Esinize ne kadar guveniyorsunuz?

Hatemsafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
538
735
53
36
Ben eşime çok guvenemiyorum maddi olarak bayan bi borca girdi kredi çekmiş kaç kere ödedi dört yıldır borç ödüyoruz ama bişey e de sahip değiliz içkisi kumarı yok sadece düşüncesiz harcamaları var en son tarla satıldı dedemden kalma 65 bin tl ve borç hala bitmedi on bin kredi çekti oduyo bide gitti muhabbet kuşu aldı bir sürü üretip saticak yine borcun cogalmasindan korkuyorum ne yapmam lazım bunu önlemek için arkadaşlar

Siz çalışıyor musunuz?
Bunların hepsi üst üste çektiği kredi borçları mı yoksa iş yapmaya çalışıp batıyor mu? Gerçi iş kurmak için de kredi çeker böyle düşüncesiz tipler..

Siz çalışıyor musunuz?
Bunların hepsi üst üste çektiği kredi borçları mı yoksa iş yapmaya çalışıp batıyor mu? Gerçi iş kurmak için de kredi çeker böyle düşüncesiz tipler..
Bireyler yapiyo ama anlamıyorum hesap sorunca ben karıyla kızla mi yedim evime harcadım diyo ben deli oluyorum abuk subuk harcamalar geçen sene tel almıştı bozuldu bi ay önce gitmiş dört bin tllik telefon almış telefon faturasina taksitle danismadan ama ben evin bi ihtiyacı ni alcak olsam ya da kendime üst baş alcak olsam para mi var diyo kafayı yi cem yakında

Eşimle evlendiğimizden beri borçları var.. çok borç ödedi ve bu konuda da güveniyorum ona. Asla da neden bu kadar borç var ye asla şikayet etmedim tam tersine onu işini büyütmesi için cesaretlendirdim bile.
Hala da borç var,borç olmadan birşey olmuyor.
Harcamaları gereksiz şeyler ise o ayrı tabi..
elinize alın harcamaları.
Ama iş kuracakmış şimdi okudum..
denesin cesaretini kırmayın muhabbet kuşları çok pahalı değil. Ve satışları iyi olabilir hastaları var muhabbet kuşların..

Adamda sorumluluk bilinci sifirsa demek ki...
Kesinlikle öyle yemeye içmeye bişey demez alır gelir ama diğer türlü ne sosyal faaliyet vs yok ama kendi sevdiği şeyleri yapıyo sürekli hergün dışarda bide beş lira harcıyor muş kahvede sigarası da var bunun otuz tl diyelim

Evlendikten sonra çıktı kuşlar evet üretiyorlar biliyorum ama plansız bi şekilde hareket ederse toparlanamayiz hiç ameliyat olcak dizinden evin arka tarafında bi yer var orada kuş bakiyodu satmıştı alma dedim yine getirdi kuşları sen bakarsın ameliyat olunca diyo beni dinlemiyor tabiki borçsuz bişey sahibi olamayız ama arkamizi topluycak kimse yok artık bi maaşı var düşünmesi lazım biraz

Bu devirde borc olmadan hic bir sey olmuyor. Hep derdi annem, ya borcun olacak ya da babandan fabrikalarin. Ama bu borclarin neye istinaden yapildigi onemli olan. Eger sizden ve sizinle yapacagi ortak etkinliklerden borc bahanesiyle kisip, tek basina disarida harciyorsa orada bir sorun vardir. Bu noktada bence el atmaniz, kontrolu beraber sagliyor olmaniz lazim. Bizimde borclarimiz var, ama esime bugune kadar neden diye sormadim, cunku beraber yuvamiz icin girdigimiz borclardi, ve parasal konularda kendimden cok guvenirim ona. Ama bu size kriter olmamali, herkesin esi ve esinin karakteri farkli. Sizin esinizin sorumluluk bilinci yok cunku.

Muhabbet kusu getirisi olan bir is, ama uretimi sanildigi kadar kolay degil, ustelik maaliyetli...

