Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
Evt kizlar, bikac haftadir bir suru sorun yasadim esimler, bosanmayi bile dusundum, sonra baktim elle tutulur bir derdim yok gibi.
Ama sorunun asli suki ben artik sevmiyorum esimi galiba, en basindan beri sevmiyordum belkide, bilemiyorum.
Bir arkadas vasitasiyla tanisip evlenmistik, evlilik amaciyla bir gorusmeydi, birbirimize asik falan olamdik, en azindan ben olmadim, evlilik icinde sevgim de artmadi iyice azaldi hatta, o kadar cok sey yasadikki artik sevmiyorum, iki gun iyi olsak ucuncu gun bir hareketi batiyor bana.
Gercekten batiyor.
Evt sevmedigim hos olmayan bircok davranisi var ama herseye ragmen seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum.
Goruyorum mesela burda adam bir ton sey yapmis halen daha kiyamiyorum ama cok seviyorum diyenleri. Evt benim esim onlarin onda birini bile yapmiyor belki ama en kucuk hareketi bile batiyor bana, seviyorum ama diyemiyorum.
Esimi sevmek istiyorum gercekten, kendi halinde iyi bir insan bile diyebilirim, sevilmeyecek kadar kotu degildir aslida ama bilemiyorum.
Inanin aklim o kadar karisikki, belkide en basinda cok yogun hisler beslemedigim birisiyle evlenmemeliydim.
Soruma gelirsek; evt ne yapabilirim tekrar en azindan bir miktar sevgi duymak icin esime?

Başkalarının ayy çok seviyorum , aşığım ölüyorum bitiyorum laflarına inanmayın, herkes herkesi idare ediyordur. Herkeste bir parça kendini kandırma vardır.

Çok sevip asla bırakamayacak onlarlar da muhtaçlığındandır.

Ha aile kurup karşısındakine özen gösteren, ilişkiyi yormamak için elinden geleni yapan, biri varsa bu kişi elbette doyasıya sevilir.

Ama kusurlarlar üstü üstüne gelmişse bir parça soğumak normaldir. Çok takılma

Zor bir durum yaşadığınız.
Severek evlenen kişiler bile bu noktaya gelebiliyor, yaşanılanlar büyük etken tabii ki.
Birlikte ortak zevk alacağınız şeyler yapın mesela, ufak haftasonu kaçamakları yapın eğer maddi durum imkan veriyorsa. Dışarda bunu yapma imkanınız yoksa, evinizde romantik alanlar yaratın eşiniz ve sizin için, duygularınızı tekrardan harekete geçirmek anlamında.

Sevmediğiniz birini sevmek zor birşey.
Umarım sevebilirsiniz, evlilikler kolay kurulmuyor, o yüzden hemen yıkmak doğru birşey değil.
Hele ki ortada elle tutulur bir problem yoksa.

Sevip sevilmenin matematiği mantığı yok ki.Aşkta 2x2 = 4 etmiyor.Belki zamanla emek,iyilik alışkanlığa ve sevgiye dönüşür ama belki diyorum bu konuda.
Çok afedersiniz sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girebildiniz.Sevmediğim biri ile inanın aynı havayı teneffüs etmek bile bana batar o bakımdan soruyorum.

O gün o arkadaş sizi kimle tanıştırırsa tanıştırsın ; evlenmeyecektiniz herhalde .

İlla ki size evlenip eş olmak için bir şeyleri cazip gelmiştir.

Onları hala kaybetmediyse... bunu düşünün.

Hakaret sevseniz de gözünüze batar hatta bence daha çok batar.

Evlilik canlanabilir ama olmayan bir sevgi alevlenir mi bilemedim .

Başkalarının ayy çok seviyorum , aşığım ölüyorum bitiyorum laflarına inanmayın, herkes herkesi idare ediyordur. Herkeste bir parça kendini kandırma vardır.

Çok sevip asla bırakamayacak onlarlar da muhtaçlığındandır.

Ha aile kurup karşısındakine özen gösteren, ilişkiyi yormamak için elinden geleni yapan, biri varsa bu kişi elbette doyasıya sevilir.

Ama kusurlarlar üstü üstüne gelmişse bir parça soğumak normaldir. Çok takılma

Bir parca degil baya baya sogudugumu hissediyorum. Ilk baslarda seviyordum heralde, inanin ondan bile emin olamiyorum. Kimseyi doyasiya sevebilecek bir yapim yok velkide.
Ayrilsam cok daha huzurlu bir hayat yasarim gibi geliyor. Tek dusundugum kizim, acaba pisman olurmuyum diye dusunuyorum bugunlerde.

Hayır arkadaşım ne diye sevmedigin bir adamla evlilik yaptın ? Başta olmayam sonra olmaz ki. Sevgi bu yemek degil ki tarif istiyorsun

hiçbirşey yapmıyorum
sevgi varsa vardır , yoksa yok.
hadi şunu yapayım sevgim azalsın, hadi böyle davranayım sevgim çoğalsın diye bir kavram yok.
zorla ya da yönlendirme ile sevgi olmaz bence.

