Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

kızlar gulmekten catladım tesekkurlerımı sunuyorum sızee ıykı varsınız
ben kaynanamla ılk yemegımde rezıl olmustum onu anlatiim bır degıl 2 3 rezıllk bı arada sevgılım aradı dedı annem yemege davet edıyo dısarda balık yıyelım fılan ıyı tamam dedım bende aslnda tanısıyoruz ama ılk defa boyle bı bulusma olcak neyse bı heycan hazırlandım gıttım fılan..gıttım avm nın onunde beklıyorum sevgılım dedıkı annem arabada beklck ben senı alıcam,tmm dedım.ama nasıl heycanlandım soguk terler dokuyorum nıyeyse neyse bırını gordum onumde durdu arkası donuk ama..baktım duruyo heh geldı dedım pat dıye ay askım nerde kaldın off heycanlıyım benn dedım hemen gırdım koluna şöyle bi döndüm başka bı adam ayyyy pardon pardon dedım o sırada arkadan bı ses askımm noluyo ayyyy dedım sen sandım askm yaa cok benzettim bi anda filan.. benımknın gozler sınırden acılmıs neyse olayı anlattım dıyo elın adamına sarılmış fılan soylenıyo araba karşıda hadı dedım şöyle bi baktım kaynanam önde oturmuş yüz ifadesi bu neyse bındık hoşgeldn fılan 'o adam kimdi şafimu?' ben eeeee şey bı yanlışlık oldudaa önemli bişey değil yaniii bu arada sevgılım kopmuş halde :78: gıttık oturduk yemege..balık geldı ama çekiniyorumda braz kaynanam benı süzmelerde catal bıcak aldm elıme baktım elımle yıyemıcem ınsanlar var hep,nasıl yaptıysam bırden bıcakla bastırdım balık tabagımdan uçtu kaynanm sevgılım garsonlar hop dıye gıttı yere dştu balık ben bide dıyorum ki ayy ben alırım tmm tmm garson aldı onemlı degıl fılan dedı sevgılm bı gulmeye basladı o baslayınca bende koptum tabı gulduk baya snra aldı sevgılm elımzle yedık rahat et dedı :78: oyle bı rezıllıkler olmuştu hatırladıkça kopuyoruz

of yaa dün rezil oldum benimkiyle alışverişmerkezinde gezioz ..şu yürüyen merdivenlerden nefret etmişimdir herzaman ....ve binmeye korkuyorum o ilk adımı atmaya hep sendeliyorum ...benimkiyle geldik merdivenin başına yukardan aşağa incez ..kolu omzumda hadi dedi benimki ben kaldım adım atamıyom hadi diyo korkuyom diyorum sonra tamam bincem dedim o adım attı ben kaldım benimki gidio aşağa baktı yanında ben yokum sonra yukarı çıktı tam inmeden benide aldı indik sonra benim halimi gördü görevlileir galiba merdivenlerin yarısında otomatik durdu bizde kendimiz indik çok garip şeyler oldu merdivende hala gülüyom ya

Son düzenleme:

ayy şokkk oldummm
garip bi huymuş ayrıca

ayy şokkk oldummm
garip bi huymuş ayrıca

(e AGK kullanıcısından alıntı şimdede bir huy var afedersiniz ama çok ayıp olucak belkide ama siz yabancı değilsiniz pijamamdan içeri sokuyor elini arada uykumdan uyanıncada farkediyorum bazen neyse konuya dönüyorum uyuduk sabah bi uyandık eşimin bir eli kan içindee ne olduğunu anlayamadık başta sonra kahkahayı bastım ben.Benmi eşime rezil oldum omu bana rezil oldu bilemiyorum artık ) )
al bendende okadar midem bulandı tamda tost yiyordum ööö artık gitmez bu tost aç kaldık desene

Son düzenleme:
sevgilimle yürüyoruz bir yandan da yağmur yağıyor ama bu kez ben şemsiye nerde diye sormuyorumneyse havuz vardı geçtiğimiz yerde sevgilim aa bak aşkım ne çok yağmur yağmış havuzu doldurmuş diye bana yem attı bende hemen tuttum o yemi aa hayret o kadar yağmur yağdı mııof yani off sinir oluyorum normalde hayatta yapmam böyle şeyleri ya onada diyorum artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemiyorumneyse ama o da bana rezil oldu canımm geçen gün msnden görüşüyoruz elektrikler gitti ben pat diye düştüm tabi msnden biraz sonra geldi açtım canım elektrikler kesildi dedim o da bana tamam aşkım geldi mi peki dedi

yok gelmedi jenaratör devreye girdi deseydin

ayyyyy buna çok güldümmmm

ben lısedeyken ogretmenıme rezıl olmusdum mudur masalara yazı yazıyoruz dıye ceza verdı zımpara aldık butun sınıf neyse son ders zımparalıcaz bende muzurluk masanın altından aldım kagıt zımparayı kucuk bı parca yırtım ucunuda sıvrı seklınde yaptım basladım sol koluma faca cekmeye damaramı ne geldıyse azcık kanadı arkadasda hocammmm bıtlının kolu kanıyor onde oturuyorum bıde uzattım kolumu al dedı mendıl mendılı bı bastırdım annemmm dedım hocam rehberlıge gıdebılırmım napıcan temızlıcem kolumu hayır sana ceza ders boyunca o mendılı bastır oraya oyle bekle o da yetmıormus gıbı arkadsımda regl olmus cekınıyor lavaboya gıdıcek gıdemıor hocada ızın vermıor hocam arkadas lavaboya gıdıcekmıs utanıor gıdemıor deıdm kucuk bebemısın dedı arkadasa tut deıd kızdı bende arkadası korıcamya hemen atladım hocm o bebk degıl genc bı kız halası ıle teyzesı gelmıs beklıorlar onu dedım sınıftakı kızlar basladı gulmeye erkeklerde bon bon bakıorlar hoca cakmısdı erkekdı buarada hoca ızın vrdıde kız kosa kosa gıtmısdı

öküz gibi bakmıştır hepsi kesin

sevgilimle web cam de konuşuyoruz bi yandan da ben çalışıyorum sevgilim kalemlerimi gördü ve beni yakan anı size aktarıyorum hala utancımdan ölüyoruuum bildiğiniiiz
sevgilim:Aşkım kalemlerin ne kadar kaba ve büyük
ben:ben büyüük seviyorum ya
s:hmm aşkım ama kocaman bunlar
ben:ya hayatıım benim ellerim büyük olduğu için anca bunlar paklıyo beni hani nasıl desem tam elime oturuyo kavrıyo yani
s:tamam bitanem neyse

aramızda böyle bi konuşma geçti çalışmama ara verdim o an işte o annnnn beynimde alevler patladıııı ben ne dediim ya ne dediiiim ben:84::84: nasıl kötüyüüüm 2 gündür yok yani anlatamam size o anı, şuan öyle utanıyorum ki gel buluşalım dese kaçmak için ne b*k yicem onu düşünüyorum :2:

Son düzenleme:

koptum koptum... ay olecem :90: :90: :84:

cevap komik olmuş gecen bizde ev için alışverise gittik malum 3 gün sonra evleniyoruz ben herzaman kullandıgım şampuanımı aldım ve nişanlım bna babanın evinde bu kadar pahalı şampuan mı kullanıyosun deyince cevabını eve gelip şampuanım göstermekte buldum morardıahh şu erkeklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…