Benim eşim de kredi çekip hisse senedine yatırmış. Dün piyasaların değer kaybetmesiyle milyarlar kaybettik.

Aslan kocam sen üzülme çalışır kazanırsın sen o parayı dedim. Manyak mıyım neyim
Çok mu peki para kaybı ben öyle yapamıyorum canım bir değil.iki değil çünkü yaptıkları

Bende dediğin gibi olsa sormam canım ama ben bişey istediğimde para mi var diyen bi eş var tamam yiyecek konusunda eksik etmiyor biseyi de ne evimde doğru düzgün esyam var ne üstüme başıma bişey aldım evlendim evleneli nadir dir yani ne yaptığını anlamıyorum aldığı maaş da güzel diyorum hergün hesap tutucaz diye tamam diyo bi kere hesap yapiyo tamam sonrası yok bunaldim artık para vermiycem yanına artık kart da öyle ama buna da izin vermez ki

Kus üretmeyi bende yaptım 5 tane kuş aldım 2 yılda 100 tane oldu neyi vardı kuşların temiz bakıldıktan sonra yem su sadece bir de takip etmek lazım tabi ben diğer gereksiz harcamalarına bişey diyemem kadınin borcu vardı demişsin kimin borcunu ödediniz ki

Kadının denedim kendi borcumuz ama bi ev parası odemisiz borca bende şaşırıyorum çünkü ne ev var ne araba saçma sapan borçlar o yüzden guvensizim ornegin bana sormadan gitmiş dört bin tlye telefon almış ve en son ben altmisbes bin para verdim dede den kalan tarlayi satıp ama borç bitmedi gitti kuş alma şimdi dedim gitti kuş aldı hemen yavru almiycak paraya ihtiyacımız olur ameliyat ol sonra dedim dinlemedi uretiyorlar ever ama hesap kitap bilinmezse hiç bi ise yaramıyor

Telefon öyle yazmış demekki yanlış olmuş senin kocan sorumsuz gibi davranıyor hatta bildiğin sorumsuz yani guvenmemekte haklısın sıkıştığı zaman konuşacaksın sen o zaman acilen parayı eline alman lazım yoksa çok zor işin valla

benim eşimde 4 yıldır en az 200.000 lira para batırdı, fazlası vardır eksiği yoktur. düğün takılarımı bana sormadan bozdurup ticaret yapıcaz vaadiyle dolandırıcıya kaptırdı. 5-6 tane kredi kartı var, hepsinin limitleri yüksek. bi iş yeri sahibi arkadaşı kullanıyordu o kartları. ondan çekip ona yatırıyordu, bi şekilde döndürüyordu yani. sonunda adam iflas etti, al kartlarını ben ödeyemiyorum diye verdi elimize. en az 160.000 liralık kredi kartı borcu. evimiz kira, ben 3 yaşındaki çocuğumu bırakıp çalışıyorum, ne için? elalemin borcunu ödemek için. şimdi ben de olsun aslan kocam çalışır hallederiz mi diyeyim? hiiiiiiiçççç güvenmiyorum ve maaşımı kesinlikle ona vermiyorum. sadece kirayı ve faturaları ödüyorum. zaten geri de pek bişey kalmıyor.

Bende bunu diyorum da parayı vermeden önce öyle diyodu şimdi yine borç ödüyor ya söylediğini unuttu ama benim bütün parasını alıp harcamaları kontrol etmem lazım kesinlikle ama bunu güzel üslupla nasıl yapabilirim

Böyle adama güzellikle çok zor kavgayla halledicen yada oturup konusucan bi olmadı kavga

Allah sabır versin canım ya az buz da değilmiş ki ödediğiniz bizim yine ailesi verdi evlerini satıp biraz ben en sin tarla sattım dedemden kalma pişman oldum ama bitmedi gitti çünkü on bin çekmiş ek hesaplari kapatmış ödüyoruz yani bide kardeşi kredi çekmiş eşim için onu ödeyecek ne yapacağımı şaşırdım bende benimde bi oğlum var üç yaşında çalışmak istiyorum hayırlı bi iş olursa

Allah kolaylık versin akilsiz adamla gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…