Esinize ne kadar guveniyorsunuz?

Kredi borcu ve kendine harçlık alacakmış onlar hariç kalanını vericem sana sen idare ediceksin diyo da daha bişey görmedim bakalım inşallah yoluna girer gereksiz harcamaları çok ve çoğu şeyi de danismiyo

Sen calisiyomusun peki ? Senin de el atman lazım o zaman harcamalara tek gönderme alışverişe de :)
Elimden geldigince kontrol etmeye calisiyorum ama daha cok ona ogretme derdindeyim ben herzaman kontrol edemem yoruluyorum ogrenmek zorunda... evet bende calisiyorum, benim maasima guvenmiyo ama, umru degol oderiz ya diyo ama nasi dediginde kalakaliyo oyle...

Düşünmeden sorumsuzca harcama yapıyor bu durumda para yönetimini siz yapabilirsiniz. Eşime çok güvenırım çalıştığım dönemde kartım da ondaydı çeker tek hesaba atardık bana faturasını herseyı getırırdı. Bişey alınacaksa nerden nekadara ne alınacaksa ortak karar veririz. 6yıldır bu şekilde .

Doğru olan da bu zaten ben evlendik evleneli nasıl bu kadar borç oldu hayretlerdeyim ev alsak gam yemiycem de elde var sıfır yani ona üzülüyorum kendi de çalışıyor ama gidip faize veriyo varını yoğunu Allah akıl fikir versin

Ben eşime güveniyorum her şekilde asıl eşim bana güveniyor. o daha önemli benim için bende altın hesabında al sat yaparken zarar ettim canın sağolsun dedi Suçlu olduğum için azıcık pıstım tabi genede hesap hala benim elimde güveniyoruz sorun yok

Valla huylu huyundan vazgeçer mi bilmem ama bizimki kabullenmiş bu durumu ben markete gidince çok para harcıyorum diyo:)

Ne kadar güzel inşallah daim olsun guveniniz de sevginiz de:)

Aile olunca bekar hayatı gibi olmuyor ki bunu anlamaları lazım inşallah degisirler düşünerek hareket etmek lazım.her zaman
Hic bir zaman harclik vermemis hep bisey istersen soyle biz alalim demisler parasi bittikce hergun istemis hrrgun gondermisler o yuzden elindeki parayi idare etmeyi bilmiyo kredi kartina borclar yapmis snnesi babaya caktirmadan bilezik bozdurup toplamis arkasini oyle olunca ne de olsa birileri toplar arkami gibi susunuyo sanirim

erkekleri markete yollamamak lazim ben de bi ekmek al diye yolluyorum alakasiz alakasiz aeyleri doldurup geliyor

Bizimkide aynen öyle benim arkamı babam topladı şimdi de ben kardeşimin arkasını toplayim diye düşünüyo erkek kardeşinin de bizimkinden pek bi farkı yok ben deli oluyorum ama sorumluluk sahibi olmaları lazım çocuk iki sene sonra okula başlıyacak o zaman daha çok masraflar artacak arkamizi artık bizimde kimse toplayamaz bizim aileden ev düşecek bize inşallah kuradan kurtulcaz ama yatırım yapar mi bilmem kusculuk yapıyo ki yatırım yapmak için inşallah başarılı olur

400-500 oltaya para veren adamın karısı sana nasıl akıl versin su pinti adamlara sasiyorun benimki de saçma sapan yere para verir

eşlerimiz klonlanmış iki kişi olabilir mi anlatırken aa benim eşimde böyle dedim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…