Esinize nasıl tavır koyarsiniz

Yanlış anlama kötü niyetle söylemedim
Öylr evlenmiş olmanız evliliğinizde umut olduğunu gösteriyor bana göre
Birlikte orta yol bulmayı zamanla öğreniyor insan
Bir süre sonra düzeniniz oturacaktır
Ayrıca ikinizi birden ilgilendiren bir mevzu olmadığı sürece farklı düşünebilirsiniz
Evliliği etkiliyorsa orta noktada buluşulur
Evliligi etkiliyor her mevzu cunku tartisiyoruz ben üzülüyorum. Boyle cok zor oluyor yipraniyorum 1 yil oldu daha oturtamadik.

Evliligi etkiliyor her mevzu cunku tartisiyoruz ben üzülüyorum. Boyle cok zor oluyor yipraniyorum 1 yil oldu daha oturtamadik.
Biz evlenmeden önce 4 yıl görüştük
İlk iki yılı berbattı
İki inatçı keçi gibi hep kafa kafayaydık zamanla oturdu herşey

@Yaprak yaprak Bakımlı olmaya birşey demiyorum.. Diğerlerine takıldım.. Mutluysunuz madem mesajinizdaki yazdiklarınız gibi yaklaşmıyorsanız madem neden çözüm arayan bir bayana bu tarzda çözüm onerileri sunuyorsunuz onu anlamiş değilim.. Herneyse.. Bu da sizin kendi fikriniz saygı duymak lazım.

utopikuye utopikuye benim belirtmeye çalıştığım her iki tarafin uzlaşmacı olması yönünde.. Tek taraf istediği kadar yaklaşsın, diğer taraf istedigi kadar inatlaşsın, bu sekilde ne anlaşmak ne uzlaşmak, ne de iletisim saglamak mümkün değil bence.. Empatiden kastettiğim de bu. Iki taraf da kendisini karşısındakinin yerine koymalı. Madem bir taraf bunu başaramıyor, destek alabilirsiniz. Severek isteyerek evlenenler için söylüyorum.. boşanmak en son seçenek olmalı. Evliligi yürütebilmek bence saygı, sevgi, sadakat, iletişim, ve sorunların üstesinden gelebilmek.. Evlilik başlangıcından bugüne ne değişti? Herkes kendine bunu sormalı.. Umarım sorunlarınız hallolur..

Biz evlenmeden önce 4 yıl görüştük
İlk iki yılı berbattı
İki inatçı keçi gibi hep kafa kafayaydık zamanla oturdu herşey
Gercekten mi? Ama ayni ev cok daha zorlayic degil mi? Kafani dağıtmak icin cikip gidemiyosun. Boguluyorum ben her gun agliyorum galiba su siralar cok mutsuzum.

O üzüldüğün taktığın konu ne ise takmamaya çalış bazen kendimiz sebep oluyoruz gerilmelere. En ufak şeyleri büyütüyoruz.
Ama yine de sen üzüldüğünde gönlünü alabilmeli eşin. Yanına bile yaklaşmıyor üstüne o da mesafeli duruyosa ozaman zor.

Gercekten mi? Ama ayni ev cok daha zorlayic degil mi? Kafani dağıtmak icin cikip gidemiyosun. Boguluyorum ben her gun agliyorum galiba su siralar cok mutsuzum.
Aynı evde atlatmak hem daha zor hem avantajıda var aslında
Biz habire birbirimizin evini basıyorduk mesela konuşucaz diye :)
Bi konuda ters düşünce kısa bir süre ayrı ayrı takılmak gerek
Birbirinizin üzerine gitmemelisiniz
Sonra derdini sakin ama net cümlelerle anlatman gerek
Sen net olmayınca erkeklere ilham gelmiyor düz mantık onlar saçma sapan şeyler çıkartabiliyor boş yere inada bindiriyor
Sen net olursan o konu üzerinde düşünüyor
Tabi her zaman onun adım atmasını beklememelisin
Bazen sen bazen o
Birbirinize yönelik empati yapmayı öğrenince hayat çok daha kolay oluyor

Üstunluk kurma savaşı ancak biri elinden silahı atınca biter....konularin hep benzer esin ego savasinda bence, ya o pes edecek ya da sen tabiki zaman gerek ve sabır daha yenisin......

