ayyy okuyup okuyup gülüyorum bu topiği hanımlar çok yaşayın düşününce ben de buldum tabi bu benim değil kocişimin rezilliğiydi.
bir gün arkadaş gurubumuzla tabu oynamaya gittik.tabi başladı oyun kakara kikiri oynuyoruz.sıra eşime geldi başladı anlatmaya:
-hani arka tarafta?
-toto
-içindeki?
-makat
-makatın yanında?
-ıııımmm pipi
-diğer adı
-:44::44::44::44:
kimseden ses yok.hepimiz yarı sırıtık yarı şoklanmış bi şekilde bakıyoruz. ver bakayım şunu bu kelimenin burda ne işi varmış deyip alıyorum kocişimin elinden, orda yazan kelime “buluğ(çağı)”tabi benim sivri zeka, şahin bakışlı kocam bunu “bü..ll..ük” diye okuyor.kısa bir sessizlik. ..bi daha tabu oynamaya gitmedik.....:44::44::44:
kızlar dün gece düşünürken bi tane daha geldi.ama bu benim eşime değil arkadaşıma rezil oluşumdu.anlatayım da arada kaynasın bari
Şimdi benim en yakın arkadaşım aynı zamanda komşum hamileliğinin son aylarında. bir gün bebeğin odası geldi,montaj felan yapıldı.arkadaşım hamile olduğu için odayı hazırlarken yardım edeyim dedim.neyse bir güzel temizledik,eşyaları yerleştirdik,işimiz bitti,odaya son bir bakış atıyoruz,çekmecelerin içine, dizdiklerimize felan bakıyoruz işte. arkadaşım yanımda ben de aldıklarımızı tekrar alıp kokluyor ve şunları söylüyorum “Aman da bebişimin tulumu, amanda bebişimin emzik kutusu.....amanda bebişimin burun vibratörü.....(burda demek istediğim şey aslında burun aspratörüydü,bilmeyenlere söylim hani şu bebeklerin burnundaki sümüğü toplayan aletin adı)neyse bi 10 saniye kadar sustum baktım farkedilmemiş hadi özlem devam dedim “Amanda bebişimin duvar stickrları,amanda bebişimin çekmece kulpları,amanda bebişim kapı kolu ” diye gözüme ne çarptıysa sıralayarak yandan yandan severek topukladım. Ayyyy çok utandım akşam da eşime anlattım “hıımmm aklın nerelerde bakim senin” diye yanağımdan makas aldı . bu kelimeyi daha önce cümle içinde bile kullanmamıştım nerden dolandı dilime bilmiyorum valla kızlarr :44::44::44:
çok eğlenceli bu topic ya:)
durun bitane de ben anlatayım..
kütahya simavda olan deprem bizi de etkiledi baya
eskişehirde yaşıyoruz biz. saat geçti baya 11.20 civarı
biz yatmaya hazırlanıyoruz benim üstümde gecelik eşimde boxer falan
anlayın işte
birden sarsıntı başladı ve ben ilk defa depremi yaşıyorum nasıl
bir korkudur bu ne yapacağımız şaşırdık
nasıl gittim giyindim eşim naptı hiç bilmiorum
bişeyler geçirdim üstüme koşuyorum merdivenlerden
eşim de arkamda bağırıo
dışarı bir çıktık benim giydiğim eşofmanlar ters
eşim saçma sapan bişeyler giymiş terlikler farklıneyseki karanlıktı hava gözükmedi saçma detaylarımız..
ve şunu anladım ki deprem her durumda yakalayabiliyor yani:86::86:
hahahahaha allahtan iş üstündeyken olmamış
şu anlatacağımda adama mı rezil oldum eşime mi bilemedim ama anlatayım:
bir mağazaya gittik, hem erkek reyonları hem bayan reyonları var.. eşim erkek reyonlarına bakmaya başladı, ben bayan.. bak bak, biz bayağı uzaklaşmışız birbirimizden..
ben bir gömlek buldum.. ama hayallerimin gömleği sanki.. bir heyecanlandım (zaten ikizler olduğum için benim için heyecanlanmak an meselesi)
koşa koşa gidip sırtı dönük mavi t-shirt giyen bir adamın koluna yapıştım: "tatlıııımmm bak nasıl buu??"
adam yüzünü döndü ki kocam değil.. ben bir arkamı döndüm ki benimki boğa gibi toslaya toslaya geliyo.. gözlerini şaşkınlıktan fal taşı gibi açan adamcağıza bir pardon bile diyemeden eşime doğru yönelip olayı anlattım..
adamın kendisi ile aynı renk t-shirt giydiğini, boy ve kilo oranlarının benzer olduğunu, arkası dönükken onu eşim sandığımı bir çırpıda anlatarak olası olayları engelledim..
agresif eşimin anlık tepkisi: her mavi t-shirt lüyü kocan sanma, insan içinde tatlımlı matlımlı konuşma!
şimdi arada kızdırmak istediğimde dışardayken, "tatlım matlım" diyorum..
