esinize söyle bir soru sordunuz

serap-22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
67
0
86
Almanya
birgün birden esiniz size döndü ve dediki....
bunca yIldan beri benimlesin bIkmadInmI benden....?siz buna nasIl bir cevap verirdiniz......CADIARZU

bugün ben esime dedimki,23 yIllIk evliligimiz olmus,dile kolay,sonra ardIndan dedimki,bIkmadInmI benden,jeyyar esim bana baktI ve gülerek buna nasIl bir cevap versem bilemiyorum altIndan baska birsey cikar diye körkuyorum dedi.....:mymeka:
ben cevap vereyim dedim,ben senden hic bIkmadIm hatta ve hatta sana nekadar cok benzedigimi düsünüyorum,senin gibi kokuyor senin hoslandIgIn seylerden hoslanIyor bazende senin gibi konusuyorum,soruda bir kötülük yoktu,jeyyar:insan sevdiginden bIkarmI hic ALLAH hep mutlu etsin herkezi......Şeniz

aşkımla 23 sene değil 2300 sene bile yaşarımm o benim canım yaa
bıkmayı bırak ben onsuz nasıl yaşarımmm kiiii :1hug::1hug:
Allah kimsenin yuvasını bozmasınnn

valla bekarken bıkarım sanıyodum hatta anneme hep sormusumdur 40 senedir bıkmadınmı babamdan diye ama bu adamlar bıktırmıyoki hergün türlü türlü huy cıkarıyolar kesfet kesfet bitmiyo allah kimsenin kocasını basından eksik etmesin bıkamam canımdan

Biz eşimle aynı yerde çalışıyoruz 24 saat beraberiz daha yeni evliyim ama 2 yıllık bir birlikteliğimiz var.. her gün görsem bıkmam o da bana şakayla bıkmadın mı benden der hatta beni rahat bırak biraz bile der. Ama bunun şaka olduğunu bilirim.
Erkekleri anlamak zordur bence öylesine söylenmiş belkide duygularını nelerle ifade edeceğini bilememiştir. Alalh daha uzun yıllar birlikte olmayı nasip etsin.

biz de bıkmadık birbirimizden 15 yıl oldu.ve yıllar geçtikçe eşler nekadar da birbirine benziyor bir elmanın iki yarısı gibi oluveriyor................

Seven insan canından bıkamaz...
Değil 23 yıl,bir ömür aynı yastığa başkoymak için bu yola çıkılmıştır...
Allah kimseleri ayırmasın!

Zaman geçtikçe, paylaşım ve emek büyüdükçe öyle bir bütünleşirsiniz ki
eşinizle onun kokusu vazgeçilmez olur sizin için.
Koklaya koklaya öpmeye doyamazsınız çoğu zaman.
Önceleri canınızı sıkan belki de sizi sinirlendiren huyları bile zamanla sevimli
gelir, alışırsınız, o huyların varlığı değil yokluğu canınızı sıkar bu kez.
Bir elmanın iki yarısı olmak zorunda değiliz aslında ve
gerçekten varsa bile çok zordur diğer yarınızı bulmak.
Önemli olan tatları, renkleri, şekilleri, kokuları tamamen
farklı o iki elma yarısından ahenkli bir bütün oluşturabilmektir.
O vakit hayatınızın anlamı hatta hayatınızın ta kendisi oluverir sevdiğiniz.
O ahenk kaybolmadığı sürece insan hayatından bıkabilir mi hiç..:asigim:

Esinin cevap vermekten kacinmasi, seninde verdigin cevap beni hic sasirtmadi:) Erkek kadin gibi sevemez. Kadin severken "kör"dür, esinin yaptigi onu cok kizdirsada/üzsede o onu ertesi gün görmemezlikten gelir, hic olmamis gibi, onun icin sadece asik oldugu adam vardir, kötü olan hic birseyi ona yakistiramaz böylece ona böyle bir soru soruldugundada yine onun gördügü sadece asik oldugu adam olur. (Kadinlarin ne kadar aptal oldugunuda böylece bir kere daha anlamis oluyoruz) Erkek ise kadinin tam tersidir. Nankördür, en kücük belkide önemsiz ayrintisina kadar aklinda tutar. Böylece böyle bi soru soruldugunda aklina bizim önemsemedigimiz, ama onun aklinda kalan o ayrinti gelir, cevap veremez.:)

Bende yeni evliyim ama 8 yıllık birlikteliğimiz var bunun öncesinde.. Eşinin sorusuna çok güzel bir cevap vermişsin..
İnsan hiç bıkar mı ömrünü adadığı insandan? Bana böyle bir soru sorsa "seni bana nasip yapıp karşılaştıran rabbime binlerce şükür!" der koccaman sarılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…