Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ayyyy koptum canım yaa

orta okul zamanlarımdı sanırım hani bozacı gibi okey reklamı dönerdi geceleri
benimde kulağıma aşina olmuş çocukluk işte
annem ve babamla çarşıya çıkmıştık alışverişe benim nerden aklıma geldiyse başladım çarşının ortasın da okeyyyy okeeeyyyy diye bağırmaya
annemden ağzımın ortasına yediğim tokatı hiç unutmam neye uğradığımı şaşırmıştım

süperdi bu
inanılmaz güldüm
personel şaşkın şaşkın bakıyor bana

yazık erkeklere ne çekiyorlar bizden

karnıma ağrılar girdi vallahi

çok gizli görevmiş gibi

ayy sabah sabah acaip güldüm ya süper bı rezillik hatta ötesi ben rezıl olmadım o bana rezil olsun ayy hala gülüyorum

gözlerimden yaş geldi

su klupde en sevdiğim topik bu oldu emın olun gülmeyı cok sevrım güldürünüz beni :d aklıma geldı şimdi eşimle kafede bulustuk oturuyoruz falan bende ayaklarımla masayı kaldırıp oraya buraya koyuyorum cocukluk işte eşim yanı ozamanlar sevgılım daha yenıyız 4 5 ay gibi ayakkabısının üstüne koymusum tabı bu ucları sivri ya farketmemiş. kalkıyoruz dedik bı kalktı bı adım attı bi yapıştı yere ben kahkahalarla tabii sonra masa bı tarafda adam bı tarafda koptum ya utandı falan caktırmamaya calısıyor tabı sonra o yoluna ben yoluma ama krizler bı türlü gitmemişti

yazık anacına

eşimle yenı evliyiz gecelerı halimi bilmiyor.. işten geldı saat 1 uyumusum tv acık falan ama hıssedıyorum bırı üstüme gelıyor beni öpmeye calısıyor elimde kumanda kafasına kafasına kimsin lan dıyorum oda ses vermıyor telefonumda metal dısı , telefonu aldım elime kafa göz nerde ne varsa bi dalmısım kı adam öbür gün işe morluk içinde gitti.. uyanınca aferın lan hatun diyo baska adam gelse hakkından gelırsın dıyo koptum ama ya

yemınle kasıklarım agrıdı gülmekden ve bendede gaz sorunu var bı keresınde babamlara cay verıyorum falan gaz geldı cıkmak istiyor koyvermedım önce sonra tabı bu sıkıstı illa çıkacam tepsı elimde benden cıkan ses babamlar abımler hayretle bana bakıyor bı utandım sonra tabi dogru mutfaga koşa koşa içeri bi girdim annem gülmekden domates gibi olmus koptum sonra

arkadasım koptum ve krizlerdeyim müşteriler bana bakıp bakıp sasırıyor bu nıye gülüyor diye ama elden gelen yok. aklıma geldı bu anınla bı gece yatıyoruz odada ışık yandı eşim üstünü çıkarıyor noldu ya dedim yarım gözle utanç içinde bana bakarak ya ''ya ben yatağı tuvalet sandım'' demez mi tabi ben kahkalarla sabah ettim uyuyamadık gülmekden bırde demezmi bardakla sen mı yaptın bana bunu dıye daha bı koptum

çiş muhabbeti açılınca aklıma geldi bigün arkadaşla okuldan geliyoruz tabi o zamanlar köyde oturuyorduk ilk okul 2.sınıf falanız.yanımdaki arkadaş o kadar sıkışıkki bacakları birbirine çarpıyor ama çaktırmıyor caminin dibinde evleri tam caminin önüne geldik bu saldı utandı heralde bende üstün niye ıslak ya dedim bilmiyomuş gibi salak adam su serpti camiden görmedinmi dedi akıl var mantık var ortada adam yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…