eşinize kahvaltı hazırlarmısınız?

ne demek alısmasın olurmu ya ben cay sekerını bıle karstırırım her zaman. alıssın . benım gorusumde yetrkı yesın ıcsın guclu olsun hastalanmasın da ben her seyı yaparım.:36:

yani alışmasın derken biz etraflarında pervane oldukça daha fazlasının istiyolar onu demek istiyorum hastalıkta veya ne bilim her durumda istiyolar özellikle de belirttim kahvaltı konusunda diil bu. onu her zaman bende hazırlıyorum mutlaka.

çok fedakar takdire şayan hanımlar var elbette ama bende çalışan bi bayan olduğum için evlendiğimde her gün kahvaltı hazırlayamam, neticede benim daha giyinmem makyajım vs var erkekler giyinip çıkıyolar, herşeyi kadından beklemek olmaz, ama haftasonu mükellef bi masa hazırlayabilirim seve seve

:) vallaha evlenince öyle bir kalkıyorsun ve hazırlıyorsun ki sende ailende şaş kalıyor.Bende çalışıyorum eşim benden sonra işe gidiyor ona rağmen her sabah kahvaltı hazırlayıp kendımde bir lokma bıle almadan evden çıkıyorum.Eşim cumartesi günü de çalışıyor.Ben evdeyım ama işe gider gibi kalkıyorum kahvaltısını yapana kadar beklıyorum.O gittikten sonra geri yatıyorum.Evlenmeden önce birgün bile kahvaltı hazırlamış değilim dir ama evlenınce mecbur yapıyorsun.O sana değil sen ona göre hareket ediyorsun

bizim restoranimiz var birde sabahin 5 6 geliyor yemek yer gunduzde oglene kadar uyur sat 3 kadar kahvaltisi kalmiyor.:)

benım esım uyanır uyanmaz kahvaltı yapmaya alısmamıs.ben de yıyemem zaten.sabah ondan once cıkıyorum evden ama uyanınca kocaman bı bardak sut ısıtıyorum ona. uyandırıyorum sutunu ıcıp bıraz daha uyuyor:1:kocaman bebegım o benım.sevıyorum kocamı:nazar:

Son düzenleme:
ben evli değilim ama ben normalde kahvaltıdan nefret eden birisiydim ürünleri pek sevmem.Ama alışkanlık oldu her sabah kendime hazırlamay üşensem bile kuru meyve yiyip çay içiyorum sevgilimde her sabah kahvaltı etmeden dısarı cıkmadığını söylüyor ufaktan bana mesajlar veriyo galiba ben her sabah üşenmeden hazırlamayı dusunuyorum insallah dediğim gibi olur bence sizde hazırlayın demekki eşiniz bu durumdan hoşlanıyor :))

benimkide istiyor evlenince ama her gun sabah kalkmak zor gelir bana. ayrıca en sevmediğim şeylerden biri sabahın köründe kalkmak!
hiç bir zaman gönüllü kalkmadım pikniğe giderken bile..aşırı huzursuz oluyorum erken kalkarsam

Eşim isterse hazırlıyorum ama çoğunlukla kahvaltı yapmıyor son zamanlarda, çünkü zaten zor uyanıp gidiyor işe, kahvaltı için biraz daha erken kalkmak istemiyor, 5 dkda 5 dkdır uyuyayım düşüncesinde.

bekarken bende hayal ederdım beraber kahvaltı yapıcaz sonrada öpüp işe yollucam dıyeolmadı napim :17:
pazar evlendık cuma işe başlıcaktı kahvatı hazırladım beraber güldük eğlendik kahvaltı yaptık sonra vazgeçti eşim gitmedı işe, yatıcam dedı bı guzel yattık uyuduk:32:
daha sonrada bu yuzden istemedı herhalde:1: şimdide eskidik diyemidir ne hergün kahvaltı istiyom diyo:40:

Bu hafta sonu kahvaltıyı ben hazırladııım' diyerek neşeli mutlu uyandırdı beni bir sabah kocişim,
evvelden bu hissi yaşamadığım için pek bi şaşırdım. ama da artık ara ara sürpriz kahvaltının devamınının olabileceğini tahminleyerek umutlu mutlu mutfağa gittiiiiiim
Yeter kadar porsiyon su böreği almış, iki de pratik bardak çay yapmış,
işte bu kadar.

Bu hafta sonu kahvaltıyı ben hazırladııım' diyerek neşeli mutlu uyandırdı beni bir sabah kocişim,
evvelden bu hissi yaşamadığım için pek bi şaşırdım. ama da artık ara ara sürpriz kahvaltının devamınının olabileceğini tahminleyerek umutlu mutlu mutfağa gittiiiiiim
Yeter kadar porsiyon su böreği almış, iki de pratik bardak çay yapmış,
işte bu kadar.

Esin ne kadar pratik cok hos ... Bir erkegin boyle olabilmesi cok guzel. Ben hani su kadina muhtac erkekleri hic sevmiyorum. Hani disarda olursun evde olmazsin sen gelene kadar ac oturur bekler !!! Boyle erkeklere aciyorum bir evin bayanida bu kadar kullanilmaz ki ustelik koca degilde cocukmus gibi geliyor insann zor zamanlarda kendini en azindan beslemeyi becerebilmeli. Kadina bagimli erkekler bana cok itici geliyor! Ustelik erkek yemek yapmaz diye birsey yok bakin hep ascilarin cogu erkek neden acaba? Isteyince gayet meslek bile edinilebiliyormus. Kadinlardan bile guzel yapiyorlar.

Evet bende hazırlıyorum kahvaltısız çkmayız evden tabi geç kalktığımız zamanlarda dışrda yiyiyoruz

valla kahvaltı hazırlamıyorum...
ikimizde çalışıyoruz....
haftasonları eşim hazırlıyo kahvaltıyı....

hayır
esım haftanın 3 gunu erken cıkıyor evden 7 gıbı
o yuzden hazırlamıyorum
6 30 da kalkıyor eger kahvaltı hazrlarsam 6 da kalmak zorunda kalır...
Ama onun dısındakı gunler hep hazırlıyorum beraber yapıyoruz
bazen de geceden gelırken borek sımıt bıseyler alıyor
kahvaltılıkları da cıkarıp cay demlemıs oluyor ve benı uyandırıyor cok guzel oluyor hazır sofra ve sıcacık cay,paha bıcılemez )))

bazen de kuymak yapıp uyandırıyor,ayyy canımmm eşım ))

İkimizde çalışıyoruz yarım saat erken kalkıyorum hazırlıyuorum.Beraber yapıyoruz kahvaltımızı.
Yoksa hazır şeyler yemek zorunda kalıyoruz poğaça vs...
Böyle sağlığımız için iyi oluyor hemde bakışa bakışa kahvaltı yapmak pek daha keyifli oluyor :38:

6 da kalkıyorum, sırf eşim güzelce karnını doyursun aç kalmasın kuzum diye...
O gece gündüz bizim için çalışıyor ben bunu kendime görev sayıyorum...
İştahı açılsın diye her kahvaltıda farklı şeyler yapmaya çalışıyorum kendini yalnız hissetmesin diye ben de onunla beraber yapıyorum...
Türlü türlü oyunlar yaptığım da oluyor tabi :)
Bir dilimden fazla ekmek yiyemediği için kimi zaman tost yaparak 2 dilimi yediriyorum :1:
Kakaladın yine 2 dilimi diyor :9:

bana hep böyle:69: aşkla baksın:69: sevsin,güven versin...

kahvaltı hazırlar,patates kızartır,portakal suyu bile sıkarım

Back
X