Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

Zorla olacak birşey degildir sevgi ama kazanılır.Eşiniz sizin sevginizi kazanmak için birşeyler yapıyor mu?Sizi seviyor mu?Seviyorsa üzülmeyin.Çünkü bu zamanda sevdiginle degil seni sevenle mutlu oluyorsun.Çünkü sadece aşk karın doyurmuyor.Saygısı varsa hep yanındaysa zor gününde her derdine ortaksa,bence sende eşine yaklaş kıymetini bil.Sevmedigin için batıyordur hareketleri.İyi yönlerini düşün.

sevgimi kazanmak icin ne yapiyor derseniz gunu birlik seyler diyebilirim.
yerlesmis aliskanliklarini birakmasi kolay degildir eminim onun icnde, mesala tembellik yapip cocouk gibi nazanmaya alismis, 35 yasina dayanmis adam aman sen dur ben calisirim desen hic gocunmaz. bunu nasil asar bilemiyiorum. yada bu benzeri seyleri assa ne degisir onuda bilmiyorum.

seviyorum diyenlere inan bence
çünkü bazı çiftler gerçekten birbirine çok düşkün
hatan sevmeden evlenmek olmuş

bence sürekli eşinin iyi yönlerini vurgula ve kendine bunları hatırlat
başka da ne yapılır bilemedim

sevmediğinizi biliyor mu?

yuzune karsi sevmiyorum demedim ama hissediyodur elbette,
hicde sevmedim diyemem ama devam ettirecek yada artiracak bisey olmadi evliligimizde, iki gun guler egleniriz sonra yine kavga gurultu. diken ustunde bir hayat sanki, huzursuzluk.

bunun matematıgı yok
sevesın varsa seversın yoksa sevmezsın
soyle yapınca sevgım canlanıyor dıyemem oyuzden

en bastan berı hıc sevmedıysenız zor tabıkı
ama evlendıysenız bırseyını sevmıssınızdır o yolda devam edın :)

tartısmalar her aılede olur cok sevınce daha cok kırılıyor ınsan :)

dedigim gibi, hic sevmedim diyemem, ama cok farkli bir hayat dusunmustum ikimiz icin. ama elimde olan yurdum ana kuzusu klasik turk erkegi. ortam sartlar hicbirsey degistiremez bunlari artik. cok ciddi soyluyorum anasinin kotunden bir kiz buklup evlenseydi cok mutlu olurdu esim, sesini cikarmayan yaptigi herseye hayran kalan,
bilmiyorum boyle dusunememistim onu hic.

dedigim gibi, hic sevmedim diyemem, ama cok farkli bir hayat dusunmustum ikimiz icin. ama elimde olan yurdum ana kuzusu klasik turk erkegi. ortam sartlar hicbirsey degistiremez bunlari artik. cok ciddi soyluyorum anasinin kotunden bir kiz buklup evlenseydi cok mutlu olurdu esim, sesini cikarmayan yaptigi herseye hayran kalan,
bilmiyorum boyle dusunememistim onu hic.
oyle ınsanlar anasının koyunden kız bulsada yıne mutlu olmaz emın ol :)
hep sıkayet edecek bırseylerı vardır
evlılıkten kısıden sogumak ıcın sadece bu yeterlı olmaz
yasadıgınız neler var bılemıyorum ama kumar yoksa alkol alıp dovmek sıddet uygulamak yoksa zorla ıstemedıgınız seylerı yaptırmak yoksa ıhanet yoksa evlılık surdurulebılır
evlılık sevgıden daha cok saygı ıster
sevgısız surebılır ama saygı olmadan asla devam etmez

oyle ınsanlar anasının koyunden kız bulsada yıne mutlu olmaz emın ol :)
hep sıkayet edecek bırseylerı vardır
evlılıkten kısıden sogumak ıcın sadece bu yeterlı olmaz
yasadıgınız neler var bılemıyorum ama kumar yoksa alkol alıp dovmek sıddet uygulamak yoksa zorla ıstemedıgınız seylerı yaptırmak yoksa ıhanet yoksa evlılık surdurulebılır
evlılık sevgıden daha cok saygı ıster
sevgısız surebılır ama saygı olmadan asla devam etmez

iste sorunda bu belkide, bunlarin hicbiri yok, kendi capinda iyide bir insandir esim. ama belkide biz anlasamiyoruz, uygun degilmisiz demekki birbirimize.
neden katlanayimki boyle huzursuz bir evlilige diyorum bazen.
sirf kizim ilerde mutsuz olurmu pisman olurmuyuz diye dusunuyorum. inanin biraz daha buyuk ve anlayabilecek yasta olsa ona sorardim,sen ne dersin diye. ama daha cok kucuk ve anlayabilecek yasina cokkca zmn var.

