Esinize nasıl tavır koyarsiniz

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Ornegin bi konuda o ak diyor ben kara. O mantığa uydurmak zorunda her seyi, ben duygularımla hareket ediyorum. Uzuldugum taktigim bi konuda hakli oldugunu düşünüyorsa konussam anlasamiyoruz, küssem sallamıyor. Konusmaya çalıştıkca napalim bosanalim mi anlasamiyorsak diyor. Ben bosanalim desem sen bilirsin diyecek yani. Küssem gönlümü almiyor, kendi halinde takılıyor, rahatsiz olmuyor. Var mi ayni durumda olan ?

Tavır koymak biraz da karşınızdakine bağlı bişey. Sizi önemsemiyorsa değer vermiyorsa isterseniz tavır koyacağım diye kendinizi paralayın nafile. Siz de onu unursamayın.
Galiba. Üzücü olan da bu zaten.. deger vermediğini sanmıyorum ama umursamiyor ya da simartmak istemiyor herhangi biri

Evet senin yaşadıklarının çok benzerlerini yaşıyorum. Haklı olsam bile öyle bi yapıyor ki beni haksız çıkarabiliyor. Onunla geleceğe dair umudum gittikçe azalıyor ve beni aslında hiç sevmediğini artık anladım. Sana söyleyebileceğim tek şey seni çok iyi anlıyorum.

Mantik ve duyguallik konularinda arayi bulmaya calisin inatlasmayin.biraz suyuna gidin.. ama herseyinizi umursamaz tavirlardaysa acikca konusun neden boyle davrandigini, kendinizi onemsiz hisstetiginizi soyleyin..arada gonlunuzu almasi gerektigini vs anlatin..sizi seviyorsa ve deger veriyorsa o da orta yolu bulacaktir..boyle durumlarda en iyisi cok net konusmak.

Canım eninde sonunda pes edecektir, benim eşim de öyle yani küssem filan pek peşimden koşmaz tarzı öyle..ama ben genelde istifimi bozmuyorum eninde sonunda kendi geliyo :) sen de öyle yap tavır yap surat as

onu umursamayın..görmemezlikten gelin... kendiniz kafanıza göre takılın..arkadaş çevresi,alış veriş yapın, biraz tarz değiştirin...kendinize bakım yapın....bir şey söylerse ters tepki verin...eşinizden onay beklemeyin....kendiniz doğru bildiğinizi yapın...​

Öncelikle her olayda her anlasmazlikta boşanmayı dile getirmemesi için oturup ciddi ve kararlı bir şekilde uyarmalisiniz:KK20:
Her fikir ayrılığında bana boşanalım diyen adamı boşarım tavır koymam
Yok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyo

Son düzenleme:
Mantık kimdeyse diğeri o noktaya gelecek.
Ister seve seve ister söve söve.

Ben şahsen doğrumdan eminsem küsme ayrılma pahasına bundan vazgeçmiyorum.
Ne olursa olsun modunda yaşıyorum.
Yeter ki hatalı olmadığıma dair gönlüm rahat olsun. .
İyi de nomu hayatta herşey de mantıkla olmaz ki eşler birbirlerinin duygularını da tatmin etmeli. Bazen mantıksız bile olsa insan eşine değer verdiğini göstermek için gönlünü yapmalı hadi öyle olsun demeli.

Kaldı ki mantık da kime göre neye göre, birinin ak dediğine öteki kara der iş sürekli inatlaşmaya gider. Sürekli bi inatlaşmanın olduğu yerde sevgi de azalır saygı da.

Yok direk bosanalim demiyo tabii ki. Ben mesela değişmiyor hicbi sey anlasamiyoruz diye umutsuzluga düştüğümu gosterecek cümleler kuruyorum o zaman bosanalim mu diyo
Ne olursa olsun tartışmalar fikir ayrılıkları vs. Siz umutsuzluğa düşünce bile o erkek ve duygusal tarafı az olan taraf olarak "umutsuzluğa yer yok.evlilik bu,toplarla kendini" diyebilecek.bunu yerine boşanmayı öneremez.eger bunu öneriyorsa zaten aklında var boşanmak devamlı.aklinda boşanma olan bir adamla da ömür geçmez

onu umursamayın..görmemezlikten gelin... kendiniz kafanıza göre takılın..arkadaş çevresi,alış veriş yapın, biraz tarz değiştirin...kendinize bakım yapın....bir şey söylerse ters tepki verin...eşinizden onay beklemeyin....kendiniz doğru bildiğinizi yapın...​
Küs olduğumda boyle davraniyorum zaten. Ornegin eve gec girersem niye gec geliyosun diye sinirlenip hesap sormaya basliyo tartisarak barisiyoruz..

Evet böyle yapıp yangına benzin dökmek de var..

Ben varim.biraz once senin bir derdin var niye suratin dusuk dedi telde sebebini soyleyince de biraz icimi dokmeye baslayinca hatali ben oldum madem ayrilalima kadar geldi konusma.ee niye soruyorsun o zaman derdimi.yok bisey desem kiziyorsun.ya gene kendini hakli cikardi.cok kurnaz bu erkekler cook.

Back
X