Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

sende çek sağa inecek var deseydin yaaa

Son düzenleme:
ay kızlaaar 10. sayfaya geldim ama müthiş yaa... koptum resmen süpersiniz... aklıma bişey gelirse yazıcam.. abonesiyim buranın arttık

ne hoş ama size eğlenecek durum çıkmış

buna çok güldüm
çek sağa kaptan ineyim deseydin

ayy öldüm gülmekten yaaaaaaa
eşimde beni bazen konuşturuyomuş geceleri

ben gülüyorum bilgisayar başında
millet bana bakıyor deli mi bu diye
allahım gözlerimden yaş geliyorrrrrrrrr

uzun süreli bi ilişkim vardı 3-4 senedir birlikteydik sonlarına doğru sevgilim başka şehre taşınmıştı.ne zamandır birlikte kalmamıştık ben de uçağa atlayıp ona sürpriz yapayım demiştim.tabi günler öncesinden diyete başlanmış karın içeride fıstık gibi geziyorum durumu bozmamak için de o kebapları götürürken ben bol bol mercimek çorbası içmişim.
gece oldu uyuduk.paaaaaaaaaattt diye bi ses geldi ama öyle böyle değil.biri silah attı kapıya dayandılar filan sandım.ay meğer gaz çıkarmışım o kadar mercimek çorbasıyla olacağı buydu.
benimkinin uykusu ağırdır ona rağmen uyanmış gülmeye başlamıştı. ben de hiç uyanmamış gibi bir kaç dk bozuntuya vermedim. sonra rüya görmüş de sıçramışçasına uyandım ve noldu dedim bi şey yok seni seviyorum demişti.
yalançı it
ama çokkk utanmıştım yaw. o ses benden nasıl çıktıysa korkmuştum yani. o derece...

Son düzenleme:

ay çatlıycam gülmekten yaaaaaa
yeterrrrrrr
okumaktan alamıyorum ki kendimi bende yazayım yaaaa

rezil olmadım bu sefer ama çok kızdım eşime...
daha öncede paylaşmıştım burda eşimin gece konuştuğunu...
yine bir akşam eşim yatmıştı ben gittim baktım uyumuş benimde gözüme uyku girmiyor..
gittim su içmeye geldim geri baktım bunun gözleri açık ..
aşkım dedim ne oluyo dedi bu ses nerden geliyo dedi bende ses yok dedim ama nasıl kaşlar felan çatık bişey yokki diyorum korkudan elim ayağım titriyo..:18:
hemen ayağa kaktım lambayı yaktım korktum..
sonra benim üstüme doğru gelemye başladı ben elime telefonu aldım kayınvalidemler karşımda oturuyo onları arıcaktım başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya bağırmaya...
baktım bu birden kendine geldi..
meğer şaka yapıyormuş...
bana korkak dedi tabi ben bununlaa uzun zaman konuşmadım gittim annesinede şikayet ettim..o günden sonra şaka felan yapmadı...
bende bir gece kalktım buna vurmaya başladım ne oluyo felan diyo benim gözler kapalı aşkım diyo açmadım gözlerimi..
ayy pardon aşkım rüyamda birini dövüyordum da dedim..

istemeye geldiklerinde ne kadar marifetli olduğumu göstermek için pişirdiğim kahveden başka ayrı bi cezveye de kahve yaptım şekersiz aşırı yogun ki sadece köpügünü alıcam onun...sonra nolduysa bi karışıklık oldu ben o kullanmamam gereken cezveden müstakbel kayınvalideme kahve koydum ne düşünmüştür kimbilir ıyy buz gibi acı şekersiz ...içmedi sevmiyorum dedi

birgün arkadaşımla okuldan eve geliyoduk aynı apartmanda oturuyoduk ..bizim ev ,alt kattaydı kapının önüne gelince bir çift ayakkabı vardı .bayan ayakkabısı ama 41 42numara felan..bende yuuuh dedim bu ne çocuk tabutumu bu, yok koca ayak bize yemeğe gelmiş, belkide gelen travestidir diye arkadaşıma espri yapıyorum kapıyı arkadaşımın annesi açıp kızım ben burdayım yukarı çıkma gel oturuyoruz dedi ....sonra benim alım al morum mor

erkek arkadasımla kola içiyoduk içtik bitti kolayı mutfaga götürüyodum tam götürürken elimden düştü kaldırdım kola bi fışkırmaya başladı bütün duvar kola olmuştu ay ne gülmüştük beee