Bunun aynını bizde yapmıştık. Eşimle havuzdayız derinliği yazıyor havuzun fakat biz yinede merak ettik acaba doğrumu yazmışlar....Birimiz suyun içinde olmamız lazım birimizde onun omuzlarına basacak ilk eşim girdi dibe inmeye çalıştı olmadı. Çok derin dibe batamıyor su onu kaldırıyor. Ben dedim dur bide ben deniyim. Ben girdim dibe kadar yok su benide kaldırıyor ayağım yere basmıyor. Sonra baktım suyun içinde dibe kadar inen merdiven var ondan tutunarak indim. Eşimde tabi omuzuma bastı. Suyun derinliğini ölçüyoruz yaa sanki bize kaldı Ben elimle işarat ediyorum in omuzumdan boğulucam diye ama gören yok. Biraz bocaladıktan sonra omuzumdaki bacağını tırmalayınca indi omuzumdan bende çıktım rahat bir nefes aldım gerçi bunda rezil olacak bir durum yok çok eğlenmiştik o gün ve diğer gittiğimiz her gün aklıma geldi havuz olayını okuyunca yazmak istedim
lise yıllarıbdayım sanırım ilk sınıf. benimde regl günüm gelmiş haberim yok. tam çıkacağım ki bişiy hissettim wc ye gittim ki regl olmuşum. kız lisesiydi kızlara sordum kimsede pedyok. dedim zaten eve gidiyom bi selpak koyayım. arkadaşım sağolsun selpak verdi. neyse koyuldum yola ben nasıl yanıyom ama varya ateş fışkırıyo sanki bi yerlerimden. kendimi yiyecem o derece. meğerse selpak mentollüymüş. eve gittiğimde bitmiş bi haldeydim:)))
aslında pek kıskanç biri değilimdir.yanlız kıza hamileyken bi acayip olmuştum....hani nası desem,53 kg'den 85'e fırladım,olur da ayağım takılıp düşsem,asfalt düzenleyebilirdim resmen...omuzlarım geriye atılmış,ağır abi edasınla yürüyodum istem dışı,dengeyi sağlamak için...gömlek giyemiyordum çünkü düğmelerin kapanmakta zorlanmaktan resmen titrediğini hissediyordum...bir de dudağımın üstü renk değişmişti,tuhaf bi kahverengi almıştı-ki bu da bana kaytan bıyık havası veriyordu...gün geçtikçe daha da bi betleştiğimi düşünüyordum ...eşimin 30lu yaşlarda,karizmatik ve havalı olması beni krizlere sokuyodu!(hamilelik insanı böyle tuhaf düşüncelere sokabilir).kendimi onun yanında resmen hobbit gibi hissediyordum.
neyse;yaz geldi tatile gitces.bindik arabaya, çıktık yola...rotamız belli;ege.manisa'ya kadar gayet güzel bir yolculuk geçirdik.lakin manisa'nın dağ yolunu aşıp da izmir'e inerken,manyakça düşüncelerimi ve kıskançlığımı kontrol altında tutamadım ve gayet ciddi bi şekilde:'aşkım,bornova'ya giriş yaptık,gözlüklerini çıkar!'dedim...eşim anlamadı ve:'gözlüklerimi mi çıkariim?niye ki?'dedi şaşkınlıkla.
'izmir'in kızları güzel olur,gözün mözün kaymasın,çıkar gözlüklerini!' diince adam buna benzer bi bakış attı::26:
sonna:'doğur lan,doğur ve normalleş manyak şey!' diip kalan yol boyunca hiç konuşmamıştı....
dönüp de o zamanı anımsadıkça,o vakit ne kadar garip bi ruh halinde olduğumu görüyorum.rezillik değil belki ama,utanç verici ve sefilce bi davranış tarzı olmuş!
gecenlerde eşimin sabahın köründe bağırmasıyla uyandım..
garibim kolunun üzerine uyumuş
kolu uyuşmuş tabi...
ayy buu bi feryat figan bağrıo odanın ortasında,
kalk kalk çabuk kolum yok kolum yok die,nası bağrıo anlatamam..
uyku sersemi kolunun uyşukluğunu farketmemiş kolunu arıo zavallımmm..
üüff çok gülmüştüm o haline yaaa...
bende acayip vücut şampuanı hastalığı vardır işyerine gelen bi müşteriden hep okiloluk olanlardan alırdım kadın cağız ay güzelim valla senin siparişleri getirmekten kollarım ağrıyo diyodu hemen yeni katoloğu gösterip bunlarda güzel şampuanların sabunları diyodu neyse heryer sabun şampuan yeni evliyiz hepsini banyoya dizmişim renkli renkli kulancaklarımızıda ağırmışım bizimki girip bi duş alacak sonra arkadaşın düğününe gideceğiz girdi çıkmaz içerden çeşit çeşit koku geliyo yaz sıcak banyo buhardan havalanmadı bile akıllı üşenmemiş hepsini açıp tek tek denemiş ne o kırklandın hadi deim dur bu sonuncu deyince ne o sonuncu dedim biliyo kızcamı cevap yok neyse çıktı man allahım sanki içerde itfaiye yangını köpükle söndürmüş ay hertaraf köpük bi baktım hepsini açmış denemiş ben diyeyim 15 tane siz deyin 20tane çok sinirlendim ya niye hepsini açıyosun bari sabunları açmasaydın negüzel duruyodular cevabı kokularını merak etmiş çocuk gibi bendede cevap hazır ananın evinde hiç şampuanmı görmedin bozuldu tabi he görmedim sırf senle şampuanla yıkanmak için evlendim dedi ama çok sinir olmuştum tabi sonra bizim düyün yattı tabiki bende diğer şampuanları denemek zorunda kaldım..........
Erkek arkadasimla yeni cikmaya baslamistik, daha yeniyiz iste tabiki nonstop msjlasiyoruz. Birgün kizdiriyo beni, bnde "yakarim" yazicagima "yalarim" yazmisim :O adam tabi sok oldu noluo diyesnra iste konusmaya dewam ediyoruz onun bi arkadasi var "şikeriimmm" der sürekli şekerim yerine, bnmde cok hosuma gider bnde oyle yazicam sewgilime, teldem yaziyorm ya hic dikkat etmedim bi baktim "sikeriiimm" gondermisim :O
1,5 yil gecti aradan ama sewgilim hala takilir bna sapuk askim bazen korkuyorum senden diye
düğüün niye yattııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?