Kredi borcu ve kendine harçlık alacakmış onlar hariç kalanını vericem sana sen idare ediceksin diyo da daha bişey görmedim bakalım inşallah yoluna girer gereksiz harcamaları çok ve çoğu şeyi de danismiyoSiz daha iyi yönetecekseniz paralar sizde dursun ve hesabini siz yapin, sizden habersiz kredi vs işlerine girmesin. Dogru durust maaşlı calissin.
Esime guveniyorum. Borcu sevmez ve abuk sabuk seylere kredi cekmez, özel harcamasi pek yoktur. Almak istedigi şeyleri danisir. Maaş kartı bende duruyor. Guvenmedigimden degil ama calismadigim icin rahat alayim diye bende kaliyor. Dolayisiyla harcamalari da yonetmis oluyorum.
Ne açıdan guvenmiyosunHic guvenmiyorum ama gidiyoruz iste
Elimden geldigince kontrol etmeye calisiyorum ama daha cok ona ogretme derdindeyim ben herzaman kontrol edemem yoruluyorum ogrenmek zorunda... evet bende calisiyorum, benim maasima guvenmiyo ama, umru degol oderiz ya diyo ama nasi dediginde kalakaliyo oyle...Sen calisiyomusun peki ? Senin de el atman lazım o zaman harcamalara tek gönderme alışverişe de :)
Doğru olan da bu zaten ben evlendik evleneli nasıl bu kadar borç oldu hayretlerdeyim ev alsak gam yemiycem de elde var sıfır yani ona üzülüyorum kendi de çalışıyor ama gidip faize veriyo varını yoğunu Allah akıl fikir versinDüşünmeden sorumsuzca harcama yapıyor bu durumda para yönetimini siz yapabilirsiniz. Eşime çok güvenırım çalıştığım dönemde kartım da ondaydı çeker tek hesaba atardık bana faturasını herseyı getırırdı. Bişey alınacaksa nerden nekadara ne alınacaksa ortak karar veririz. 6yıldır bu şekilde .
Valla huylu huyundan vazgeçer mi bilmem ama bizimki kabullenmiş bu durumu ben markete gidince çok para harcıyorum diyo:)Elimden geldigince kontrol etmeye calisiyorum ama daha cok ona ogretme derdindeyim ben herzaman kontrol edemem yoruluyorum ogrenmek zorunda... evet bende calisiyorum, benim maasima guvenmiyo ama, umru degol oderiz ya diyo ama nasi dediginde kalakaliyo oyle...
Ne kadar güzel inşallah daim olsun guveniniz de sevginiz de:)Ben eşime güveniyorum her şekilde asıl eşim bana güveniyor. o daha önemli benim için bende altın hesabında al sat yaparken zarar ettim canın sağolsun dediSuçlu olduğum için azıcık pıstım tabi genede hesap hala benim elimde güveniyoruz sorun yok
Benimki de farkinda... ama hep annesinin sucu o kadar yanlis yetistirmisler ki maddi olarak su an hirsini aliyo resmenValla huylu huyundan vazgeçer mi bilmem ama bizimki kabullenmiş bu durumu ben markete gidince çok para harcıyorum diyo:)
Aile olunca bekar hayatı gibi olmuyor ki bunu anlamaları lazım inşallah degisirler düşünerek hareket etmek lazım.her zamanBenimki de farkinda... ama hep annesinin sucu o kadar yanlis yetistirmisler ki maddi olarak su an hirsini aliyo resmen
Hic bir zaman harclik vermemis hep bisey istersen soyle biz alalim demisler parasi bittikce hergun istemis hrrgun gondermisler o yuzden elindeki parayi idare etmeyi bilmiyo kredi kartina borclar yapmis snnesi babaya caktirmadan bilezik bozdurup toplamis arkasini oyle olunca ne de olsa birileri toplar arkami gibi susunuyo sanirimAile olunca bekar hayatı gibi olmuyor ki bunu anlamaları lazım inşallah degisirler düşünerek hareket etmek lazım.her zaman
erkekleri markete yollamamak lazim ben de bi ekmek al diye yolluyorum alakasiz alakasiz aeyleri doldurup geliyorBir an konuyu ben mi actim da unuttum acaba dedim. Para konusunda esime zerre kadar guvenmiyorum bende ayni sizin anlattiginiz gibi o kdar hesapsiz para harcar ki ve yine tipki dediginiz gibi "ickim yok kumarim yok nereye harcadim eve harcadim" ama limiti yok yani... gecen gun salca almaya gonderdim 3 paket salca almis evde bulunsunmus yaninda seviyorum diye 8-10 tane jelibon 36 li maden suyu.... dun banyoya aldigimiz temizlik malzemelerini yerlestiriyodum tam 5 tane en buyugunden sivi sabun sisesi oldugunu fark ettim:) gitmis yine almis:)
Ve maasi asla yetmez, borca girer borcu odeyemez, kredi ceker patlatir... sorumluluk sahibi degil hic cat diye ayin ortasinda bende para yok versene diyebilir... ne yazikki bas edemiyorum bende pek kendisiyle...
