Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

Ne kadar kavga edip saçmalasak da,uyurken kabus gördüğünde ya da terlediğinde içinden onu uyandırmak ya da üstünü değiştirmek gelmiyorsa,işin çoooook zor.
Benim içim akıyor ona doğru.
Beraber keyif alarak yaptığınız bi aktiviteniz varsa onu yapın,en iyisi imkanınız varsa başbaşa 1 ya da iki gün.
Umarım tekrar canlanır ilişkiniz.

valla merhametliyimdirde, boyle durumlarda isterim yardim ederim, icim ona dogru akarmi bilmyiorum ama yaparim bunlari. bir hafta sonu guzelce zmn gecirdik, eglendik gulduk, tek bir hareketiyle mahvetti hepsini o kadar soyliyim.

Nedir mesela batan şeyler?
Birkaç somut örnek verseniz.
Gerçekten mi rahatsız edici, yoksa siz sadece sevgisizlikten mi büyütüyorsunuz, belki yardımcı olabiliriz.

İlişkiler zaman zaman durgunlaşıyor, deli gibi severek evlendim şu sıralar bende de bir huzursuzluk mevcut ama ben nedenini biliyorum mesela. Ve yeniden toparlamak için yapacak şeyler arıyorum, sevgimden şüphem yok.

Evlilik zor şey. Hele sevmediğin, hatta çok çok çok sevmediğin insanla hiç çekilecek şey değil.
Biraz daha çözüm odaklı düşünün, boşanma son çare olsun

valla zorla kimse sevilmez..

size dünyaları verse yine de sevemezsiniz Allah yardımcınız olsun zor bir hayat.

yıllardır aynı evde yaşadığımz annemizle kardeşimizle bile kavga ediyoruz. onların bile yaptıkları batarken elin oğlunun batması da gayet normal bence. sizin içiniz soğumuş

Inanirmisiniz hepsini yapiyoruz ve zevkte aliyoruz. gezeriz egleniriz guzel zmn geciririz. ama ikimizinde tahammulu yok bazi seylere sanki, en ucuk seyde kavga cikabiliyor ve ben tolere edemiyorum, belkide yeterince sevmiyorumki katlanamiyorum boyle davranislarina diyorum cogu zmn.
belkide cok beraber zmn geciriyoruz aslinda, esim evden calisiyor, aslinda calismiyorda deiyebiliriz. ve ben evde yalniz kalamiyorum, isten arta kalan zmnda yalniz kalmaya ihtiyacim var sanki. sabah ise gidip aksam gelen eslere ozeniyorum sanki :)
Bence sizin onu sevmekten çok yalnız kalmaya ihtiyacınız var, çünkü sevmediğiniz biriyle yaptığınız şeyler zevk vermez.
Yok mu bikaç gün gitme imkanız.
kendinizi dinleyin, bi deşarj olun. Sonra daha net görebilirsiniz hayatınızı
Ayrıca eşiniz neden evde, benim eşim de sürekli evde olsa banada batar yani, erkek dediğin sabah gitsin akşam gelsin.
Bu sevgisizlik değil ama

sevmedigim bir adam demedim farkettiyseniz, belkide basindan beri yeterince sevmiyordum diyorum, bilemiyorum.
abartip olayi yataga girmeye indirgemeniz gozlerimi yasartti su anda.
her kari koca gibi guzel zmnlarimiz oldu, gezdik eglendik zevkte aldik bunlardan ama yetmiyor demekki sevgim diyorum, bazi hareketleti hemen gozuma batiyor, bu adami cok seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum. birakip gitmek istiyorum diyorum.
Sizi incitip kırmak için söylemedim, sanaldan tanımadığım yada tanıdığım birini ağlatıp üzmekten zevk alan sadist değilim.Evliliğin en temel unsuru cinsellik,neslin devamıdır.Evliliği yatağa indirgeyen ben değilim yani evlilik kurumu bunu yapıyor.
Evlenmenize yetecek kadar sevmişseniz devam edebilmek için karşılıklı çaba gösterin.Evlilik danışmanından yardım alın.
Yeterince sevmiyorsanız,(çabalayamm da diyorsanız) mutsuz olup mutsuz ediyorsanız boşanıp yeniden kurgulayın hayatınızı.

