Esinize nasıl tavır koyarsiniz

Eger dusuncenin dogrulugundan eminsen taviz verme. Prensiplerinden ödūn verme.
Durmadan bosanalim diyorsa da buyursun bosansin.

Ornegin bi konuda o ak diyor ben kara. O mantığa uydurmak zorunda her seyi, ben duygularımla hareket ediyorum. Uzuldugum taktigim bi konuda hakli oldugunu düşünüyorsa konussam anlasamiyoruz, küssem sallamıyor. Konusmaya çalıştıkca napalim bosanalim mi anlasamiyorsak diyor. Ben bosanalim desem sen bilirsin diyecek yani. Küssem gönlümü almiyor, kendi halinde takılıyor, rahatsiz olmuyor. Var mi ayni durumda olan ?
Ben tavır koyamıyorum resmen zaafım oldu adam kıyamam ben ona:))

Haklı olduğunuz taraflar da var ancak bence siz boşluktan da kafanızda kurup duruyorsunuz. İşe başlarsanız herşey daha düzene girecek ve kafanız rahatlayacak sanki.
Bi is icin uğraşıyorum su an hep beraber göreceğiz bakalim :KK70:
Bugune kadar actigibniz konulari dusununce adam bezmis olabilir mi ?
Neden adam sizin gonlunuzu alsin ,siz ben hakliyim diyorsunuz belki o da ben hakliyim diyor ,
Ona buna kafayi takmayin ,
Baska hobiler edinin,psikolojik destek alin,
Insan birini ne kadar severse sevsin ,
Sikilir bir sure sonra devamli birini hos tutmaktan

Kusura bakmayın da konularınız o kadar çok ve sadece eş kişisine odaklı ki eğer tartışmalarınız da böyle ottan b..tansa 1 gr bile ilerleyemezsiniz.
Her şeye küsen kırılan insanları ben çekemem. Eşim de sizin gibi olsaydı bir dakika çekmezdim.
Ya hu eş olmak, mantıklı olan görüş üzerinde birleşebilmektir. Neye inat ediyorsunuz anlamıyorum?
Partneriniz de insan ömür boyu kapris peşinde koşamaz. Hep bu saçma sapan diziler yüzünden. Kadınlar erkekler her halta küsüp aşırı romantik barışmalarla göz boyadığı için gerçek hayatta da insanlarımız bunun olacağını sanıyorlar. Ama böyle bir şey olamaz, hayat bir senaryo değil. Bunu iyi öğrenin ve ona göre hareket edin.
Size bi ornek vereyim madem bu kadar haksizim. Ailemin bi isi düştü ona. Mesajla belirttim boyle boyle diye. Tamam bakicam dedi. Ardindan en gec su gun olmasi lazim geri donusu yok diye belirttim. Hemen bi agresiflesme tamam dedim ya napim yaratayim mi demeler. Tahammül seviyesini anlamissinizdir heralde. Kırmaktan pek çekinmez beni telafisi kolay diye galiba. Dışarıdan da dedigim dedik gözükür. Huyunu bilirler yani kafamdan senaryolar uretip kendi kendime kurmuyorum..

Eger dusuncenin dogrulugundan eminsen taviz verme. Prensiplerinden ödūn verme.
Durmadan bosanalim diyorsa da buyursun bosansin.
Iste icraat yok. Kapi orda da demistir. Ben de dedim boyle şeyler kabul. Hakli olduğunu düşünüyor mantiken benim uzulmem kirilmam saçma ya vicdanen rahat..

Back
X