Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

Ona göre normaldir sinir anında edilebilir sende bana et diyo . Yollamaz kendine göre sebepleri vardır haftasonunu bekle beraber gidelim der , arkadaslarn gelsin evde görüşün der . Sorsan bana çok düşkün dür benden ayrı kalamaz ama aglatmaya da kiyar gunlerce küs kalmayada çok güzel dayanır .

benim esimde beni yolunu bulsa sok guzel kisitlar, ama oyle bir luksu yok ne yazikki.
sadece kiyafetlerime karisir, ve ben gorup gorebilcegi en duzgun giyinen insanim.
sacma sapan yorumlar yapar herseye, hersey hakkinda fikri vardir ama uygulamasi yoktur.
bos konusan erkek ne nefret ettigim tipti geldi beni buldu.

olabilir belkide cok gormekten biktim.
burda sadece ikimiz variz hicbir aile uyemis yok, hos iyikide yok onun ailesiyle isler iyice icinden cikilmaz hal aliyor.
simdiye kadar ayni okuldaydik, benim bitti o devam ediyor halen daha. en cok evden calisiyo olmasi sinirlerimi bozuyor, ve bunu degistirmek icin bir cabada sarfetmiyor kendisi.
Bende yurtdısındayım eşimden baska kimse yok burda. Onunla konuşmayı denesen.

Bende yurtdısındayım eşimden baska kimse yok burda. Onunla konuşmayı denesen.

esimle defalarca knsutuk cogu zmn anlastik gibi, daha iki hafta once konusmustuk tmm artik duzeldi demistik. iki gunluk guzel bir gezi yaptik ama donuste yine sacma davranislar yine sinir bozmalar. adama kirk kere gegirme benim akrsimda dememe ragmen bunu yapiyor dusunun. cokmu zor kendini sikmak. bu kadarina zahmet etmeyen insana daha ne diyim ebn. kizincada ben suclu oluyorum ben yaranilmayan es oluyorum, nankor oluyorum, iki gundur konusmuyoruz. duenli araliklarla ayni olay tekrarlaniyor. artik cekilmez olmaya basladi kisaca.

esimle defalarca knsutuk cogu zmn anlastik gibi, daha iki hafta once konusmustuk tmm artik duzeldi demistik. iki gunluk guzel bir gezi yaptik ama donuste yine sacma davranislar yine sinir bozmalar. adama kirk kere gegirme benim akrsimda dememe ragmen bunu yapiyor dusunun. cokmu zor kendini sikmak. bu kadarina zahmet etmeyen insana daha ne diyim ebn. kizincada ben suclu oluyorum ben yaranilmayan es oluyorum, nankor oluyorum, iki gundur konusmuyoruz. duenli araliklarla ayni olay tekrarlaniyor. artik cekilmez olmaya basladi kisaca.
Canım sen onu sevmiyorsunuz olsan gegirmesi yellenmesi bile hoş gelir. :)Rahatsız etmez yani

en başta seveydin gideri vardı hiç sevmemişsin ki adama da yazık etmişsin.:işsiz:

Canım sen onu sevmiyorsunuz olsan gegirmesi yellenmesi bile hoş gelir. :)Rahatsız etmez yani

ay yok artik, daha neler ciddimisiniz?
niye adamin gegirmesi yellenemsi hos gelsinki.
annemi babamida cok severim akrdeslerimine ama birbirimizin yaninda gelisine birakip yellenmeyiz. insana kendi cocugundan baskasinin boyle seyleri hos gelmiyoru bence, onuda cocouluguna veriyorsun gulup geciyorsun.
bu saygidir bana gore, arkadaslarinin diger buyukelrinin yaninda hic darlanamdan yapabiliyorsan benim yanimdada yap diyorum bisey diyemiyor.
bir rahatsizligi vardir yapar, arada olur gelir tutamazsin a,a karsimda gazoz icip gegiren bir tipi cekemiycem sanirim, saygisizlik ve terbiyesizlik bana gore. anasinin terbiye edemedigini ben cekiyorum su anda.
bu bir ornek sadece, o kadar soyliyim.

ay yok artik, daha neler ciddimisiniz?
niye adamin gegirmesi yellenemsi hos gelsinki.
annemi babamida cok severim akrdeslerimine ama birbirimizin yaninda gelisine birakip yellenmeyiz. insana kendi cocugundan baskasinin boyle seyleri hos gelmiyoru bence, onuda cocouluguna veriyorsun gulup geciyorsun.
bu saygidir bana gore, arkadaslarinin diger buyukelrinin yaninda hic darlanamdan yapabiliyorsan benim yanimdada yap diyorum bisey diyemiyor.
bir rahatsizligi vardir yapar, arada olur gelir tutamazsin a,a karsimda gazoz icip gegiren bir tipi cekemiycem sanirim, saygisizlik ve terbiyesizlik bana gore. anasinin terbiye edemedigini ben cekiyorum su anda.
bu bir ornek sadece, o kadar soyliyim.
Canım sen burda bi cok kisiye sor herkesin esi yanında gegirde yellenirde.

