Esinize olan sevginizi canlandirmak icin ne yapiyorsunuz ?

Annelik içgüdüm olduğunu hiç sanmıyorum.İnsanlığım fazlacadır.Anasına benzetmesin dicem de çok benzer yönümüz var sanıyorum annesiyle.Görüşmem de eş ailesiyle :KK70: emin değilim o yüzden.
İlgili gördüğü için belki de hoşlarına gidiyordur.
Pnömani var eşimde,dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden.
Ama her zaman değil.
Kavga etsek,canımı sıksa üstüne ben de su dökerim ki sağlam terlesin daha beter olsun.
:KK53::KK53::KK53:
gelin kaynana toprağı diye boşuna dememişler

tüm mesajları okuyamadın ama bu 5 yıl için de duygularınızdan emin olmadınız madem neden çocuk yaptınız

soyle oluyor, tamnisiyorsunuz amanda ne kadar benim gibi ne kadarda uygununda bir es adayi diyorsunuz, geziyorsunuz tozuyorsunuz pekde guzel anlasiyoruz harike diyorsunuz. evlenelim nede guzel olur diyorsunuz, ailesinin bin turul sacmaliginada goz yumuyrosunuz, ben bunlara takilmam, ben maddiyatci degilim, esim iyi olsun yeter diyorsunuz. asik oldum demesende seviyorsunuz bir sekilde. gun geliyor cok guzel geciyor gun geliyor kavga gurultu. zmnla oturur tabi evlilik kolay degil diyorsunuz. zmn gectikce pekde birsey oturmuyor.
karsidan bakip maden neden cocuk yaptiniz yorumu komik kaliyor bunca yillik yasanmislik icinde...

o zmn herseyimiz cok uygun, ayni yolda yuruyen iki insadik, halen daha oyleyiz. anlasmamamiz icin pek bir neden yok gibi (dip not: onun ailesini saymazsak). ama iste birisini tutkuyla sevmek icin bunalr yetmiyor demekki, tolere edemiyrum bazi davranislarini, olsun oda onun kusurudur diyemiyorum.

Aynı durumdayız..ben ayrılık kararı aldım ve terkettim evi. Bu konuda psikoloğada gitmiştim. Sorun bizde..mükemmeliyetçi birisiniz demekki sizde. Bu durum tahammülsüzlüğüde getiriyo
Ben çok aşık olarak evlendim ama aynı durumdayız.kendimizi değiştirmemiz gerekiyo ama ben bunu başaramadım. Eşimede haksızlık etmemek adına ayrıldım. Herkesin mutlu olmaya hakkı var sonuçta

Çok benzer durumda olan bir arkadaşım var.
O yüzden çok takıldım bu konuya,sürekli takipteyim.
Boşanmıyorlar da anlaşamıyorlar da...
Benim mesela hep üzüldüğüm evdeki bebeler de bu sıkıntının farkına varacak er geç o zaman ne olacak?

benım de böyle cook samımı arkadasım var.onların cocugu yok ama konuyu okurken o mu yazdı dıye dusundum....ne cok boyle hısseden var :(

Çok benzer durumda olan bir arkadaşım var.
O yüzden çok takıldım bu konuya,sürekli takipteyim.
Boşanmıyorlar da anlaşamıyorlar da...
Benim mesela hep üzüldüğüm evdeki bebeler de bu sıkıntının farkına varacak er geç o zaman ne olacak?

cocugum icin katlaniyorum bosanmiyorum dkiyenlerin aksine, cocugumun huzuru icin bosandim diycem sanirim birgun.
ama mahalle baskisi anne bana baskisi, toplumun dul kadin yakistirmalari, aman sanada rahat batti yorumlari girla giderken, muhakkak onuda yapamiycam...

