eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

aynen bende onunla dalga geçiyorum dedeler bile senden daha aktif diye oda tavuk gibi erkenden uyur tv izlerken uyuklamaya başlar benim gözler cin gibi tabi 11 buçukta koltukta uyudu yine. dedim hadi gel yatağa götüreyim seni o uykulu haliyle bile laf sokuyo bana tabi beraber gidemeyiz yatağa vs. vs. bende karşılığında ona 11 de devrildin gene böyle böyle uzayıp gidiyor ama işin aslı bende istiyorum normal saatlerde kocamla birlikte uyumak :(

benim esim sadece kahvaltilik gevrek yer zaten onu da kendi aliyor o sabah cani hangisinden istiyorsa :1:
bazen de sadece 1 kupa sutlu cay ister onu da kendi yapar cogu zaman.. arada tembelligi tutarsa bana sirinlik yapar cayini ben yapayim diye :37:

Aynen öyle. Ben de bir iki kere geç yattığım halde uyandım kahvaltı hazırlamak için.
Eşim zorla geri yatırdı. Ben kahvaltı edecek olsam zaten yaparım, sen yat, bakma geç kalkıyorsun falan diye takıldığıma dedi..
Gerçekten de, ne var ki, bir zeytin bir peynir çıkarmakta.
Kendisi de alışmamış kahvaltıya, aramıyor zaten.
E benim de bahanem var :) Öyle yuvarlanıp gidiyoruz haftaiçi..

Ama pazar oldu mu, bizim evde kahvaltı adeta bir törendir!
Alt tarafı 2 kişilik sofrayı bayram sofrası gibi donatırız beraber.
2 saat kalkmayız o masada. Çaylar, kahveler, sigaralar, gazeteler havada uçuşur.
Her gün kahvaltı etsek o kadar keyifli olur mu bilmem :21::21::21:

Haklisin benim eski esim 5 te kalkardi 6 da iste olmak zorundaydi e benim kahvalti hazirlayip onune koymam icin ya geceden hic uyumamam lazim yada sabah 4 . 30 da tatli uykumdan kisip uyanip hazirlamam lazim. Hadi saat 6 fln olsa herneyse fakar saat 4-5 cok cok erken. Hem cocukla evli degiliz ki koskoca adam bunlar cok acsa yoldan bisi alabilir veya evde iki parca bisi masaya koyup yiyebilir. Ben herseyin makul zamanda olmasi taraftariyim. Kimseye ozel kahvalti hazirlayacagim diye 12 de yatip 4 de kalkamam bende insanim yani.Insanlar bu kadar acimasiz olmamali.

Son düzenleme:
aynen bende onunla dalga geçiyorum dedeler bile senden daha aktif diye oda tavuk gibi erkenden uyur tv izlerken uyuklamaya başlar benim gözler cin gibi tabi 11 buçukta koltukta uyudu yine. dedim hadi gel yatağa götüreyim seni o uykulu haliyle bile laf sokuyo bana tabi beraber gidemeyiz yatağa vs. vs. bende karşılığında ona 11 de devrildin gene böyle böyle uzayıp gidiyor ama işin aslı bende istiyorum normal saatlerde kocamla birlikte uyumak :(

Of güldüm gece gece yaa :)))) Diyaloglar aynı resmen.
Napsınlar ama garipler, onların bizim gibi aman istifa ettim biraz kafamı dinleyecem lüksü olmuyor pek. Her sabah kalkıp gidiyorlar o işe bir gün aksatmadan.
Ama ben azıcık zora geldim, hemen bastım istifayı.

Napalım, biz de bu modeliz işte.
Nerede o eski "kocası kalkmadan her işi halleden, çayları doldurup bir de yetmezmiş gibi makyaj yapıp kocasını öperek uyandıran kadınlar.."
Anca internet, uyku, tembellik :)))))

bence evin hanımı çalışmıyorsa..kaçta yatarsa yatsın eşi için kalkmalı..en azından bir sandviç hazırlamalı niye boşu boşuna para versin dışardaki poğaçaya simide hem sağlıksız ...sonuçta geçirince yine yatar insan..istediği saate kadar uyur..ama uyanınca uyuyamayan bir yapısı varsa insanın o zaman başka akşamdan hazırlayı dolaba koyabilir eşide alır giderken çareler tükenmez..ama çalışan bayana mümkünse kimse dokunmasın:)

yaa en azından 12 de 12 buçukta uyusunlar ama demii :( neyse sabaha yaklaşıyoruz bizim uyku saatlerimizde geliyo yavaştannn

Eşin kahvaltısının hazırlanmasını istemesi, bilinen anlamının dışında
erkeğin evvelden gelen annesinin kahvaltı hazırlamasına alışmışlığını devam ettirme içgüdüsü yatıyordur diye tahminde bulunuyorum.
Anaç kadını sever erkekler. Sahiplenici adamı kadınlar sever.
Babaları da sahiplenmiştir kızlarını, güven vermiştir babalar kızlarına. Güçtür baba.
Evlendikten sonra eşlerinde bu vasıfları arayan kadınlar,
tatmaya alıştıkları duyguları, yaşamaya alıştıkları hisleri devam ettirme içgüdüselliğinden alırlar.
Benzer beklentileri farklı gibi görünen benzer durumlardan doyurmaya çalışıyoruz gibi.

