Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

ay bende sevgilimle olan bi hikayemi anlatiyim..
çok gülmüştük yaa
bigün sinemaya gittik en arkaya geçtik yayıldık böyle el ele filmin başlamasını bekliyoruz
arkada bitane küçük cam gibi bişey var ordan bitane boru uzandı yavaaaşca..
dın dın dın diye bi ses..ve içinden bi müzik yüksek sesle..
güverciin uçuverdiiiiii....kanadıııın açıverdii..ben yandım amaannn..ayrılamamm..
tüm romantizmin koptuğu an..tabi bizde koptuk o an
işçiler tamirat ederken dinlidu heralde ama o boru ne anlayamamıştık

Buna benzerde benim başıma geldi. Ön dişlerimi yaptırdım.Sabah işe gitmek için Otobüs durağına doğru ilerliyorum. Bir akrabamızda duraktaymış. Ben durağa doğru yaklaştım, yüksek bir sesle '' rozcum dişlerini yaptırmışsın, hayırlı olsun hayırlı'' duraktaki herkes benim ağzıma baktı ben ise nasıl utandım, hemde nasıl insanlar çok boşboğaz yaw

Son düzenleyen: Moderatör:

tam rezillik yaaa çok komiğime gitti

ayyyy koptummmmmmm işte bu hepsinden farklıydıııı

ay evet ama yaa.. yok mudur kızlar onun bi çaresi filan kendimi sıkıyorum yine hava giriyo yine ses yine ses... doğrulup otururken gaz çıkmasın diye iki büklüm hareketler yapıyorum :)))

yok yaaa malesef olmuyo...ben ilk evlendiğimiz zaman çıkınca o malum ses noluyo yaa demiştim şoklanmış vaziyette bir birimize bakıyoduk....vallla ben yapmıyorum nasıl oluyor anlamadım ayyyy tutamıyorum diye banyoya kaçmıştım...eşim de sen yapıyorsun diyo bana...ama sonra anladım ben nolduğunu ona da anlattım

heheheh çokk hoşşşşş

süper yaaa... bence adamlar baktılar siz romatik romantik oturuyosunuz,şunlaarın romantizmine katkıda bulunalım dediler, ee onların romantizm anlayışı da bu olsa gerek ki siz de dinleyin diye borudan ses vermişler

süper yaaa... bence adamlar baktılar siz romatik romantik oturuyosunuz,şunlaarın romantizmine katkıda bulunalım dediler, ee onların romantizm anlayışı da bu olsa gerek ki siz de dinleyin diye borudan ses vermişler

aynen canım ya bide ses yüksek film başlayana kadar devam etti
film başladıktan sonra sessiz sessiz gülcez diye bi hal olmuştuk

işte buna gülmekten öldüm hahahhah eşin baya paniklemiş galiba baksana hastaneye niye gittiğini bile unutmuş

gözlerim acıyo artık açmakta zorlanıyorum ama okumaktanda kendimi alamıyorumm... çok şükür bitti de rahatladım.. artık huzurla uyuyabilirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…