Başkalarının ayy çok seviyorum , aşığım ölüyorum bitiyorum laflarına inanmayın, herkes herkesi idare ediyordur. Herkeste bir parça kendini kandırma vardır.

Çok sevip asla bırakamayacak onlarlar da muhtaçlığındandır.

Ha aile kurup karşısındakine özen gösteren, ilişkiyi yormamak için elinden geleni yapan, biri varsa bu kişi elbette doyasıya sevilir.

Ama kusurlarlar üstü üstüne gelmişse bir parça soğumak normaldir. Çok takılma

Niye inanmasın ki? Gerçekten eşine deliler gibi aşık olan insanlar var, ve asla bırakmamaları muhtaç olduklarından değil gerçekten sevdiklerinden.

Ben ayrı yaşıyorum şuanda. Çocuğum yok. Çok üzgünüm. Ben başlarda sevmiştim. Yani öyle aşk falan değil insan olarak arkadaş olarak. Güzel vakitlerde geçirdik ama öyle çok sevemedim içim atmadı. Daha fazla yoruldum ve yordum. Şuanda farklı şehirlerde yaşıyoruz boşanma aşamasındayız

cocouk olmasa belki bende daha cabuk karar verebilirdim,
neydi sevgisizlestiren, ilgisizlikmi kotu aliskanliklarmi?
esimin kotu bir aliskanligida yok gozle gorulur, ama dedigim gibi birsuru bana ters gelen davranislar, sabredip devam edebilirim belki ama niye cekeyim bu huzursuz hayati diyorum, bir yerden sonra normallesir duzelir diyorum ama duzelme durumu hic yok suan.

cocouk olmasa belki bende daha cabuk karar verebilirdim,
neydi sevgisizlestiren, ilgisizlikmi kotu aliskanliklarmi?
esimin kotu bir aliskanligida yok gozle gorulur, ama dedigim gibi birsuru bana ters gelen davranislar, sabredip devam edebilirim belki ama niye cekeyim bu huzursuz hayati diyorum, bir yerden sonra normallesir duzelir diyorum ama duzelme durumu hic yok suan.
Aslında öyle kötü huyuda yok çalışkan yumuşak başlı şefkatli. Bende bu yönlerini insan olarak sevdim. Bu yeterli sandım. Ama eksik bişeyler vardı o da farkındaydı benim içim ala ala sevmediğimi anlıyodu. Hatta bikeresinde çok çok üzgün olduğum bir vakit seni abi gibi görüyorum dedim aramızda 11 yaş var. Çok üzüldü. Boşanmak istesem sebep yok adama haksızlık edip vebalini almak istemiyodum. Hakikaten vicdan azabı çekiyodum. Bir iki ay sonra telefonunda bir kadınla mesaj buldum. Doğru düzgün dinlemedim bile. Belki aldattı belki aldatmadı bilmiyorum. Sanki ayrılmaya fırsat çıktı gibi oldu. Kötü bir durum gerçekten

o zmn herseyimiz cok uygun, ayni yolda yuruyen iki insadik, halen daha oyleyiz. anlasmamamiz icin pek bir neden yok gibi (dip not: onun ailesini saymazsak). ama iste birisini tutkuyla sevmek icin bunalr yetmiyor demekki, tolere edemiyrum bazi davranislarini, olsun oda onun kusurudur diyemiyorum.
Bence sizde sevgi var ama aşk yok.eşiniz iyi bi insanmış aslında onu seviyosunuz ama içinizde aşk olmadığı için tahammül edemiyosunuz.eşimle çok aşık olup evlendik.evliliğimizin ilk yılları çok sorun yaşadık ama birbirimizden hiç vazgeçmedik.eşiniz size güzel şeyler söylermi oda önemli.10 yıldır birlikteyim 6 yıldır evliyim hala kalbimi feth edecek şeyler söyler mesela.

