Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ewliliğimizin ilk ayları . Rutin Diş hekimi muayenesine gitmiştim . Nerden aklıma geldiyse , dişime parlak bir diş taşı taktırmak istedim . Dr. , o zaman yapıştırma uygulayalım , ilerde istersen monte ederiz dedi .

Diş Hekiminden bir çıkışım war ki sormayın , herkese gülücükler dağıtıyorum

Neyse ; ewe geldim . O akşam da eşimin ablasına misafirliğe gideceğiz . Eşim dişimdeki taşı inceliyor vs vs derken misafirliğe gitmek için yola çıkıyoruz.

Yolda eşim dewamlı su içiyor , boğazıma bir şey yapışmış gibi yaaa , yutkunuyorum gitmiyor diyor .
Bende ; kimbilir ne yedin , ne bulursan yiyip yutuyorsun vs deyip duruyorum .

Öyle böyle derken , eşimin ablasının ewine ulaşıyoruz . Ben tabi yine gülücükler saçıyorum ama kimse bir şey demiyor . Diyorum o kadarda parlıyor nasıl farketmediler , en sonunda ben diyorum , ' Ya hiç mi farketmediniz dişimdeki taşı ' diyorum herkes bakıyor ama yok dişinde birşey diyorlar .
Gidip ayaya bakıyorum yoooookkk , güzelim parlak taşım yok . Sonra eşimle gözgöze geliyoruz .
Tabiki eşim taşımı yutmuş we boğazına yapışan da benim diş taşım

Hala aramızda güleriz , taşlı bir takı almaya kalksam hemen der ki :
Bak taşlı bir takı falan alma dayanamam yutarım

Son düzenleme:

koptum ya süpersin

sevgilime kahvaltıya gitmiştim.öğleden sonra okula gidecektik.kapıdan çıktık..o ayakkabını giydi.bende spor ayakkabımı bağcığını bağlamaya çalışıyodum.eğilmiştim yani ..tam o sırada pırttt diye kaçırdım nasıl oldu anlamadım o şaşkın şaşkın bana bakmıştı çok utanmıştımrezil olmuştum...

işte şimdiye kadar en koptuğum bu

Geçen gün nişanım oldu =) nişandan önce kayınvalidelerim, görümcelerim memleketten geldiler, yengelerim falan da vardı aile içi nişan yapılacaktı yani. Kayınvalidem oturup hal hatır sorduktan sonra ''kızım broken çok zayıfsın biraz kilo alsana'' dedi ben de onca kalabalığın arasında şu cevaı verdim; ''çocuk doğurduktan sonra alırım anne!'' ve sonra herkeste bir sessizlik ve ben de ''ne diyorum la ben düşüncesi? '' kayınvalidem ve herkes sustu bense :26:

Sonraki gün yola çıkacaklardı, gece bizde kaldılar kayınvalidem ve görümcelerim. sabah kahvaltı yapıyoruz ben de annemin işi olduğu için yalnız kalmasınlar diye yanlarında kaldım. Kayınvalidemin yanı boştu oturdum, az sonra annem bişey lazım mı diye sormak için geldi ve beni kayınvalidemin yanında görünce şaka yollu laf dokundurdu ''hemen de yeni annenin yanına oturmuşsun'' dedi.

Bu söz üzerine kayınvalidem ''elbet oturacak artık o benim de kızım'' dedi ama ben annemin sözüne odaklanmışım, kayınvalidemin sesini bastırıp bağırarak resmen ''Ne alakası var anne ya, boştu oturduk işte! '' dedim ve daha yeni kayınvalidemin sözünü algıladım kayınvalidem ne diyor ben ne diyordum oysa yeni gelin modunda ''evet, annecim artık öyleyim'' demeliydim
bir gaf daha ve ben kafamı eğip en iyisi yemeğe devam edeyim dedim

sabah sabah çok güldüm

ilk zamanlar olur öyle
bende nişanlımın annesi yavrum seninde bir annen benim artık kendi annen gibi gör beni demişti
bense; aaaa olurmu öyle şey canım benim annem bitane var zaten demiştim

ben de nişanlımın ofisine gittiğimde sürekli o sesi deri koltuklarına oturunca çıkarıyorum ve adam bir türlü inanmıyor bana kimse de olmuyorda senden mi çıkıyor o söz diyor

çok iyiy

ayy benim nişanlımda hiç kabul etmez horladığını

haa haaa

nişanlım başka bi şehre gidiyordu bende onun yanında gitmeee diye ağlıyodum bian duygu patlaması yaşadım midemin kasılıp nefesimi vermemle burnumdaki sümüklerin ağzıma akması bir oldu .

ayyy ben de yaşıyorum bunu bir ben değilmişim şükür

haa haaa kadın demiştir ne diyor bizim gelin

ayy koptummm işyerindekiler neden gülüyorsun diyo

çok fena olmuş

süpersiniz kızlar valla sabah sabah çok iyi geldi bu topik bana

O gece onbire kadar dışardaydık.Laptopum sizlere ömür olduğu için hem ekonomik,hem süper görünümlü, hem süpersonik çalışan bir laptop almak için (ki böylesi bir alet henüz icat edilmemişti) epey koş koş yapıp yorulduk ama neticesinde bir tane alıp eve geldik.Yorgunluktan ve hevesten hemen kurulum aşamasına geçtik.Kotumu çıkardım, altımda siyah kısa taytlardan don gibi bir şey var.Eşim de gömleğini çıkardı, atletle haşo ağa gibi oturuyor. Eşim "deprem oluyor" dediğinde hemen koltuğa attığım ceketimi giyip daha jelatini tam soyulmamış laptopumla öbür odaya koşup kedimizin taşıma çantasını kaptığım gibi sokak kapısına yöneldim.Eşimi görünce "olmaz böyle, beyaz atletle maho ağa gibi gelemezsin dışarı" dedim."Sen donla sokağa koşuyorsun, ayıp olmuyor da benim atlet mi ayıp olacak? Hem kedinin taşıma çantasını almışsın, kedi yok içinde" demesiyle bir baktım bir elde laptop, diğerinde kedi çantası, altta siyah don !

Mal canın yongası derken millet doğru demiş demek ! Hayır anlamıyorum, Allah korusun ciddi hasarlı bir deprem olsa ben 12 taksitli bir laptopla sokakta nereye bağlanacak, o durumda ne yapacaktım?Herhalde don niyetine o laptopla totomu falan kapatacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…