- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de tam tersi işliyor bu durum. O düşünse bile iyice soğuyorum, "sadece o iş için benimle birlikte" diye bir düşünce yerleşiyor kafama...
Yani genelde tartışma sonrası o surat yaptığı için "madem surat yapıyorsun, bunu da istemeyeceksin o zaman, bak başının çaresine" diyorum.
Kızgınken yüzünü göresim gelmez ama başka yerlerini neden görmeyeyim![]()
Masturbasyon diye bisey var :)
Ay malesef akrep kadını olmakAkrep burcuyum maalesef cok dayanamam![]()
Bende bi gun eşimi uykudan kaldırdımBi an acaba bunu benmi yazdım dedimneysee evet aynen öyle oluyor o aşırı kadar kizginligim oluyor, ama onu arzulamakdanda geri kalmıyorum ayni evin icinde
işimi bitirip bidada konuşmak istemiyorum
![]()
Bende bi gun eşimi uykudan kaldırdımsabah dio ki gece beni kullandın küsüm sana sen rüya görmüşsün dedim ve konuşmamaya devam ettim
![]()
Kızmanı gerektiren konunun ne olduğuna bağlı. Konu çok ciddi bir konuysa taviz verme. Ama orta(yani sonrasında konuşularak aşılabilecek birşey) veya basit bir meseleyse sert bir seks kızgınlığını yansıtmanın ve sinirlerini gevşetmenin en güzel yolu olabilir :))
Benim de tam tersi koca istiyor ama işi bittikten sonra küsmüyoruz tekrargel sarılalımm, böyle düşündüğüm içinde kendime kızıyorum sonuçta adam cinsel bir obje değil ama napayım istek öfkemin bir tık üstünde.
Ayyy 2 gün önce gece bizde çok kötü tartıştık hatta dün sabah ayrılmayı bile düşündük tek sebep ailesi yüzünden artık cinnet geçirecek düzeydeyiz onların konusu açıldı mı tartışıyoruz bende evden biraz uzaklaşmak istedim giriş kartımı anahtarımı aldım dolaşıp gelecektim o da beni hala paça asansörden aldı evi terkediyorum zannetti o hareketimden dolayı dün ayrılmak istedi bende ortada sebep yok terketmiyordum dolaşıp gelecektim yokla neden evimin anahtarını alayım dedim dün çok kötü şeyler yaşadık rabbim bir daha yaşatmasın ben ağla ağla gözler balon ancak ölümce dönerim ben evime dedim sonra işte beni arzulamaya başladı hadi barışmamızı kutlayalım dediÇok kızgındım taviz'de vermedim ama gece rüyama bile girdi öyle diyimtabi arayı düzeltince ilk işimiz seks, kutlamak amaçlı haha.
Ayyy 2 gün önce gece bizde çok kötü tartıştık hatta dün sabah ayrılmayı bile düşündük tek sebep ailesi yüzünden artık cinnet geçirecek düzeydeyiz onların konusu açıldı mı tartışıyoruz bende evden biraz uzaklaşmak istedim giriş kartımı anahtarımı aldım dolaşıp gelecektim o da beni hala paça asansörden aldı evi terkediyorum zannetti o hareketimden dolayı dün ayrılmak istedi bende ortada sebep yok terketmiyordum dolaşıp gelecektim yokla neden evimin anahtarını alayım dedim dün çok kötü şeyler yaşadık rabbim bir daha yaşatmasın ben ağla ağla gözler balon ancak ölümce dönerim ben evime dedim sonra işte beni arzulamaya başladı hadi barışmamızı kutlayalım dedişuan çok iyiyiz Allahım nolur bozma
![]()
Aile huzursuzluğu çok kötü birşey ben birden fazla yaşadım canım 2 kez de valizimi hazırlayıp gitmeye kalkıştım hatta bir keresinde kayınvalide olacak kişi bizde kalıyordu bende onla beraber annemin yanına gidecektim eşimle kırgındık yine birbirimize ben kahvaltılarını hazırladım müsaade istedim anne ben biraz rahatsızım uzanacağım diye bunlar kahvaltılarını yaparken eşim surat isfadesinden belli etmiş sanırım kaynana da saydırıyor içerde dayanamadım hiç birşey demedim kıyafetlerimi hazırladım yeter sizin yaptığınız dedim bağırdım çağırdım dişimi gösterdim yani pısırık olmadım birşey de diyemediler eşimde yazık kıyamam her seferinde kapıyı kilitleyip anahtarını cebine koyuyorTartışma kötü olmuş ama en azından güzel bitmiş. Aynı korkuyu bir kere bende yaşattım istemeyerek o aralar kardeşime bilet bakiyordum küsüz sandı ki ben gideceğim naptın sen dedi sesi titreyerek o an bende eridim işte kıyamam ya
Oluyor malesef tartışmalar kavgalar evliliğin tuzu biberi napalım bugün ağlamaktan gözler balon, yarın libido tavanlarda öyle öyle geçiyor günlerRabbim bozmasın amiin.
Aile huzursuzluğu çok kötü birşey ben birden fazla yaşadım canım 2 kez de valizimi hazırlayıp gitmeye kalkıştım hatta bir keresinde kayınvalide olacak kişi bizde kalıyordu bende onla beraber annemin yanına gidecektim eşimle kırgındık yine birbirimize ben kahvaltılarını hazırladım müsaade istedim anne ben biraz rahatsızım uzanacağım diye bunlar kahvaltılarını yaparken eşim surat isfadesinden belli etmiş sanırım kaynana da saydırıyor içerde dayanamadım hiç birşey demedim kıyafetlerimi hazırladım yeter sizin yaptığınız dedim bağırdım çağırdım dişimi gösterdim yani pısırık olmadım birşey de diyemediler eşimde yazık kıyamam her seferinde kapıyı kilitleyip anahtarını cebine koyuyor![]()
Aynen öyle katılıyorum benim kp yok rahmetli olmuş ama keşke dursaymış o zaman kv oğlunu kıskanmazdı diye düşünüyorum görümceler gardaşımızı elimizden aldı diyorlarmış öyle dedirtebiliyorsam ne mutluSanki kendileri zamanında kocalarıyla hiç küsmemiş hep güllük gülistanlık geçinmişler. Kavgalar neyse ne de işin içine aileler girince önüne geçemiyorsun malesef büyüdükçe büyüyor uzadıkça uzuyor konu. Aslında bazen kv, kp kızıyoruz eşimizide sorumlu görüyoruz ama öyle değil işte kimse ailesini seçmiyor kimsede ailesine laf söylettirmez bu normal birşey. Anlayacağın iki ucu boklu deynek.
Aynen öyle katılıyorum benim kp yok rahmetli olmuş ama keşke dursaymış o zaman kv oğlunu kıskanmazdı diye düşünüyorum görümceler gardaşımızı elimizden aldı diyorlarmış öyle dedirtebiliyorsam ne mutlu![]()
Aynen öyle kocaları kendine düşkün olmasa sürekli annem bacım dese mutlu olur mu acaba hiç empati kurmuyorlarBenimde kp rahmetli olmuş, ve evet o zaman kv'ler normalinden biraz daha kıskanç oluyorlar oğullarını biraz koca pozisyonuna koyuyorlar sanki sahiplenici ve düşkün oluyorlar bunu ben'de farkettim. Vallahi desinler kardeşleri onların kocaları değildi senin kocan şu ailevi bağlarını ayırt edemeyenlere uyuz oluyorum ya.