Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

önce sunu diyim böbreklerımde kum varmıs doktora gidicem yarın gelelım anlatacgım seye sabah saat 9 gibi bı fırladım yatakdan doktora gitmem lazım dıye oysa bugun pazar yanı gidemem eşim dediki pazar pazarmı evet dedim sonra kendıme geldım aa burda tuvalet varmıs gireyım bari falan cıktım yerıme yattım eşim aynen söle '' gülüm doktor ne dedi '' tabi bende kopuş o kopuş sonra kocacım kendıne geldı ancaa

özloşşşşşşşşşşş vibratör hahaha süpermiş:)

çok eğlenceli bu topic ya:)
durun bitane de ben anlatayım..
kütahya simavda olan deprem bizi de etkiledi baya
eskişehirde yaşıyoruz biz. saat geçti baya 11.20 civarı
biz yatmaya hazırlanıyoruz benim üstümde gecelik eşimde boxer falan
anlayın işte
birden sarsıntı başladı ve ben ilk defa depremi yaşıyorum nasıl
bir korkudur bu ne yapacağımız şaşırdık
nasıl gittim giyindim eşim naptı hiç bilmiorum
bişeyler geçirdim üstüme koşuyorum merdivenlerden
eşim de arkamda bağırıo
dışarı bir çıktık benim giydiğim eşofmanlar ters
eşim saçma sapan bişeyler giymiş terlikler farklı neyseki karanlıktı hava gözükmedi saçma detaylarımız..
ve şunu anladım ki deprem her durumda yakalayabiliyor yani:86::86:

Son düzenleme:

hahahahaha allahtan iş üstündeyken olmamış

gecenlerde eşimin sabahın köründe bağırmasıyla uyandım..
garibim kolunun üzerine uyumuş
kolu uyuşmuş tabi...
ayy buu bi feryat figan bağrıo odanın ortasında,
kalk kalk çabuk kolum yok kolum yok die,nası bağrıo anlatamam..
uyku sersemi kolunun uyşukluğunu farketmemiş kolunu arıo zavallımmm..
üüff çok gülmüştüm o haline yaaa...

Geçen hafta , sipariş etmiş olduğum bir ürünün kargo teslimini bekliyordum . Bekledim bekledim gelmedi . İşlerimin yoğunluğundan arayamamıştım ama dewamlı aklımdaydı .

Cumartesi günü , nasılsa tatil günümdü , istediğim kadar uyuyabilirdim . Eşim de erkenden çıkmıştı .
Rüya görüyordum ; ewin kapısı çalıyor , kapıyı açıyorum karşımda kargo görewlisi , hemen paketimi alıp açmaya çalışıyordum , öyle böyle derken uyandım .

Yataktan kalkar kalkmaz , rüyanın da etkisiyle kalkıp kapıyı açtım . Kapıyı açmamla bir karartının gözümün önünden hızlıca geçtiğini we bir şeyin yere düştüğünü görür gibi oldum , tabi uyku sersemiyim hala , kapıyı hızlıca geri kapattım

Aklım başıma gelince , kapıyı tekrar açtım , karşımda kargo görewlisi , sarı ırktan beyaz ırk a yatay geçiş yapmış

Meğer ; önümden geçen karartı kargo görewlisi , yere düşende beklediğim ürünmüş . Adamcağız kapıyı çalmış çalmış açan olmamış , o da ewe geldik bulamadık notu yazmış , tam kapıya iliştirecekken kapı açılınca korkup kaçmış

kızlar akşam eşim seçim konuşmalarını dinliyo neyse aşkım neyapıyosun dedi bende neyapayım ana vatan kan ağlıyo dedim karnımda ağrıyo dedim bizimkide neden anavatan kanağlasın öyle bi parti kalmadı sen eskide kalmışın dedi ay ne partisi sende iyi taktın seçimlere dedim o vatan benim vatan değilce ama aşkım bende ............. tabi hayeller fosssssssss

insan içinde tatlımlı matlımlı konuşma :90::90::90: bu tepki de süper

bacağını tırmalayınca mı

sankisinde bu mentollü selpaktan ben de yanmıştım bi zamanlar
ama olmayadabilir tabi :78:

ayy eşinin tepkisine gülsem mi ağlasam mı bilemedim canıım olurmuş hamilelikte ama geçmiş gitmiş...

süper yaa çok güldüm buna, cocuk gibiler haa
:90::90::90:

bende acayip vücut şampuanı hastalığı vardır işyerine gelen bi müşteriden hep okiloluk olanlardan alırdım kadın cağız ay güzelim valla senin siparişleri getirmekten kollarım ağrıyo diyodu hemen yeni katoloğu gösterip bunlarda güzel şampuanların sabunları diyodu neyse heryer sabun şampuan yeni evliyiz hepsini banyoya dizmişim renkli renkli kulancaklarımızıda ağırmışım bizimki girip bi duş alacak sonra arkadaşın düğününe gideceğiz girdi çıkmaz içerden çeşit çeşit koku geliyo yaz sıcak banyo buhardan havalanmadı bile akıllı üşenmemiş hepsini açıp tek tek denemiş ne o kırklandın hadi deim dur bu sonuncu deyince ne o sonuncu dedim biliyo kızcamı cevap yok neyse çıktı man allahım sanki içerde itfaiye yangını köpükle söndürmüş ay hertaraf köpük bi baktım hepsini açmış denemiş ben diyeyim 15 tane siz deyin 20tane çok sinirlendim ya niye hepsini açıyosun bari sabunları açmasaydın negüzel duruyodular cevabı kokularını merak etmiş çocuk gibi bendede cevap hazır ananın evinde hiç şampuanmı görmedin bozuldu tabi he görmedim sırf senle şampuanla yıkanmak için evlendim dedi ama çok sinir olmuştum tabi sonra bizim düyün yattı tabiki bende diğer şampuanları denemek zorunda kaldım..........

düğüün niye yattııı

muahahaah bayılacam yaa Allah iyiliğini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…