hele şu smile ifadelereee...Bizde rezillkler bitmez bitane daha anlatayım bari..Bi arkadaşımın evine sınav öncesi ders çalışmaya gitmiştik o sıra baya bi yoğundu dersler arkadaşım bize gelin çalışalım falan dedi benmde hoşlandığım bi çocuk vardı o da gelecek diye ben havalara uçtum tabi ders bahane..herneyse iyi hoş başladık derse çalıştık bitti falan..geleneksel cips,cola yiyip içiyoruz..arkadşın odasıda küçük,fazla geniş değil..ben herzamanki gibi fedakar ben yerde otururum diye bacaklarımı karnıma çektm oturuyrm,sohbet muhabbet ediyoruz..bi ara sessizlk oldu işte bende anlamadım nasıl çıktı o ses hala şoktayım zooorrrtttt diye bi osurdum afedersnz hiç abartısız bu ses çıkmıştı...herkes bi baktı bana tabi ben kopmuş bi halde,şooook kimbilir neler söylemişlerdir arkamdan,rezilliğin daniskasıydı....
yeni çıkmaya başlamıştık, tiyotraya gidelim dedi tamam dedim oyun başladı ama benim karın heyecandan gurul gurul, bacaklarımı karnımı ne şekle sokarsam sokayım geçmiyor gurul gurulduymuyordur diye kendimi kandırıyordumki arada senin karnın aç galiba kek alalım dedi anladımki duymuş. ayy hala utanırım
Buyrun size taptaze bir rezilliikkk... Aksam ders calisiyordum canim skldi aldim elime bebek pudrasini butun suratima surdum.. Sonra unuttum tabii bu durumu.. Foruma girdim falan, o sirada deprem oldu, hadi disari cikiyoruz falan dedi annemler.. Ciktik disari, komsumuz "ayy kizin beti benzi atmis, bi su falan verin" dedi, diger komsular "ay canim iyi misin" diye soruyolar, annemle gozgoze geldim o an ama hic bozuntuya vermedimBi daha da yuzumu pudralamam bu arada gecmis olsun herkese, valla fena sallandik:18:
Şu an sevgilim askerde
Geçenlerde yemin töreni olmuştu ve evci çıkmıştı
Tüm gece konuşmak istiyorum uyursam uyandır nolur dedi
Ve ısrarla uyuyup uyanıp tekrar aradı
Bi ara telefon açık ikimiz de uyuyakalmışız
Sonra bi sesle uyandım
'Hayatım beni duyuo musun?Horlayan sen miydin?'
'Hııı ne yok artık ben horlamam' dememi bile duymayacak kadar sesli gülüyordu hain
Askerdekilerin sesi kalmıştır kulağında dediysem de yemedi
O değil de ben horluo muymuşum yahu :26:
Buyrun size taptaze bir rezilliikkk... Aksam ders calisiyordum canim skldi aldim elime bebek pudrasini butun suratima surdum.. Sonra unuttum tabii bu durumu.. Foruma girdim falan, o sirada deprem oldu, hadi disari cikiyoruz falan dedi annemler.. Ciktik disari, komsumuz "ayy kizin beti benzi atmis, bi su falan verin" dedi, diger komsular "ay canim iyi misin" diye soruyolar, annemle gozgoze geldim o an ama hic bozuntuya vermedimBi daha da yuzumu pudralamam bu arada gecmis olsun herkese, valla fena sallandik:18:
bende hep takip edıyorum ama hiç yazmamıştım ılk yazıyorum
bır pazar sabahı işte yatak keyfı yapıoruz süpriz bır telefonla eşimi işe çağırıyorlar ben hemen kahvaltı flan hazırladım eşim hazırlandı cıkacak bende senınle cıkayımda ekmek alırım dedım kapıda eşimi beklıyorum arabanın anahtarını unutmuş odaya gırdı ben kapıdayım tabı bı baktım eşim elinde kumandayla dışarı çıkıyortekrar baktım yanlışmı göruyorum dıye evet kumanda var elınde, ben tabıı koptum orda kumandayı nereye götürüyorsun dedım baktı eşimde eline gülmekten öldük ,halaa soluyorum arada kumandayı özlerım dıyemeı göturecektın dıorum gülüyoruz
bende hep takip edıyorum ama hiç yazmamıştım ılk yazıyorum
bır pazar sabahı işte yatak keyfı yapıoruz süpriz bır telefonla eşimi işe çağırıyorlar ben hemen kahvaltı flan hazırladım eşim hazırlandı cıkacak bende senınle cıkayımda ekmek alırım dedım kapıda eşimi beklıyorum arabanın anahtarını unutmuş odaya gırdı ben kapıdayım tabı bı baktım eşim elinde kumandayla dışarı çıkıyortekrar baktım yanlışmı göruyorum dıye evet kumanda var elınde, ben tabıı koptum orda kumandayı nereye götürüyorsun dedım baktı eşimde eline gülmekten öldük ,halaa soluyorum arada kumandayı özlerım dıyemeı göturecektın dıorum gülüyoruz
Dün akşam iş çıkışı eşimle buluştuk eve birlikte gitmek için.
Saat 8 civarı, onun yanına gitmiştim.
Bir arkadaşı ile çıktı.
Ben yorgunluktan bitmiş bir haldeyim.
İşim yeni ve mesai saatlerime alışmaya çalışıyorum.
Neyse yanıma geldiler, eşim sordu sizde öğlen ne yemek çıkıyor diye.
Dedim nerden çıktı şimdi bu soru. Demez mi dişinin arasında bir şey kalmış
İkisine de rezil oldum. Arkadaşı da durumu kurtarmaya çalışıyor.
Arkadaşı gittikten sonra bir güzel azarladım tabi.
Tamam haklısın hayatım biraz rahat davrandım diye özür dilemeye çalışıyor ama olan oldu.
İşin kötüsü öğle yemeğinden sonra öyle gezmişim yani gel gelelim iş yerindekilere de rezil oldum.
Zaten yeniyim, kim bilir ne demişlerdir.
Bundan sonra yemek sonrası ilk iş aynaya bakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?