Bence burada size değil eşinize çok rol düşüyor. Ben eşimden ayrıldıktan sonra asla bir daha onunla evlenmem diyordum. Bir insan bir insandan ne derece nefret eder, tiksinir her türlü kötü duyguları besliyordum. Sonra zamanla sadece öylesine konuşmaya başladık tekrar(ilk evlendiğimizde bizde birbirimizi çok iyi tanımıyorduk) . Onda nelere kızdığımı anlattım o bana anlattı ama sadece normal görüşüyorduk kızımız için. (beraber dışarı falan çıkıp gezme değil. telefonda)
Şimdi eşimle tekrar evlendim. 1milyon işimin arasında, bana zaman ayırmıyorsun diye nazlandığı için şu ona çok kızgın olsam da başkası ile değil tekrar onunla evlendiğim için şükrediyorum.
Sakince konuşun ama şu an dinlemesi için uygun an değilse sizi biraz ara verin.

Evt kizlar, bikac haftadir bir suru sorun yasadim esimler, bosanmayi bile dusundum, sonra baktim elle tutulur bir derdim yok gibi.
Ama sorunun asli suki ben artik sevmiyorum esimi galiba, en basindan beri sevmiyordum belkide, bilemiyorum.
Bir arkadas vasitasiyla tanisip evlenmistik, evlilik amaciyla bir gorusmeydi, birbirimize asik falan olamdik, en azindan ben olmadim, evlilik icinde sevgim de artmadi iyice azaldi hatta, o kadar cok sey yasadikki artik sevmiyorum, iki gun iyi olsak ucuncu gun bir hareketi batiyor bana.
Gercekten batiyor.
Evt sevmedigim hos olmayan bircok davranisi var ama herseye ragmen seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum.
Goruyorum mesela burda adam bir ton sey yapmis halen daha kiyamiyorum ama cok seviyorum diyenleri. Evt benim esim onlarin onda birini bile yapmiyor belki ama en kucuk hareketi bile batiyor bana, seviyorum ama diyemiyorum.
Esimi sevmek istiyorum gercekten, kendi halinde iyi bir insan bile diyebilirim, sevilmeyecek kadar kotu degildir aslida ama bilemiyorum.
Inanin aklim o kadar karisikki, belkide en basinda cok yogun hisler beslemedigim birisiyle evlenmemeliydim.
Soruma gelirsek; evt ne yapabilirim tekrar en azindan bir miktar sevgi duymak icin esime?
Dediğiniz gibi başında evlenmemeliydiniz. Ben Sevgi'nin aşkın sonradan oluşabileceğine inanmıyorum açıkcası kendinizi zorladıkça daha da soğursunuz çünkü buna mecbur tutmak kendinizi ondan nefret etmenize bile sebep olabilir Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Kocama kiyamiyorum diyen cogunlukla yalan soyler. Ayrilmak isime gelmiyorun kilifidir bu... Ama merak etmeyin ben bile artik kocama kiyabiliyosam dunyadaki her kadin kiyar.

Evt kizlar, bikac haftadir bir suru sorun yasadim esimler, bosanmayi bile dusundum, sonra baktim elle tutulur bir derdim yok gibi.
Ama sorunun asli suki ben artik sevmiyorum esimi galiba, en basindan beri sevmiyordum belkide, bilemiyorum.
Bir arkadas vasitasiyla tanisip evlenmistik, evlilik amaciyla bir gorusmeydi, birbirimize asik falan olamdik, en azindan ben olmadim, evlilik icinde sevgim de artmadi iyice azaldi hatta, o kadar cok sey yasadikki artik sevmiyorum, iki gun iyi olsak ucuncu gun bir hareketi batiyor bana.
Gercekten batiyor.
Evt sevmedigim hos olmayan bircok davranisi var ama herseye ragmen seviyorum kiyamiyorum diyemiyorum.
Goruyorum mesela burda adam bir ton sey yapmis halen daha kiyamiyorum ama cok seviyorum diyenleri. Evt benim esim onlarin onda birini bile yapmiyor belki ama en kucuk hareketi bile batiyor bana, seviyorum ama diyemiyorum.
Esimi sevmek istiyorum gercekten, kendi halinde iyi bir insan bile diyebilirim, sevilmeyecek kadar kotu degildir aslida ama bilemiyorum.
Inanin aklim o kadar karisikki, belkide en basinda cok yogun hisler beslemedigim birisiyle evlenmemeliydim.
Soruma gelirsek; evt ne yapabilirim tekrar en azindan bir miktar sevgi duymak icin esime?

