- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
bende diğer şampuanları denemek zorunda kaldım..........
yeni evli çiftin şampuanları denemeye devam etmesinden
Ne kadar rezilmişiz yaaaa
Bende anlatayım bitane...
Yeni evlendiğim zamanlar ee malum durumlarda pek oluyor o aralarda. Ben hasta oldum.Neyse tam yattık eşim bana sırnaşmaya başladı
Dedim ben hastayım tatlım yaa şansına küs birbirimize sarıldık uyuduk.
eşimdede bir huy var afedersiniz ama çok ayıp olucak belkide ama siz yabancı değilsinizpijamamdan içeri sokuyor elini arada uykumdan uyanıncada farkediyorum bazen neyse konuya dönüyorum uyuduk sabah bi uyandık eşimin bir eli kan içindee ne olduğunu anlayamadık başta sonra kahkahayı bastım ben.Benmi eşime rezil oldum omu bana rezil oldu bilemiyorum artık
ayy şokkk oldummm
garip bi huymuş ayrıca
sevgilimle yürüyoruz bir yandan da yağmur yağıyor ama bu kez ben şemsiye nerde diye sormuyorumneyse havuz vardı geçtiğimiz yerde sevgilim aa bak aşkım ne çok yağmur yağmış havuzu doldurmuş diye bana yem attı bende hemen tuttum o yemi aa hayret o kadar yağmur yağdı mıı of yani off sinir oluyorum normalde hayatta yapmam böyle şeyleri ya onada diyorum artık ne kadar inandırıcı oluyorum bilemiyorum neyse ama o da bana rezil oldu canımm geçen gün msnden görüşüyoruz elektrikler gitti ben pat diye düştüm tabi msnden biraz sonra geldi açtım canım elektrikler kesildi dedim o da bana tamam aşkım geldi mi peki dedi
gecenlerde eşimin sabahın köründe bağırmasıyla uyandım..
garibim kolunun üzerine uyumuş
kolu uyuşmuş tabi...
ayy buu bi feryat figan bağrıo odanın ortasında,
kalk kalk çabuk kolum yok kolum yok die,nası bağrıo anlatamam..
uyku sersemi kolunun uyşukluğunu farketmemiş kolunu arıo zavallımmm..
üüff çok gülmüştüm o haline yaaa...
Bende ilişkiye girdikten sonra gaz kaçırmıştım.Resmen rezil oldum.
aysecim o gayet normalsanırım o gaz totomuzdan gelmiyor
nerden geliyor nerden
eşim işten geldi uyuyor şuan birazdan yine gidecek,binanında dışına köpük döşüyolar 2.kattayım,zile öyle basıyolarki üst üste eşim uyanmasın diye balkona sazan gibi çıktım altımda şortla kurulan iskeledeki 6 usta bakakaldı balkonu boşlatırmısınız köpük kaplıycaz dedihiç böyyle hatalar yapmazdım yaa
kızlar gulmekten catladım tesekkurlerımı sunuyorum sızee ıykı varsınız
ben kaynanamla ılk yemegımde rezıl olmustum onu anlatiim bır degıl 2 3 rezıllk bı aradasevgılım aradı dedı annem yemege davet edıyo dısarda balık yıyelım fılan ıyı tamam dedım bende aslnda tanısıyoruz ama ılk defa boyle bı bulusma olcak neyse bı heycan hazırlandım gıttım fılan..gıttım avm nın onunde beklıyorum sevgılım dedıkı annem arabada beklck ben senı alıcam,tmm dedım.ama nasıl heycanlandım soguk terler dokuyorum nıyeyse neyse bırını gordum onumde durdu arkası donuk ama..baktım duruyo heh geldı dedım pat dıye ay askım nerde kaldın off heycanlıyım benn dedım hemen gırdım koluna şöyle bi döndüm başka bı adam ayyyy pardon pardon dedım o sırada arkadan bı ses askımm noluyo ayyyy dedım sen sandım askm yaa cok benzettim bi anda filan.. benımknın gozler sınırden acılmıs neyse olayı anlattım dıyo elın adamına sarılmış fılan soylenıyo araba karşıda hadı dedım şöyle bi baktım kaynanam önde oturmuş yüz ifadesi bu neyse bındık hoşgeldn fılan 'o adam kimdi şafimu?' ben eeeee şey bı yanlışlık oldudaa önemli bişey değil yaniii bu arada sevgılım kopmuş halde :78: gıttık oturduk yemege..balık geldı ama çekiniyorumda braz kaynanam benı süzmelerde catal bıcak aldm elıme baktım elımle yıyemıcem ınsanlar var hep,nasıl yaptıysam bırden bıcakla bastırdım balık tabagımdan uçtu kaynanm sevgılım garsonlar hop dıye gıttı yere dştu balık ben bide dıyorum ki ayy ben alırım tmm tmm garson aldı onemlı degıl fılan dedı sevgılm bı gulmeye basladı o baslayınca bende koptum tabı gulduk baya snra aldı sevgılm elımzle yedık rahat et dedı :78: oyle bı rezıllıkler olmuştu hatırladıkça kopuyoruz
gecenlerde eşimin sabahın köründe bağırmasıyla uyandım..
garibim kolunun üzerine uyumuş
kolu uyuşmuş tabi...
ayy buu bi feryat figan bağrıo odanın ortasında,
kalk kalk çabuk kolum yok kolum yok die,nası bağrıo anlatamam..
uyku sersemi kolunun uyşukluğunu farketmemiş kolunu arıo zavallımmm..
üüff çok gülmüştüm o haline yaaa...
lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))
bende acayip vücut şampuanı hastalığı vardır işyerine gelen bi müşteriden hep okiloluk olanlardan alırdım kadın cağız ay güzelim valla senin siparişleri getirmekten kollarım ağrıyo diyodu hemen yeni katoloğu gösterip bunlarda güzel şampuanların sabunları diyodu neyse heryer sabun şampuan yeni evliyiz hepsini banyoya dizmişim renkli renkli kulancaklarımızıda ağırmışım bizimki girip bi duş alacak sonra arkadaşın düğününe gideceğiz girdi çıkmaz içerden çeşit çeşit koku geliyo yaz sıcak banyo buhardan havalanmadı bile akıllı üşenmemiş hepsini açıp tek tek denemiş ne o kırklandın hadi deim dur bu sonuncu deyince ne o sonuncu dedim biliyo kızcamı cevap yok neyse çıktı man allahım sanki içerde itfaiye yangını köpükle söndürmüş ay hertaraf köpük bi baktım hepsini açmış denemiş ben diyeyim 15 tane siz deyin 20tane çok sinirlendim ya niye hepsini açıyosun bari sabunları açmasaydın negüzel duruyodular cevabı kokularını merak etmiş çocuk gibi bendede cevap hazır ananın evinde hiç şampuanmı görmedin bozuldu tabi he görmedim sırf senle şampuanla yıkanmak için evlendim dedi ama çok sinir olmuştum tabi sonra bizim düyün yattı tabiki bende diğer şampuanları denemek zorunda kaldım..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?