Canım sen burda bi cok kisiye sor herkesin esi yanında gegirde yellenirde.

ben gegirmez demiyorum zaten, insanlik hali hepimiz yapiyoruz, ama bunu alenen rahatca hic gocunmadan yapmak nedir yani. bende yapiyorum yapmiyorum diyemem ama afedersin der insan bir. ustelik uyarmama ragmen inadina yapip ustune beni suclamalar bunlar saygisizlik benim gozumde.

Ne kadarlık evlisiniz ?

Bu eşinizden ayrıldıktan sonra sevebileceğiniz biri olsun diye mi bitirmek istiyorsunuz ?
Hani ortada sizin sevginiz yok eşiniz demi öyle

evt 3 yasinda bir kizim var. ama Allahasen sevmedigin adamdan cocukmu yaptin geyigine girmeyin,
Yok canm ama bana öle gelyoki sanki sen bslere cok birikmiş gibisin ve patlama noktan yakın.. Bence bu saatten sonra yapıcı olmaya bak.. Çünkü evlilikler bi süre sonra sadece saygıya bakyo ve devamnda sevgi gelyo.. Yani böle geğirme şu bu meselelerinden daha önemli saygı boyutları var gercek hayatt...

Sevmek için bir sey yapmaniza gerek yok ki.seversiniz işte öyle....evliyken bile kavga edip de konusmadıgınız günler aşk acısı çekersiniz .tıpkı sevgili olduğunuz zamanlarda ķüstüğünüzdeki acı gibi...

Eşinizle konuşun birlikte vakit gecirin.yapmaktan zevk aldiğiniz şeyleri yapin.sevginizi bilmem ama iliskiniz canlanir.en azından birlikte vakit geçirmeyi seversiniz...

Bir parca degil baya baya sogudugumu hissediyorum. Ilk baslarda seviyordum heralde, inanin ondan bile emin olamiyorum. Kimseyi doyasiya sevebilecek bir yapim yok velkide.
Ayrilsam cok daha huzurlu bir hayat yasarim gibi geliyor. Tek dusundugum kizim, acaba pisman olurmuyum diye dusunuyorum bugunlerde.
canım ne kadarlık evlisin

İyi yönlerini düşünebilirsiniz,size yaptığı jestleri güzel anlarınızı veyahutta sevmekten hoşlandığınız ne varsa onları yapmak için zaman ayırabilirsiniz.

valla o kadar çok sevmiyorum demişsiniz ki biraz zor ya. sevmeden evlenmek bana göre mantıklı bir davranış değil.
görücü usulü bile olsa insanlar güzel duygular beslemeden evlenmemeli yani.
hani deseniz ki eşimi seviyorum ama bişeyler eksik ya da şu hareketlerini sevmiyorum ya da heyecanımızı tazelemek istiyorum bişeyler olabilirdi. bu şekilde çok zor.

Inanirmisiniz hepsini yapiyoruz ve zevkte aliyoruz. gezeriz egleniriz guzel zmn geciririz. ama ikimizinde tahammulu yok bazi seylere sanki, en ucuk seyde kavga cikabiliyor ve ben tolere edemiyorum, belkide yeterince sevmiyorumki katlanamiyorum boyle davranislarina diyorum cogu zmn.
belkide cok beraber zmn geciriyoruz aslinda, esim evden calisiyor, aslinda calismiyorda deiyebiliriz. ve ben evde yalniz kalamiyorum, isten arta kalan zmnda yalniz kalmaya ihtiyacim var sanki. sabah ise gidip aksam gelen eslere ozeniyorum sanki :)
canım bende seninle aynı duyguları yaşıyorum. bende aynen senin gibi evlendim. zaman zaman aynen senin hissettiklerini hissediyorum. ama bence bu sevmekle ilgili degil. beraber bişeyleri paylaşınca gezince felan mutlu oluyormuşsun ne güzel. bence biraz ayrı vakit geçirmeye birbirinizi özlemeye ihtyacınız var. aynen senin gibi düşündüğüm bir gün annemlere gittim 2 gün kaldım döndüğümde çok özlemişim dedim. hee insanoglu unutuyor. bu ara yine senin gibi düşünüyorum. sonra da diyorum boşver kaderde ne varsa onu yaşıyoruz. bende vakit konusunda kendine zaman ayır arkadaşların ailen kim yakınsa biraz daha onlarla ol. eşin çalışsın evde madem o uzaklaşmıyor evden sen uzaklaş benim fikrim bu

Ha tabi akşama kadar evde olan erkekte bıktırır yani onun etkisi çok bencede biraz ayrı vakit geçirin

Back
X