Nedir mesela batan şeyler?
Birkaç somut örnek verseniz.
Gerçekten mi rahatsız edici, yoksa siz sadece sevgisizlikten mi büyütüyorsunuz, belki yardımcı olabiliriz.

İlişkiler zaman zaman durgunlaşıyor, deli gibi severek evlendim şu sıralar bende de bir huzursuzluk mevcut ama ben nedenini biliyorum mesela. Ve yeniden toparlamak için yapacak şeyler arıyorum, sevgimden şüphem yok.

Evlilik zor şey. Hele sevmediğin, hatta çok çok çok sevmediğin insanla hiç çekilecek şey değil.
Biraz daha çözüm odaklı düşünün, boşanma son çare olsun

mesela su ornergi vereyim, anasi gibi bos ve gereksiz konusmasi beni deli eder. sifir cozum odakli gereksiz konusmalar. arabamizi yenilememiz gerekiyor ve kagni hiziyla araba bakiyor beyfendi, sadece laf var icraar yok, ona bile benim el atmam gerekiyor neredeyse. iki gunde bir acip internetten ev ilanlarina bakiyor (cok cok ilerisi icin bahceli bir ev alma planimiz var), ama ne bir is bakma plani ne okulu bitirme plani var su anda.
milyon kere soylememe ragmen benim yanimda futursuzca gegirebiliyor, arkadaslarinda ailenle toplandiginiz ortamlarda da bunu yapabiliyormusun diyorum, bisey diyemiyor, yaparim ne var diyor mesela, ama kimse bunu yamaz biliyorum. buna kizincada ben suclu oluyorum, ben yaranilmayan es oluyorum.
bu ve benzerleri diyeyim.
ama en onemli neden tembellik bence, benim dusundugum erkek modeli tasi sikip suyunu cikaran cinstendi elimdeki evde oturup ben tam zmnli calismaya uygun degilim galiba diyen bir tip.

Sizi incitip kırmak için söylemedim, sanaldan tanımadığım yada tanıdığım birini ağlatıp üzmekten zevk alan sadist değilim.Evliliğin en temel unsuru cinsellik,neslin devamıdır.Evliliği yatağa indirgeyen ben değilim yani evlilik kurumu bunu yapıyor.
Evlenmenize yetecek kadar sevmişseniz devam edebilmek için karşılıklı çaba gösterin.Evlilik danışmanından yardım alın.
Yeterince sevmiyorsanız,(çabalayamm da diyorsanız) mutsuz olup mutsuz ediyorsanız boşanıp yeniden kurgulayın hayatınızı.

suan tezini yaziyor ve calismiyor, benim arti bir cocukla bitirdigim okulu bitiremedi ve bu benim gozume batiyor. yas gelmis 35 e halen daha dogru duzgun isi olmayan bir sahis. hem okuyup hem calisan milyon tane arkadasimiz var, ama bizdeki bu zorlamaya zaten giremez.
evt ekstra paraya ihtiyacimiz yok bende calsiiyorum ve iyide kazaniyorum, o calissada ben bu ise devam edecegim zaten ama bu sekilde isteksiz cabasiz bir es gormek beni deli ediyor.
anasinin soz cocugu modunda halend aha tembel hayatina devam ediyor.
ev isi yapar yardim eder ama bunlar zaten onun gorevi ve bana lutuf gibi gelmiyor, hoc o yapmasa ben hepsini zaten yaaparim, yorulan usene bir tip degilim cok sukur.
evt kisaca bu evlilik beni bogmaya basladi sanirim.