Ne kadar kavga edip saçmalasak da,uyurken kabus gördüğünde ya da terlediğinde içinden onu uyandırmak ya da üstünü değiştirmek gelmiyorsa,işin çoooook zor.
Benim içim akıyor ona doğru.
Beraber keyif alarak yaptığınız bi aktiviteniz varsa onu yapın,en iyisi imkanınız varsa başbaşa 1 ya da iki gün.
Umarım tekrar canlanır ilişkiniz.

Zor bir durum yaşadığınız.
Severek evlenen kişiler bile bu noktaya gelebiliyor, yaşanılanlar büyük etken tabii ki.
Birlikte ortak zevk alacağınız şeyler yapın mesela, ufak haftasonu kaçamakları yapın eğer maddi durum imkan veriyorsa. Dışarda bunu yapma imkanınız yoksa, evinizde romantik alanlar yaratın eşiniz ve sizin için, duygularınızı tekrardan harekete geçirmek anlamında.

Sevmediğiniz birini sevmek zor birşey.
Umarım sevebilirsiniz, evlilikler kolay kurulmuyor, o yüzden hemen yıkmak doğru birşey değil.
Hele ki ortada elle tutulur bir problem yoksa.

Inanirmisiniz hepsini yapiyoruz ve zevkte aliyoruz. gezeriz egleniriz guzel zmn geciririz. ama ikimizinde tahammulu yok bazi seylere sanki, en ucuk seyde kavga cikabiliyor ve ben tolere edemiyorum, belkide yeterince sevmiyorumki katlanamiyorum boyle davranislarina diyorum cogu zmn.
belkide cok beraber zmn geciriyoruz aslinda, esim evden calisiyor, aslinda calismiyorda deiyebiliriz. ve ben evde yalniz kalamiyorum, isten arta kalan zmnda yalniz kalmaya ihtiyacim var sanki. sabah ise gidip aksam gelen eslere ozeniyorum sanki :)

Biraz da sen güzel bakmaya çalış ortada bir kız cocuğu var,

Birinin hikayesi vardı aklımda kalmış, kısaca, ;

İlk eşinde heycanı kaybetmiş , ikincisini bulmuş evlen et, onda da huzuru kaybetmiş, üçüncüsünde baya hır gür ama idare etneyi öğrenmiş,

Sonra demiş ki bu kadar gel git yaşayacağıma , yeni evlilikler kurmak için harcadığım enerjimi ilk eşime harcasaydım. İlk eşime özenli davranmaya başlasaydım da bu denli yorulmasaydım demiş.

Hayatı güzelleştirmek sizin elinizde.

Sevip sevilmenin matematiği mantığı yok ki.Aşkta 2x2 = 4 etmiyor.Belki zamanla emek,iyilik alışkanlığa ve sevgiye dönüşür ama belki diyorum bu konuda.
Çok afedersiniz sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girebildiniz.Sevmediğim biri ile inanın aynı havayı teneffüs etmek bile bana batar o bakımdan soruyorum.

sevmedigim bir adam demedim farkettiyseniz, belkide basindan beri yeterince sevmiyordum diyorum, bilemiyorum.
abartip olayi yataga girmeye indirgemeniz gozlerimi yasartti su anda.
her kari koca gibi guzel zmnlarimiz oldu, gezdik eglendik zevkte aldik bunlardan ama yetmiyor demekki sevgim diyorum, bazi hareketleti hemen gozuma batiyor, bu adami cok seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum. birakip gitmek istiyorum diyorum.

O gün o arkadaş sizi kimle tanıştırırsa tanıştırsın ; evlenmeyecektiniz herhalde .

İlla ki size evlenip eş olmak için bir şeyleri cazip gelmiştir.

Onları hala kaybetmediyse... bunu düşünün.

Hakaret sevseniz de gözünüze batar hatta bence daha çok batar.

Evlilik canlanabilir ama olmayan bir sevgi alevlenir mi bilemedim .

o zmn herseyimiz cok uygun, ayni yolda yuruyen iki insadik, halen daha oyleyiz. anlasmamamiz icin pek bir neden yok gibi (dip not: onun ailesini saymazsak). ama iste birisini tutkuyla sevmek icin bunalr yetmiyor demekki, tolere edemiyrum bazi davranislarini, olsun oda onun kusurudur diyemiyorum.

Çok sevdiğim biri var.

Ve şunu söyleyeyim.

Birine aşık olmak, çabayla gelişen bir şey değil. Ne yaparsanız yapın, eşinizi sevemezsiniz artık. Sadece kendinizi kandirirsiniz.

Birini seviyorsaniz, kendinize seviyor muyum diye sormazsiniz bile. O kadar eminsinizdir ki. İçinizi deler sevgisi. Kaybetmekten delice korkarsiniz.

Bir uçurumdan düşer gibi seversiniz

O nedenle... göstereceginiz bütün çabalar boş

Back
X