Aynı durumdayız..ben ayrılık kararı aldım ve terkettim evi. Bu konuda psikoloğada gitmiştim. Sorun bizde..mükemmeliyetçi birisiniz demekki sizde. Bu durum tahammülsüzlüğüde getiriyo
Ben çok aşık olarak evlendim ama aynı durumdayız.kendimizi değiştirmemiz gerekiyo ama ben bunu başaramadım. Eşimede haksızlık etmemek adına ayrıldım. Herkesin mutlu olmaya hakkı var sonuçta

cocuk yoktu sizde heralde.
suan tek dusuncem o, huzurlu ama babadan uzak ahyat veya bir iyi bir kotu aile hayati? bilemiyorum

benım de böyle cook samımı arkadasım var.onların cocugu yok ama konuyu okurken o mu yazdı dıye dusundum....ne cok boyle hısseden var :KK43:
Bilmiyorum bana doğru gelmiyor.
Sevmediğim biriyle yaşayamam gibi geliyor.
Hele senin arkadaşında bebe de yokmuş,neden bekliyorsa?
Hani hep bebe babaya düşkün vs. derler ya.

cocugum icin katlaniyorum bosanmiyorum dkiyenlerin aksine, cocugumun huzuru icin bosandim diycem sanirim birgun.
ama mahalle baskisi anne bana baskisi, toplumun dul kadin yakistirmalari, aman sanada rahat batti yorumlari girla giderken, muhakkak onuda yapamiycam...
Hayırlısı tabii ben bilemem...
Boşanacak olsanız niye buradan yardım isteyeseniz ki?
Bir çare arıyorsunuz belli ki.
Zor bir durum anlıyorum...

Hayırlısı tabii ben bilemem...
Boşanacak olsanız niye buradan yardım isteyeseniz ki?
Bir çare arıyorsunuz belli ki.
Zor bir durum anlıyorum...

tabiki gerekli yollari cozumleri dusunup ondan sonra basanma karari verebilirim anca. zmn gosterecek bakalim simdilik sadece dusuncedeyim.

cocuk yoktu sizde heralde.
suan tek dusuncem o, huzurlu ama babadan uzak ahyat veya bir iyi bir kotu aile hayati? bilemiyorum

Olmazmı..11 yıl sürdü evliliğim. bir çocuğum var benimde. Ama son 5 yılımı ayrılsammı ayrılmalımıyım nasıl eski duruma gelebiliriz falan filanla geçti.
1 hafta oldu daha ayrılalı. Biraz soğusun oturup konuşucaz çocuğumuzun durumunu.

Olmazmı..11 yıl sürdü evliliğim. bir çocuğum var benimde. Ama son 5 yılımı ayrılsammı ayrılmalımıyım nasıl eski duruma gelebiliriz falan filanla geçti.
1 hafta oldu daha ayrılalı. Biraz soğusun oturup konuşucaz çocuğumuzun durumunu.

sizinde daha cok yeniymis, hakkinizda hayirlisi ins.
5 yil iyi dayanmissiniz yinede, ins duzelir onda emege.

Bilmiyorum bana doğru gelmiyor.
Sevmediğim biriyle yaşayamam gibi geliyor.
Hele senin arkadaşında bebe de yokmuş,neden bekliyorsa?
Hani hep bebe babaya düşkün vs. derler ya.

kesınlıkle bana da doğru gelmıyor.aşkı gectım sevgısız nasıl yaşanılır kı 4 duvar arasında...arkadaşım calısmıyor işi yok dıye boşanamıyor...param olsa çoktan basmıştım tekmeyı dıyo.eşi de bunu bildiği için asla onu calıştırmıyo.her gunu zehır..kabirde gibi düşün.onların durumu daha korkunctu...3 4 ay da bir arkadasımın zoru ıle bırlıkte oluyorlardı.anlatınca bana içim sıkılıyo.ınsan hıc sevmedıgı bırıyle sırf evde kalmamak ıcın yaşım gelıyo deyıp evlenır mı?? nasıl sevışılır ki..konu sahıbının durumu daha iyi...