sevmedigim bir adam demedim farkettiyseniz, belkide basindan beri yeterince sevmiyordum diyorum, bilemiyorum.
abartip olayi yataga girmeye indirgemeniz gozlerimi yasartti su anda.
her kari koca gibi guzel zmnlarimiz oldu, gezdik eglendik zevkte aldik bunlardan ama yetmiyor demekki sevgim diyorum, bazi hareketleti hemen gozuma batiyor, bu adami cok seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum. birakip gitmek istiyorum diyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de öyleydi. Adamın en ufak hatasında bırakıp kaçmak istiyodum. Sürekli kafamda neden onla evlendim düşüncesi vardı. Bu sevmemek oluyor işte. Sizinki de öyle insan olarak seviyosunuz ama eş olarak değil. Zor bir durum sabretmek lazım yapıcak bişey yok

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de öyleydi. Adamın en ufak hatasında bırakıp kaçmak istiyodum. Sürekli kafamda neden onla evlendim düşüncesi vardı. Bu sevmemek oluyor işte. Sizinki de öyle insan olarak seviyosunuz ama eş olarak değil. Zor bir durum sabretmek lazım yapıcak bişey yok

siz ne sonuca vardiniz merak ettim?

Evt kizlar, bikac haftadir bir suru sorun yasadim esimler, bosanmayi bile dusundum, sonra baktim elle tutulur bir derdim yok gibi.
Ama sorunun asli suki ben artik sevmiyorum esimi galiba, en basindan beri sevmiyordum belkide, bilemiyorum.
Bir arkadas vasitasiyla tanisip evlenmistik, evlilik amaciyla bir gorusmeydi, birbirimize asik falan olamdik, en azindan ben olmadim, evlilik icinde sevgim de artmadi iyice azaldi hatta, o kadar cok sey yasadikki artik sevmiyorum, iki gun iyi olsak ucuncu gun bir hareketi batiyor bana.
Gercekten batiyor.
Evt sevmedigim hos olmayan bircok davranisi var ama herseye ragmen seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum.
Goruyorum mesela burda adam bir ton sey yapmis halen daha kiyamiyorum ama cok seviyorum diyenleri. Evt benim esim onlarin onda birini bile yapmiyor belki ama en kucuk hareketi bile batiyor bana, seviyorum ama diyemiyorum.
Esimi sevmek istiyorum gercekten, kendi halinde iyi bir insan bile diyebilirim, sevilmeyecek kadar kotu degildir aslida ama bilemiyorum.
Inanin aklim o kadar karisikki, belkide en basinda cok yogun hisler beslemedigim birisiyle evlenmemeliydim.
Soruma gelirsek; evt ne yapabilirim tekrar en azindan bir miktar sevgi duymak icin esime?
Zorla Ada'mı sevmeye mi çalışacaksın ? Anlamadım ki ?

siz ne sonuca vardiniz merak ettim?
Ben ayrı yaşıyorum şuanda. Çocuğum yok. Çok üzgünüm. Ben başlarda sevmiştim. Yani öyle aşk falan değil insan olarak arkadaş olarak. Güzel vakitlerde geçirdik ama öyle çok sevemedim içim atmadı. Daha fazla yoruldum ve yordum. Şuanda farklı şehirlerde yaşıyoruz boşanma aşamasındayız

