Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bir de ben pek akıllı olduğumdan ilk okul 1.de yine kuzenler ayakta işiyor ya onlara özenirdim bigün koşa koşa geldim sokak kapısından girdim hemen kilotlu çorabı indirip ayakta kapının arkasına çişimi yaptım annemle babamda pencereden bakıyolarmış sokak kapı sesine bi bakmışlar ben geriye doğru kaykılıp işimi görüyorum annem kızıyormuş çorap gitti diye,babamda benim kızım erkek olmalıymış ya diye kıs kıs gülmüşbabam çarşıya gidince kızım bişey istiyormusun dediğinde baba kuzenlerin pipisi var benim yok pipi al bana derdim

haa haaa bana pipi al

gözü arkada kalmayacak desene

kızlar bende yeni evli sayılırım 3 hafta sonra 1 yıl olucak :)
ben eşimle ilgili bi anıyı yazayım rezillik değilde komiklik diyelim;
benim eşim rüyasında çok konuşur ilk sayfalarda okudum boğazına sarılmış eşi filan o benimde başıma geldi beni sırtımda çekti çekti pijamamın boynundan bende öpecek sanmıştım ona yaklaşınca boyumu sıkmaya başladı yatakta debelenioruz ben elini çekmeye çalışıyorum filan uyandıda kurutuldum neyse asıl anlatacağımda yine

eşim uyuyor bende daha uykuya dalmamışım gecen sene ramazan ayı garibim kocacım nasıl etkilenmişse
sıcaklarda oruç çarpmış herhalde geceleyin başladı iftar için ezanı okumaya

"ALLAHU EKBER

ALLAHUUU EKBERR"

nasıl bağırıyo ben kahkalar atıyorum geceleyin öldüm gülmekten
oda ıh mıh dedi döndü öbür tarafa
sabah anlatınca önce utandı garibimm ama sonra arsızlığa vurdu artık :):)

Son düzenleme:
evet kızlar size sıcak bi rezllik daha
dün gece oğluşum uyudu bende bütün gün temizlik yaptım yoruldum terledim bi duş alim dedim ....
neyse girdim duşa bi baktım bornoz içerde kalmış eşime seslendim bornozumu getirirmisin aşkım dedim tamam hayatım hemen geldim dedi bende orda köpükle oynuyodum ayakta o arada eşim açtı kapıyı geldim aşkım demesiyle ben köpüğe bi bastım 2. 80 uzandım gitti totoşum diye nasıl kıvranıyorum eşim önce korktu bişey oldumu aşkım dedi görmüyonmu geberdim burda dedim...
demesinmi azcık çanak çatladı galiba bitanem diye hem ağlıyorum hem gülüyorum adamın zaten gülmekten gözünden yaşlar boşaldı
bende bidaha köpükle oynamıcam işte

hee heeee

bende sabaha kadar güldüm valla... eşim aşkım bidaha düşsene çok talıydın hiç böyle gülmemiştim diyo ben eşime saldırıyorum yastıkla bugün yine dalga geçecek eminim
sabahtan beri msj atıyo aman banyodan uzak dur diye

Son düzenleme:
Komutanlarımızla resepsiyonda tanışılır ilk defa gördüğüm hanımefendi nasılsınız der benden el cevap iyiyim sizde iyisiniz dir denir lafa bak ya ben nerden bileyim hanımefendi olduğunu :78: :78: o anda yerin dibine girmiştim sonra eşimle gözgöze geldikkk hala kafa bulur benimle sizde iyisinizdir diyee

bi gece yatıyoruz eşime dogru dönmüşüm ayak parmaklarım acıyor sankı kopuyor eşim benı uyandırdı ''napıyosun ya ayaklarıma nıye vuruyorsun'' ben nasıl yani dedim hoştt hoşştt diyorsun ayaklarınla bana vuruyorsun dedi gülmüştük

birde eşim otobüs şöförüdür bi gece kolumdan tuttu in aşa in aşa diye bagırıyor kalktım yataktan aşa oturdum çekil yolcular gecemıyor demesin mi tabi benyine krizlerde

süper

ayyyyy süper yaaaaa çekil sende yolcular geçsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…