Bizimkide aynen öyle benim arkamı babam topladı şimdi de ben kardeşimin arkasını toplayim diye düşünüyo erkek kardeşinin de bizimkinden pek bi farkı yok ben deli oluyorum ama sorumluluk sahibi olmaları lazım çocuk iki sene sonra okula başlıyacak o zaman daha çok masraflar artacak arkamizi artık bizimde kimse toplayamaz bizim aileden ev düşecek bize inşallah kuradan kurtulcaz ama yatırım yapar mi bilmem kusculuk yapıyo ki yatırım yapmak için inşallah başarılı olurHic bir zaman harclik vermemis hep bisey istersen soyle biz alalim demisler parasi bittikce hergun istemis hrrgun gondermisler o yuzden elindeki parayi idare etmeyi bilmiyo kredi kartina borclar yapmis snnesi babaya caktirmadan bilezik bozdurup toplamis arkasini oyle olunca ne de olsa birileri toplar arkami gibi susunuyo sanirim
=) çoğu aynı o zamanerkekleri markete yollamamak lazim ben de bi ekmek al diye yolluyorum alakasiz alakasiz aeyleri doldurup geliyor
Guvensizlik de hayatımızı etkiliyor ama davranışlarına yansımıyor muEş icin de dahil hayata kimseye guvenmem.
Politik davraniyorum yansitmiyorum tabikide samimi ve mesafe arasinda ince bir çizgi varya ben ordayim.Misal konusurum ama derine inmem özeli mi anlatmamGuvensizlik de hayatımızı etkiliyor ama davranışlarına yansımıyor mu
400-500 oltaya para veren adamın karısı sana nasıl akıl versin su pinti adamlara sasiyorun benimki de saçma sapan yere para verirBen eşime çok guvenemiyorum maddi olarak bayan bi borca girdi kredi çekmiş kaç kere ödedi dört yıldır borç ödüyoruz ama bişey e de sahip değiliz içkisi kumarı yok sadece düşüncesiz harcamaları var en son tarla satıldı dedemden kalma 65 bin tl ve borç hala bitmedi on bin kredi çekti oduyo bide gitti muhabbet kuşu aldı bir sürü üretip saticak yine borcun cogalmasindan korkuyorum ne yapmam lazım bunu önlemek için arkadaşlar
Ah bu kadınların çektiği allah yardımcınız olsun.kocam borç konusunda çok dikkatlidir.borcumuz var mı çok.ama eşim hem memur hemde besi çiftliğimiz var.ticari borçlarımız var.arsa aldık tarla aldık.besi hayvanı alıyoruz o gibi borçlar.ama 2014 te kayınpederim para kaptırdı belki 2 senede eşim ve kaynım 300 binlira borç ödedi.ama bunu eşim bana hiç yansıtmadı.yani ne benim ne çocuklarımın hiç birşeyini eksik etmedi.borcu bana asla yansıtmaz.herşeyi kendisi halleder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?