Tamamda piyangomu bu evlilik kurumu, ya siz nasrettin hocamisiniz ya tutarsa diye velilik mi olur ? Arada sevgi yoksa adamin en ufak kusuru gozune batar tabiki hatayi basta yapmissiniz. Evlilik maksadiyla gorusulur onda sorun yokda , flort donemi nisanlilik sozluluk diye birsey var bu aradaki bagi sevgiyi saygiyi tesis etmek amacli siz basta olmayan seyi surdurmussunuz geldiginiz nokta gayet normal yani.
Hic sevmemissiniz ki simdi canlandirasiniz olmayan seyi.

Tamamda piyangomu bu evlilik kurumu, ya siz nasrettin hocamisiniz ya tutarsa diye velilik mi olur ? Arada sevgi yoksa adamin en ufak kusuru gozune batar tabiki hatayi basta yapmissiniz. Evlilik maksadiyla gorusulur onda sorun yokda , flort donemi nisanlilik sozluluk diye birsey var bu aradaki bagi sevgiyi saygiyi tesis etmek amacli siz basta olmayan seyi surdurmussunuz geldiginiz nokta gayet normal yani.
Hic sevmemissiniz ki simdi canlandirasiniz olmayan seyi.

tanisip ikinci gunune evlenmedik, boylemi anlasildi,
evlenemeden bicok sekilde gorustuk, bikac gunluk yol gezisi bile yapmistik, bikac sekilde tanimistim, iyi zmn geciriyorduk, asik degildim belki evt ama seviyordum bir sekilde. ne guzel ayni yolda yuruyen benzer hayatlardan gelen insanlariz diye dusunuyordum.
ama zmn icinde hersey degisti, simdi ilk bastaki kadarda sevmiyorum,

Niye inanmasın ki? Gerçekten eşine deliler gibi aşık olan insanlar var, ve asla bırakmamaları muhtaç olduklarından değil gerçekten sevdiklerinden.

sevmelerine degil inancim, burda gordugum ornekleri soyluyorum zaten ben kendi adima.
adam milyon tane sey yapmis kopamiyorum cok seviyorum diyenleri anlayamiyorum, benimki bunun onda birini yapmiyoru cok rahat kopabilirim gibi geliyor. demekki yeterince sevmiyorum diyorum kendi kendime.

Düşünüyorum da, sevmedigi biriyle evlilik hayatın ızdırabı olurdu. İçinin titremediği, birbirinize kıyamadığınız, özen gösterilmeyen, değer verilmeyen bir evlilikte hayat ne zordur.

Size tavsiye veremeyeceğim çünkü ben eşimi bulmak için cok dua ettim, cok bekledim beni böylesine seven adamı bulup, hayatımda olması için çaba sarfettim. Emek verdim onun için.

Fedakarlık, çaba, iyi niyet, hoşgörü, dürüstlük, saygı, birbirine olan sevgi... Bunların sonradan kazanılacağını düşünmüyorum. Varsa vardır. Yoksa yok...

Ama eşinizin kötü olan hiçbir huyu yoksa da ona ve ilişkinize şans verin derim. Eşinizi Mutlu edecek şeyler yapın mesela.

En sevdiği tatlı gibi, sevdiği konsere bilet mesela veya en yakın arkadaşını akşam çayına sürpriz olarak davet edin. Mangal mı seviyor, tüm hazırlıkları yapın, keyifli bir aksam geçirin. Dostlarınızla bir yerlere çıkın, yürüyüş yapın, eşinizin Ailesini mükellef bir yemek hazırlayıp, davet edin mesela. Eşiniz ona değer verdiğinizi bu şekilde anlayacaktır. Size bakışı değişecektir ;)

Düşünüyorum da, sevmedigi biriyle evlilik hayatın ızdırabı olurdu. İçinin titremediği, birbirinize kıyamadığınız, özen gösterilmeyen, değer verilmeyen bir evlilikte hayat ne zordur.