Bi gece de kızımı kontrol etmek icin odasına girdim gözüm dısarıya takıldı sahil tarafında gökyüzünde çok ani aşagı,yukarı,sağa sola manevra yapan parlak cisimler var..uçak desem değil kuş desem degl gece görünmez..o kadar heyecanlandm ki eşimi kaldırdım uykudan ufolara bak diye..hıı dedi oralı olmadi gitti yattı ben belki 1 saat gözümü dikip izledim...sonraki gecelerde de aynı yerde aynı şeyler vardı meger yerden martılara gece ışık vuruyomus..normalde bile ufolara inanıyorum diye benimle dalga geçiyo o da tuz biber oldu malzeme çıktı...

bi keresinde de okuldayım(resim yeteneğim vardır) tenefüste tahtaya hep karikatür çiziyodum .bigün kel koca burunlu biradam çizdim yanına dA kelim ama para bende yazdım o an müdür yardımcısı girdi içeri ve ben resmen farkında olmadan adamın ta kendisini çizdiğimi farkettim adam resme baktı benim yanağımda ben yok iyi benzetememişsin dedi Allahtan adam iyi biriydi ama ben gerçekten onu çizmemiştim

aaa aynı şeyi bende yaşadım ben bide kameraya çektim tv kanallarına satarım diye meğer yeni açılacak biyer için lazer ışığıyla gösteri yapıyolarmış gökyüzü bulutlu olunca değişik görünüyodu

bide bizim yatak en küçüğünden 140 190 cm kendimiz yayılamıyoz bide veletler geliyoo her yanım tutuk ...

bizde de ben indim küt diye aşağıya küçük velet bide dokunulmak istemiyo azıcık değsin kolumuz bacağımız basıyo tekmeyi... böle deli bi yatış şekli yok geçen suratıma bi tepikle uyandım veledin ayakları yastıkta kafası babasının göbüşünde... nası bi yatış şekli yarabbimm...:84:

ama en sonunda kaçtık biz de kocişle yataktan gittik büyüğün karyolasında uyuduk ya yatağımız 140 küçük derken kaldık mı 100 cmlik yatağa... ee ne demşer ne oldum değil ne olacağım diceksin...

bizimki de zati padişah yatağı değil (150ye 190)...hele bir de cüceler ılık ılık koyuvermeye başlayınca,gözler önce cart diye bi açılır....beyin hızlıca olayı idrak etmeye çalışır:lan ben mi yapıyom,adam mı yapıyo çocuk mu yapıyo???
aynı saniyeler içersinde eşimde aynısını düşünür,bir tek cüce keyifle uyur ve ılık ılık koyuvermeye devam eder.ani bi hareketle yataktan fırlarız. 'ahhh!' 'ıhhh!' inlemelerle gecelik atlet ne varsa üstümüzden sıyrılıp bir çırpıda yere fırlatırız.ışık yanar ve hasar tespit boyutuna bakılır.uyuyan cüce hala uykudayken donu atleti değişilir,nerede yatılacağa karar verilir. 'sen oğlanın yatağına git,ben kızın yatağına gidiim,sabah görüşürüz.' eşim yastığını alır koltuğunun altına ben de birine uyuyan cüceyi diğerine yastığı....daha küçük yataklarda uyumaya çalışılır bol tekmeler eşliğinde.sabah ikimiz limon gibi kalkarız sonna....bi dönem de böyle gece koordinasyonlarımız vardı bizim,şükür oğlandan yırttık da,kız arada da olsa nadiren de olsa bazen gene de ördekleri yüzdürür.

bi akşam yemeğinde tvde pizza reklamı var ben de pizzaya bayılırım reklem çıktı tam o sırada sürahiden bardağa su koyuyorum ağız sulanmış yarı açık vaziyette sonra ordan annem babam bağırıyo kendime geliyorum yavaş yavaş önüne bak her yeri su içinde bıraktın diye tabi ben bardaktan seller aktırdığımın farkına varınca gülmekten kopuyorum
yine yemek esnasında bu sefer kahvaltı pazar kahvaltısı kuzenler de gelmiş hep beraber kahvaltı yapıyoruz ama ben yarım gözlerle daha uyanamamış ve erkenden uyandırılmanın siniriyle patates kızartması var ama hiç tuz atmamış annem her zamanki gibi daha da sinirlendim neyse ben tuz atayım dedim aldım elime tuzluğu döküyorum ama bi gariplik var ve yine bağırışlar meğer sen git tuzluk diye kuzeninin çay bardağını al eline sallaya sallaya kızartmayı tuzla daha doğrusu çayla kuzenin bağırışlarıyla gözüm açılıyo aman aman aman diyo garibim başka bişey diyemiyo şaşkınlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…