gerek yok ki 12 de uyumaya:)) ben bazen diyorum 4 e kadar uyumamışım zaten saat 6 ya kadar takılıorum hazırlıyorum sabdviçini öpüyorum uğurluyorum:)) veya uyusamda şimdi 6 da saatim çalar kalkarım gözler kapalı yarı açık yine hazırlarım::)))

bence evin hanımı çalışmıyorsa..kaçta yatarsa yatsın eşi için kalkmalı..en azından bir sandviç hazırlamalı niye boşu boşuna para versin dışardaki poğaçaya simide hem sağlıksız ...sonuçta geçirince yine yatar insan..istediği saate kadar uyur..ama uyanınca uyuyamayan bir yapısı varsa insanın o zaman başka akşamdan hazırlayı dolaba koyabilir eşide alır giderken çareler tükenmez..ama çalışan bayana mümkünse kimse dokunmasın:)

Valla bir ara yaptım geceden ama benimki göbeğe bağladı güzel güzel ekmeklerden yapılmış çeşit çeşit sandiviçleri yutunca. Sonra artık yapma dedi. Ben de ok dedim tabi =)
Ama ben hostesken, gece uçuşlarına gideceğim zaman gecenin 2'sinde 3'ünde kalkıp alelacele kahvaltı hazırlardı bana ben saçımı makyajımı yapıncaya kadar.
Bazen de kıyamaz, senin uykun ağır Allah korusun birşey olur diye arabayı da kullandırtmaz taaaa havaalanına kadar pijamalarıyla bırakırdı beni :(

Şu an çok kötü hissettim yalnız.
Bu sabah kahvaltı var, kızlar. Utandım :)))

Sandvici hazirlamak 5 dakika... Her insan 12 de yatip bir kac saat uyku uyuyup sonra kaldigi yerden devam edemez. Ben eger uykum bolunurse tekrar uyuyamiyorum zaten uyuma problemim oluyor .Bazen gece calistigim isler oldu bazen gunduz. Programim uyarsa denk gelirsem yaparim. Kimsenin bence 5 dk sandvic icin kalkmasi gerekmiyor bence. Ekmekleri yayacaksiniz, peynir , salam vs koyacaksiniz ustune sandvic ekmegini tekrar kapatacaksiniz kucuk cocuk bile yapar ogretseniz.Aksamdan koyu0p paketleme fikri guzel. Cok guzel sandvic paketleride satiliyor. Veya en iyisi borek pogaca fln sabah kalkan herkes kolayca yiyebilir.

Son düzenleme:
Valla bir ara yaptım geceden ama benimki göbeğe bağladı güzel güzel ekmeklerden yapılmış çeşit çeşit sandiviçleri yutunca. Sonra artık yapma dedi. Ben de ok dedim tabi =)
Ama ben hostesken, gece uçuşlarına gideceğim zaman gecenin 2'sinde 3'ünde kalkıp alelacele kahvaltı hazırlardı bana ben saçımı makyajımı yapıncaya kadar.
Bazen de kıyamaz, senin uykun ağır Allah korusun birşey olur diye arabayı da kullandırtmaz taaaa havaalanına kadar pijamalarıyla bırakırdı beni :(

Şu an çok kötü hissettim yalnız.
Bu sabah kahvaltı var, kızlar. Utandım :)))

ohooo sen eşine her sabah kalkıp hazırlaman lazım benimki gece kalkçakta bana kahvaltı hazırlıcak pireler uçusur bi taraflarda bide havalanına bırakıcak:))))))))))))))))

bende şöyle biçözüm buldum şuan bugün için sabah kalkayım kocamla işe gideyim oda bana kıymalı boşnak böreği ayran alsın birlikte kahvaltı yapmış oluruz :15:

Bebeler gelince hayırlısıyla bir de güzel kalkarsınızzzz ki :)))
Çocuklar neredeyse 8-9 yaşlarına kadar sabahın köründe uyanır.
Öyle olunca anneler de uyanır =)
Ben de mi yapsam diye düşünmüyor değilim yavaştan...

bende öyle diyordum 2 kızım var 2 side sabah uykusunu çok sever yani benim o konuda umudum yok ama genede eşime kahvaltı hazırlarım hafta içi ben hafta sonu eşim hazırlar çokta güzel hazırlar canım kocacımm

Valla gerçekten içim sızladı şu an.
Saatim çalınca benimle birlikte fırlardı, bir de kahrolurdu ben ağlaya sızlaya makyaj yaparken bu saatte uçuş mu olur diye..
Üzülüyordu. Yoksa onun da uykusu pek kıymetlidir.
Başka şey için yalvarsam uyanmaz ama acıyordu zahir :))))))))

Neyse ben kahvaltı moduna girdim yalnız şu an ;))
İyi oldu bu topic.

gece gece kahvalti dediniz karnim acikti,neyse esim isten gelecek onu bekliyim acikmistir oda yesin birseyler ;D
normalde sabah erken sevmez kahvaltiyi ama simdi acikmistir:56:

:)) Kimbilir kaçıncı defa uyumadan kendi (hakikkatten bir ara kendi salgını vardı, yiğit-kendi:) kahvaltımı hazırlayacağım. Karşıdaki çıtır pastane simitçisi açılmış mıdır? Bir de haşhaşlı birşey yapıyorlar, böyle kat kat, haş haş,

Back
X