eşinize kızıpta yaptığınız en çılgınca sey neydi?

ağzım açık okudum :1shok: yav neler yapmışsınınz kocalarınıza delikafadulden ben evli değilim ama bitaneme bunların birini bile yapmaya kıyamazdım herhalde :sm_confused:

ağzım açık okudum :1shok: yav neler yapmışsınınz kocalarınıza delikafadulden ben evli değilim ama bitaneme bunların birini bile yapmaya kıyamazdım herhalde :sm_confused:

kıyarsın kıyarsın mrk etmekaydirigubbakcemile3
nişanlyken bn karşısında gıkımı çıkaramamsanıyodumsempatiksalakcinni

Biz sevgilimle ilk tanıştığımız vakit (o artvinde yaşıyor ben istanbulda) bigün birinin düğününden bahsediyoruz.Konu öle makarasına kız kaçırmaya geldi.Dedim tabikide kaçıramazsın.Bu ciddi ciddi sen benim ne kadar ciddi oldumu anlamamışsın.Görürsün kaçırıyomuyum kaçırmıyomuyum dedi.Şaka yapıomuş ne bilim.Ben korkudan öldüm sabaha kadar ağladım.Telefonumun pilini söktüm belki yerimi saptatır bir şekilde diye.Perdeleri kapadım cama bile çıkmadım.Ertesi sabah aradı msne geldi felan.Ben buna o öfke ile bi süre görüşmesek daha iyi dedim.Maksadım yatışana kadar konuşmamaktı aslında.Özür felanda dilemişti.Ama ben korktum baya o yüzden öle dedim.Oda beni yok say bundan sonra öldü bil dedi kapadı msni.Telefonuda kırmış haberim yok tabi.Arıyorum açmıo.2 gün haber yoktu bundan.En son evlerini aradım.Kızkardeşi çıktı.Ağlaya ağlaya durumu anlattım.Kız abim 2 gündür eve gelmedi bizede bişe sölemedi dedi.Ben kafayı yedim tabi.Neyse sora ikindin beni aradı kız abim aradı bizi eve gelio dedi.Meğerse bu akıllı o sinirle evden çıkmış.Gürcistana gitmiş uçağa binip istanbula gitmek için.O dönem gürcistanda savaş vardı.Uçak seferleri ertelenmiş geceyi orda otelde geçirmiş.Ama otel camları siyah kartonlarla örtülüymüş ışık açtırmamışlar roket atıyorlar diye.Bu deli sabaha kadar bomba ve kurşun sesleri arasında beklemiş.Ertesi günde uçak kalkmayınca mecbur eve dönmüş.Ömrümde geçirdiğim hatta hiç geçmeyen 44 saatti..Tabi bi sürü özür diledi.Seni kaybetmek istemedim çok üzüldüm felan falan...O bana çektirdi ben ona değil..
Ben fırsat bulamadığım için çektiremedim henüz.Yoksa çok hain planlarım var merak etmeyin :lepi:

nezaman eşime kızsam kavgaedip küssek kendimi sanki boşanmışımda özgürmüşüm gibi hissederim ama bi çılgınlık aklıma gelmedi bi arkadaşım eşine küsünce adamın nekadar pantolonu varsa kesmiş dizden aşağı tarafını

bendede öyle oluyor yaa :)) kendimi özgür kiz gibi hissediyorum hihoyyyt
sempatiksalakcinni

Ben çok sinirlenince deli gibi bağırıyorum, komşulara rezil oluyoruz herhalde duyuyorlardır ama dayanamıyorum. Sonra hırsımı alamazsam yakasından paçasından tutup sıkıyorum, incitiyorum. Son tartışmamızda boğazını sıkmışım, uyardı öyle fark edip bıraktım. Kendime de zarar veriyorum. Elimi kafamı kapılara vuruyorum. Çok acıyor ama çok sinirlenince hırsımı başka türlü alamıyorum.