gözünü kapat onun öldüğnü yada boşandğnızı düşün .. bidaha onu göremeyecğni düşün ne hissederdin. sewiyormusun sewmiyormusun anlarsın.
sewgiyi canlı tutmak içn bşiler yapmanza gerek yok gün içnde atılan bi " özledm" msjı bile yeterli bnce..

kesınlıkle bana da doğru gelmıyor.aşkı gectım sevgısız nasıl yaşanılır kı 4 duvar arasında...arkadaşım calısmıyor işi yok dıye boşanamıyor...param olsa çoktan basmıştım tekmeyı dıyo.eşi de bunu bildiği için asla onu calıştırmıyo.her gunu zehır..kabirde gibi düşün.onların durumu daha korkunctu...3 4 ay da bir arkadasımın zoru ıle bırlıkte oluyorlardı.anlatınca bana içim sıkılıyo.ınsan hıc sevmedıgı bırıyle sırf evde kalmamak ıcın yaşım gelıyo deyıp evlenır mı?? nasıl sevışılır ki..konu sahıbının durumu daha iyi...

kadinin maddi ozgurlugu oluncada durumlar degiisk oluyor. ne mecburiyetim var cekmeye bu adami diiyp daha hizli ama dogru olmayan kararlar alinabiliyor.
bende cevremde goruyorum bircok mutsuz ama esine katlanan katlanmak zorunda olan kadin, bir yanim ben onlar gibi degilim neden cekeyim diyor, bir yanimda sabretmelisin belkdie diyor.

Eşiniz Sorumluluk sahibi değil bence ama tez yazıp bitince ne yapar? Kendini hala öğrenci gibi görüyor. Yaşına pek bakmıyor. Tez yazıp bitinceye kadar bekleyin bakalım ne yapacak? Eğer hala o tembellikle size bağlı yaşıyorsa o zaman aklınızdan ne geçiyorsa yapın gitsin ?
Benim arkadaşımın eşi de Avukat olmak istemiyordu yıllarca hakimlik sınavına hazırlandı. Arkadaşım bıkmıştı inanmıyordu artık ona. Ama 34 yaşında sınavını kazandı. Şuan araları çok iyi. Şuan arkadaşım üzülüyor eski günlerine ona inanmadığı günlere

Eşiniz Sorumluluk sahibi değil bence ama tez yazıp bitince ne yapar? Kendini hala öğrenci gibi görüyor. Yaşına pek bakmıyor. Tez yazıp bitinceye kadar bekleyin bakalım ne yapacak? Eğer hala o tembellikle size bağlı yaşıyorsa o zaman aklınızdan ne geçiyorsa yapın gitsin ?
Benim arkadaşımın eşi de Avukat olmak istemiyordu yıllarca hakimlik sınavına hazırlandı. Arkadaşım bıkmıştı inanmıyordu artık ona. Ama 34 yaşında sınavını kazandı. Şuan araları çok iyi. Şuan arkadaşım üzülüyor eski günlerine ona inanmadığı günlere

bir yanim aynisisni dusunuyor inanin.
ama yeterincede bekledim aslinda, acikca soylemek gerekirse ben esimle evlendigimde hicbirseyi yoktu. ciddi anlamda hicbirsey. ama inandim guvendim, beraber herseyi yapicaz dedim. ama hicbuir gelisme yok, ustune artan tembellik var.
tam sabah aksam calisma bana gore degil diyen bir tip var elimde su anda.
konusuyoruz bazen, soyle is basvurusu yparsin falan diye pek ilgilenmedigi gibi isin kolayina kaciyor gibi.

ayni beni anlatmissiniz sizde :)
karsidan bakinca rahat batmis derler ama hicde batan bisey yok, bariz bir huzursuz hayat var.
benim giidp bikacgun kafa dileyebilecegim biryerde yok, her gun ayni evin iicnde boguluyorum sanirim.
Aynen huzursuz bi hayat .. Heran kavga cikacakmis hissi ! Benmde yok ki annemgle gideym desem yollamaz burnumdan getirir ise gidiyorum allahtan bikaç saat uzaklaşmış oluyorum

Back
X