suan tezini yaziyor ve calismiyor, benim arti bir cocukla bitirdigim okulu bitiremedi ve bu benim gozume batiyor. yas gelmis 35 e halen daha dogru duzgun isi olmayan bir sahis. hem okuyup hem calisan milyon tane arkadasimiz var, ama bizdeki bu zorlamaya zaten giremez.
evt ekstra paraya ihtiyacimiz yok bende calsiiyorum ve iyide kazaniyorum, o calissada ben bu ise devam edecegim zaten ama bu sekilde isteksiz cabasiz bir es gormek beni deli ediyor.
anasinin soz cocugu modunda halend aha tembel hayatina devam ediyor.
ev isi yapar yardim eder ama bunlar zaten onun gorevi ve bana lutuf gibi gelmiyor, hoc o yapmasa ben hepsini zaten yaaparim, yorulan usene bir tip degilim cok sukur.
evt kisaca bu evlilik beni bogmaya basladi sanirim.
Sizin sevmemenizin sebebi ortada.Eşinize karşı sevginizi canlandırabilmek için sizin değil onun toparlanması gerek.benim çok yakın bir arkadaşım eşi çocuklarına kötü örnek oluyor diye boşadı.iyi bir ünv'den mezun ama evde çocuk bakan,anlayışlı ama tembel bir eşti.Arkadaşımın oğlu ben babam gibi evde oturup oyun oynayacağım karım çalışacak dediği gün noktayı koydu.ne diyeyim kolay gelsin size.

Sizin sevmemenizin sebebi ortada.Eşinize karşı sevginizi canlandırabilmek için sizin değil onun toparlanması gerek.benim çok yakın bir arkadaşım eşi çocuklarına kötü örnek oluyor diye boşadı.iyi bir ünv'den mezun ama evde çocuk bakan,anlayışlı ama tembel bir eşti.Arkadaşımın oğlu ben babam gibi evde oturup oyun oynayacağım karım çalışacak dediği gün noktayı koydu.ne diyeyim kolay gelsin size.

ayni bizdeki modelmis,
ev isi yapar, cocugada gerektiginde bakar. ben bunlari ltuf olarak goren biriside degilim, boyle olunca isler iyice karisiyor.
bosanmayi dusunmek icin daha erkenmi umut varmi bilemiyorum ama ciddi ciddi aklimda olan bir secenek su anda.

ayni bizdeki modelmis,
ev isi yapar, cocugada gerektiginde bakar. ben bunlari ltuf olarak goren biriside degilim, boyle olunca isler iyice karisiyor.
bosanmayi dusunmek icin daha erkenmi umut varmi bilemiyorum ama ciddi ciddi aklimda olan bir secenek su anda.
Ev işi vs yapması iyilik lütuf değil paylaşım görevdir bence de.Alın karşınıza net bir şekilde konuşun sonradan keşkeleriniz olmasın.Gidip profeyonel yardım alın hatta.Belki biraz silkelenip kendine gelir.
Evliliğiniz bu rutinde devam ederse iyiden iyiye birbirinden nefret eden bir çifte dönüşürsünüz bu durum hem sizin, hem eşinizin hem de çocuğunuzun psikoojisini bozar.

Zorla olacak birşey degildir sevgi ama kazanılır.Eşiniz sizin sevginizi kazanmak için birşeyler yapıyor mu?Sizi seviyor mu?Seviyorsa üzülmeyin.Çünkü bu zamanda sevdiginle degil seni sevenle mutlu oluyorsun.Çünkü sadece aşk karın doyurmuyor.Saygısı varsa hep yanındaysa zor gününde her derdine ortaksa,bence sende eşine yaklaş kıymetini bil.Sevmedigin için batıyordur hareketleri.İyi yönlerini düşün.

seviyorum diyenlere inan bence
çünkü bazı çiftler gerçekten birbirine çok düşkün
hatan sevmeden evlenmek olmuş

bence sürekli eşinin iyi yönlerini vurgula ve kendine bunları hatırlat
başka da ne yapılır bilemedim

sevmediğinizi biliyor mu?

bunun matematıgı yok
sevesın varsa seversın yoksa sevmezsın
soyle yapınca sevgım canlanıyor dıyemem oyuzden

en bastan berı hıc sevmedıysenız zor tabıkı
ama evlendıysenız bırseyını sevmıssınızdır o yolda devam edın :)

tartısmalar her aılede olur cok sevınce daha cok kırılıyor ınsan :)

Back
X