Ben çok pis ısırırım kızınc aöyle rahatlıyorum napayım kaydirigubbakcemile3
yada göğsü sert ve düz olduğundan yumruk atarım :roflol:
bikezde motorda gidiyoruz çok kızdım ve ensesini ısırdım ama bu sefer fena iz çıktı :bbo: günlerce diş izleriyle gezdi sempatiksalakcinni
ders oldu artık görünmez yerlerini ısırıyorum :roflol:

evden çıkıp gidemicem için kendimi bi odaya kitledim ağladım da ağladım. uzun bi süre gelmedi bile kapıma sonra ben odada uyuya kalmışım. kapının önüne gelmiş seslenmiş seslenmiş cvp gelmeyince bana bişe oldu sanmış. kapıyı açmaya hatta kırmaya çalışmış :)) sonra ben uykulu uykulu açtım kapıyı veee barıştık...:)) ama çok yıpratıcıydı sanki bi gecede yaşlandım...Allah bi daha göstermesin inşallahh...

sinirlendğimde tek kelime etmiyorum sanki o evde yokmuş gbi hayatıma devam ediyorum işimi gücümü yapıyorum umrumda olmuyor o an ve eşim bu durumdan nefret eder komalara girer bağır çağır ama böle yapma der çok ağrına gidiyor onu yok saymam

Kavga etmiştik. Yolda yürürkende bi taraftan bağırıyoruz birbirimize:D ben yeter bitti falan diorum o sinirlisin sakinleş öle konuşalm dedi ben sakinim dedim tmm o zaman çıkar at parmağındaki yüzüğü dedi bişi demedim sonra söleyip durdu bunu iice sinir oldum o sinirle attım bende. orda oturan genç sonra yurda gittim ağlamaya başladım :D ama ayrıldığmz için deil yüzüğü attım die :D snra sevgilimi aradım ağlaya ağlaya. allahtan ondaymış yüzüğüm orda genç çocuklar wardı onlar almış erkek arkadaşım istemiş vermemişler oda dövmüş :roflol:

ay çok komik.bşzde akşam kavga ettik ama ben devamlı konuşan biri olarak kavga edince konuşamma asla tınnnlamam ..kaç defa geldi konuşmaya çalıştı cvp yok delirdi tabi gitti yattı..bu gün niyetli değilim sahura kalktım çay yaptım yanındada börek ısıttım gittim onu uyandırdım ama ben yemedim yattım uyudumm.daha da sinir oldu sabahta alarm çalmadı geç kaldı

bir keresinde damatlık gomlegını parcalayıp geri yerine astım..hala sen bana bı gomlek borclusun der:((
bir kerede cep telefonunu yere attım ama bişi olmadı..evde unutmustu..

ben hangi bir çılgınlığımı yazayımki eminim kimse benim kadar çılgın olamaz..kaçkere intihar girişiminde bulundum ölümden döndüm..kavga ettiğimiz zaman deli gibi bağırır tüm apartmana dinletirim kavgayı..eşim hep sus nolur diye yalvarır..ben dahada deli olurum ya gelip bana sarılıp teselli edeceğine elalemi düşünüyo diye dahada gaza basarım...bikere arabasını parçladım...takımlarını kestim..ooooo ama inanınki pişmanmıyım hayır gerçekten hakediyordu..inattır benim kocam aklına koyduğunu benim hoşlanmadığımı bildiği halde yapar eee bende intikamımı alırım

ya hanımlar iyi sabırlı eşleriniz varmışbilmiyorumkismileben bunlardan birini yapacak olsam işin sonu nereye varır düşünmek bile istemiyorum:1no2:sinirli yarı deli bir kocam var benim kesinlikle alttan alacak bir tip değilalsanaalsanasmile
ama onuda geçtim benim aklıma böyle şeyler gelmez bile.ses yükseltip konu komşuya reklam olmayıda sevmemboshayallersmileçok kızdığımda tek yaptığım surat asıp diğer odaya geçmektir benneyaptımki

nişanlımla msnde konuşuyorduk. ne olduysa ne yaptıysa hatırlamıyorum ona kızdım. gıcıklık ya msn iletime önce aşkımın numarasını yazdım,ardındanda ev temizliği yapılır çocuk bakılır yazdım :P çılgınca değil ama yaptığım en cılgınca şey bu galiba

çok kötü bişi yaparım... sigaramı alırım ve derhal balkonuma giderim... (normalde sigara kullanmam ama çekmecemde her daim bulunur acil durumlar için...)))

benim sigara içmem ondan ayrıldığım bi dönemde konuştuğum biriyle beraber içerken bizi izlediği için o anı hatirlatıyor ona nedense ???

Back
X