- Konu Sahibi yellowbomb
ayy bence çok güzel bişi bende diziyi izliorum. eşine oryantal dans yapmak bana cok hos gelio:)) tabi dans edebiliyorsan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende eskiden oynardim esime, cok hosuna giderdi. Bir ara takmistim Tanyeli videolari izleyip ogreniyodum, pratik yaptikca daha iyi oluyo hem de formumuzu korumak icin iyi bi egzersiz. Tekrar baslamak lazim:))
bende yazın sevgilimle buluşabilme şansımız var izmirde orda azcık oynamıştım bida hep hadi bida dedi ama kedi her zaman bal yemez dedim birazda ewlenince görsün o halleri![]()
Ne yazıkki düğünlerde bile oynama özürlülerden biriyim zaten de pek sevmem.Ama benimkinin karşısında abuk sabuk dans figürleri yaparım gülsün diye onun da hoşuna gider ama seksi manada olduğunu sanmıyorum.Kim karşısında gaffur gibi birinden etkilenir ama deilmi
Bizimkisinin neşesi yerine gelsin diye yaparım yorgun oldugu zamanlarda soytarılık maksatlı![]()
kız ne gaffuru oynama öyle yaa adamı soğutcan kendinden allah korusun
sen oryantel oyanamaya bak bacım netten falan araştır orda güzel dersler var
ne sogumasi canim,
eglence maksatli oynayabilir..
illa her dakika seksi olmasi gerekmiyor
bence oynayamadigini dusunenler
boyle cozum bulabilirler..
ne guzel eglenirler iste..
oryantal oynamiyo diye soguyacak adam icin zaten ugrasmaya degmez:88:
tam olarak oryantal olmasa da oynarım :87:
ben oynamayı berecemem. oryantel yerine ankara misketi belki becerebilirim :)
Valla ben kendimi bildim bileli kendi kendime oynardım.İlk okul zamanımda mezdeke vardı ünlü olan,hep onu oynatırlardı okulda.Lisede de Asena derlerdi.Üniversitede de devam etti ama evde durdukça ve yaş ilerledikçe :)) kilo da eklenince hiç oynamadım.Yakın zamanlarda düşündüm,demekki zayıf olmamın nedeni o zamanlar,dans etmekti.Yeniden deniyim dedim.
Bir gün nişanlımın pek fazla ilgilenmediğini düşünerek açtım müziği,kendi kendime dans etmeye başladım.Bir de baktım meğer beni izliyormuş.Hayran kalmış :))
Evlenince de isterim,hatta kıyafetlerinide alalım dedi :))
ay koptum resmen yaaa...çok güldüm akşam akşam valla bende hiç beceremem o şeyleri
tabi oynasam eşimin ağzının suyu akar onuda biliyorum fakat hiç bana göre değil yapamam yani harbi komik yaaa...düşünmesi bile
ben oynamayı berecemem. oryantel yerine ankara misketi belki becerebilirim :)
canım kocana ankara havasımı oynican..ay alemsiniz valla