ay çok kötü olmuş................
Ayy sorma ya,kaç sene oldu hala utanıyorum:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay çok kötü olmuş................
ayy koptum okurken yaa hele şu smile ifadelereee...Bizde rezillkler bitmez bitane daha anlatayım bari..Bi arkadaşımın evine sınav öncesi ders çalışmaya gitmiştik o sıra baya bi yoğundu dersler arkadaşım bize gelin çalışalım falan dedi benmde hoşlandığım bi çocuk vardı o da gelecek diye ben havalara uçtum tabi ders bahane..herneyse iyi hoş başladık derse çalıştık bitti falan..geleneksel cips,cola yiyip içiyoruz..arkadşın odasıda küçük,fazla geniş değil..ben herzamanki gibi fedakar ben yerde otururum diye bacaklarımı karnıma çektm oturuyrm,sohbet muhabbet ediyoruz..bi ara sessizlk oldu işte bende anlamadım nasıl çıktı o ses hala şoktayım
zooorrrtttt diye bi osurdum afedersnz hiç abartısız bu ses çıkmıştı...herkes bi baktı bana tabi ben kopmuş bi halde,şooook
kimbilir neler söylemişlerdir arkamdan,rezilliğin daniskasıydı....
![]()
ben de daha bugün yaşadığım taze utanç verici bir anımı anlatayım
yakında nişanlım olacak (inşallah =) sevgilimle şehirlerimiz arasındaki uzun mesafeden dolayı uzun bir aradan sonra görüştük yüz yüze. oturduk cafeye garson geldi ne istersiniz dedi, tabi kibar sevgilim önce bayanlar diyerekten bana sordu ben de heyecandan ve panikten ''2 çay alalım '' deyip, karşı tarafın hiç konuşmasına izin vermeden siparişi verdim
garson gidince de sevgilim bana ''ben tiramisu isteyecektim, kibarlık olsun diye önce sen siparişi ver dedim, benim adıma niye çay istedin ki'' dedi ben de önce kızarıp bozardım sonra üste çıkacam ya ''bişey olmaz, çay iç, ne olacak sanki'' deyip kestirip attımama acayip bozuldum ya
![]()
evet kızlar sıcak sıcak size rezilik.
biraz önce kayınvalidem kayınbabam ve biz oturuyoruz.kayınbabam pırtladı ve sonrada açıklama yaptı ben pırtlayınca zayıfladığımı düşünüyorum diye.ve kaynanamdan laf geçikmedi..bende sen pırtlayınca şişmanladığımı hissediyorum havan içime doluyo dedi...koptuk bütün ev halkı resmen kayınbabamdan 1 saattir haber alınamıyo............![]()
çok güldüm ben buna yaaaa:):):)
selam, birtanede ban anlatayım...lisedeyim falan teyzemin kızı evleniyordu..hep beraber kuaföre gittik.kuaförde saçımı sarıp makinaya koydular..ama saçımı saran kız çok açıttı ,öldürdü resmen..sonra makinaya geçtim...teyzemin kızıda yanıma oturdu..tabi ben makinanın sesinden hiç bir şeyi duymuyorum..teyzemin kızına dönüp bu kız benim saçımı çok acıttı dememle.baktımki bütün kuaför döndü bana bakıyor....meğer bağırarak söylemişim.:78:.makinanın gazıbına uğradım.teyzemin kızı gülme krizine girdi....bende rezil oldum birazcık....
![]()
Eşime Yaptığım Rezillikleri Paylaştım Sizlerle Daha Önceki Sayfada Yer Alıyorlar..
Şimdi Annemi Nasıl Rezil Ettiğimi Paylaşayım
Annemle Pazarda Salatalık Tezgahındayız..
Annem Salatalık Seçerken Bende Sözde Ona Yardım Ediyorum..
Annem Hep Küçükleri Seçerdi Taze Diye Ne Bileyim Ben O Zaman..
Elime Bir Salatalık Aldım Kocaman Bağırdım Tezgahın Sonundaki Anneme........
'' anne Bu Tam Sana Göre '' Diye..
Annem Koşa Koşa Yanıma Geldi..
Elimdeki Salatalığı Önce Tezgaha Fırlattı Attı Elimden Bir Hışımla Tuttu Çekti Gittik..
Anlayamamıştım Ne Olduğunu..
Affet Annem Rezil Etmiştim Seni![]()
salatalık mevzusundan sonra bende gafımı anlatcam...ailece markete alış verişe gittik ama marketi gorsenız iğne atsan yere düşmüoo... ben raflarda duran o.k kondomu gördüm tabi bilmiodum o zaman ne oldugunu hanı hatırlarsınız reklamında adamın biri kapıdan gecerken ooooookkkeeeeyyy!!!die bağırıo yaa...bende bastım cıglıgıı ooookeeeyyyy!!bi baktım babamın gözleri kızarmıs.. gerisi yokkk![]()
Dayasaydınız ya soğan sarımsağı, oda bol bol yeseydi..![]()