Size tavsiye veremeyeceğim çünkü ben eşimi bulmak için cok dua ettim, cok bekledim beni böylesine seven adamı bulup, hayatımda olması için çaba sarfettim. Emek verdim onun için.

Fedakarlık, çaba, iyi niyet, hoşgörü, dürüstlük, saygı, birbirine olan sevgi... Bunların sonradan kazanılacağını düşünmüyorum. Varsa vardır. Yoksa yok...

Ama eşinizin kötü olan hiçbir huyu yoksa da ona ve ilişkinize şans verin derim. Eşinizi Mutlu edecek şeyler yapın mesela.

En sevdiği tatlı gibi, sevdiği konsere bilet mesela veya en yakın arkadaşını akşam çayına sürpriz olarak davet edin. Mangal mı seviyor, tüm hazırlıkları yapın, keyifli bir aksam geçirin. Dostlarınızla bir yerlere çıkın, yürüyüş yapın, eşinizin Ailesini mükellef bir yemek hazırlayıp, davet edin mesela. Eşiniz ona değer verdiğinizi bu şekilde anlayacaktır. Size bakışı değişecektir :KK66:

ailesine jest yapmak disinda hepsini yaparim yapmisligimda vardir, ailesi ozellille annesi artik limitini doldurdu cunku, anlatsam roman olur seyler yasatti bize.
o ayri konu tabi ama demek istedigim bunlari yaparim yaptimda, cok guzel iki gun geciririz mesela tatile gideriz, donuste bir olay cikar her zmn uyarip sevmedigimi soyledigim bir seyi yapar beni deli eder. iste bu sinir anlarinda dayanamiyorum, katlanamiyorum adama, sevsem yada belki cok sevsem gozume gorunmezmi diye dusunuyorum.
esime verdigim emekleri soylesem sayfalar yetmez, buda burda ayrica dursun...

Ben mükemmel bir kadın değilim ama çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Yine de şurada kadınların kocalari için yaptıkları sürprizleri, jestleri okuyunca çok utanıyorum valla. Biri yatak odasında ayna üstüne not bırakır. Öbürü ona özel masa hazırlar. Ben benim eşime özel 4 yılda bir kere masa hazırladım evlilik yıldönümünde o da arkadaşım yuh artık diye soktu mutfağa. Başla türlü adam güzel sofraya misafir geldiği akşam gördü sadece.

Bende öküzlük var galiba. Sevgi gösterim çok çok farklı :s

Siz dinleyin arkadaşları bu kadınlar işi biliyor bence :)

Ben mükemmel bir kadın değilim ama çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. Yine de şurada kadınların kocalari için yaptıkları sürprizleri, jestleri okuyunca çok utanıyorum valla. Biri yatak odasında ayna üstüne not bırakır. Öbürü ona özel masa hazırlar. Ben benim eşime özel 4 yılda bir kere masa hazırladım evlilik yıldönümünde o da arkadaşım yuh artık diye soktu mutfağa. Başla türlü adam güzel sofraya misafir geldiği akşam gördü sadece.

Bende öküzlük var galiba. Sevgi gösterim çok çok farklı :s

Siz dinleyin arkadaşları bu kadınlar işi biliyor bence :)

ilk zmnlar bende neler neler yapiyordum, evlenmeden supriz hediyeler alma, bir yere gidince muhakkak bak buraya geleleim diye not dusmeler. sevgi sozculleri.
sorun bende degil esimde dememek icin kendimi yirtiyorum ama hersey iki tarafli, o kadar bitirdiki herseyi icimden su an kolumu bile kaldirmak gelmiyor.
bunlari defalarca konustuk belkide, kabl etti bicok seyide, hatali ldugunuda kabullendi bicok kez. ama artik icimden gelmiyor hic birsey yapmak. sevmiyorum heralde deyi dusunmeye basladim bende.

Sevmeden evlendin diye laf etmis bazi arkadaslar ama biz severek evlendikte ne oldu..En yakin arkadasim 4 yill8k evliligini bitirdi aldattildi diye.Eger esin seni seviyorsa sana sadiksa esinle otur konus nasil bir evlilik istedigini monotonluktan sikildigini biraz heyecan katmaniz gerketigini falan soyle.Esin bir seyler yaparsa belki sende ona hissettigin o duygular yeniden canlanir.birbirinize zaman ayirin bence.

Back
X