Aynı evde atlatmak hem daha zor hem avantajıda var aslında
Biz habire birbirimizin evini basıyorduk mesela konuşucaz diye :)
Bi konuda ters düşünce kısa bir süre ayrı ayrı takılmak gerek
Birbirinizin üzerine gitmemelisiniz
Sonra derdini sakin ama net cümlelerle anlatman gerek
Sen net olmayınca erkeklere ilham gelmiyor düz mantık onlar saçma sapan şeyler çıkartabiliyor boş yere inada bindiriyor
Sen net olursan o konu üzerinde düşünüyor
Tabi her zaman onun adım atmasını beklememelisin
Bazen sen bazen o
Birbirinize yönelik empati yapmayı öğrenince hayat çok daha kolay oluyor
Biz evlilik oncesi yanyana geldigimizde her mevzuyu cozebiliyoduk yoksa o zaman da super anlasan bi cift değildik ama buna guvendim de evlendim ben. Ayni evde görmezden gelinmek yipratici. Duvar var sanki karşıda. Sabredemiyorum ben

Üstunluk kurma savaşı ancak biri elinden silahı atınca biter....konularin hep benzer esin ego savasinda bence, ya o pes edecek ya da sen tabiki zaman gerek ve sabır daha yenisin......
Bana istedigin olmadi ya ondan böyle davraniyosun dedi gecen. Kisi kendinden bilir isi. Onun amaci o heralde. Her konuda kararı onun vermesine izin vermediğim icin de inat ben oluyorum.

O üzüldüğün taktığın konu ne ise takmamaya çalış bazen kendimiz sebep oluyoruz gerilmelere. En ufak şeyleri büyütüyoruz.
Ama yine de sen üzüldüğünde gönlünü alabilmeli eşin. Yanına bile yaklaşmıyor üstüne o da mesafeli duruyosa ozaman zor.
Aynen o sekilde duruyor

Bosanmayi bu kadar kolay gundeme getirebiliyorsa, kaybetme korkusu yok bu Adamin.
Biraz kendini agirdan al yuz verme bakalim

Haklı olduğunuz taraflar da var ancak bence siz boşluktan da kafanızda kurup duruyorsunuz. İşe başlarsanız herşey daha düzene girecek ve kafanız rahatlayacak sanki.

kaybetme korkusu olmayan adama malesef bunu ögretemezsin boşancam desen yok demiycek durumdaysa sizin evlilik uçurum kenarında demektir

Erkekler huzuru seviyor.huzuru buldukları kişi ve ortamı kaybetmekten korkarlar
Gerçi kadınına evine huzuru getirenin kendileri olduğunu farketmez çoğu
Surat asmak bişeyi çözmüyor
Sıcağı sıcağına sakince dile getirmek lazım
İki taraftan birinin alttan alması önemli
Hep aynı tarafın değil ama
Yeri gelip alttan almak eziklik değil evlilikte.
Damara basmamak da önemli

Kusura bakmayın da konularınız o kadar çok ve sadece eş kişisine odaklı ki eğer tartışmalarınız da böyle ottan b..tansa 1 gr bile ilerleyemezsiniz.
Her şeye küsen kırılan insanları ben çekemem. Eşim de sizin gibi olsaydı bir dakika çekmezdim.
Ya hu eş olmak, mantıklı olan görüş üzerinde birleşebilmektir. Neye inat ediyorsunuz anlamıyorum?
Partneriniz de insan ömür boyu kapris peşinde koşamaz. Hep bu saçma sapan diziler yüzünden. Kadınlar erkekler her halta küsüp aşırı romantik barışmalarla göz boyadığı için gerçek hayatta da insanlarımız bunun olacağını sanıyorlar. Ama böyle bir şey olamaz, hayat bir senaryo değil. Bunu iyi öğrenin ve ona göre hareket edin.

Bugune kadar actigibniz konulari dusununce adam bezmis olabilir mi ?
Neden adam sizin gonlunuzu alsin ,siz ben hakliyim diyorsunuz belki o da ben hakliyim diyor ,
Ona buna kafayi takmayin ,
Baska hobiler edinin,psikolojik destek alin,
Insan birini ne kadar severse sevsin ,
Sikilir bir sure sonra devamli birini hos tutmaktan

Back
X