Eşinize tartışma anında nasıl davranıyorsunuz normal bir gününüz nasıl geçiyor

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Merhaba arkadaşlar,

Size sormak istiyorum eşinizle bir gününüz nasıl geçiyor ,,,,,
ona nasıl davranıyorsunuz
Bu uzun süren evlilikler nasıl oluyor
Tartışma anında o size hakaret ederse nasıl davranırdınız. Ben mi beceremedim evliliği Susmak mı tek çare.

Merhaba arkadaşlar,

Size sormak istiyorum eşinizle bir gününüz nasıl geçiyor ,,,,,
ona nasıl davranıyorsunuz
Bu uzun süren evlilikler nasıl oluyor
Tartışma anında o size hakaret ederse nasıl davranırdınız. Ben mi beceremedim evliliği Susmak mı tek çare.

İlişkimiz 9 yıl evlilk 4 yıl olcak.Uzun mu bilemem ama kesinlikle hakaret olmamalı olursa uyarılmalı.Bi taraf alttan almalı.Ben onun pişman olacağı şeyler söylediğinde susuyorum pişman olacağını bildiğim için.Ben kızdığımda o susar.Hatta o iplemez.Ama ben daha alttan alan tarafım.Bunun sebebi benim dengem iç huzurum daha yerinde hayata daha olumlu bakıyorum..Bence bunun sırrı yok bazı evliliklerde erkekler kapris yapar bazılarında kadın.Bu karşıdakinin kişiliği ve sabrıyla ayrıca çiftlerin birbirini iyi tanıması ile alakalı..

Hakaret edilecek kadar konuyu uzatmam ve damarına basacak kadar da kötü cümleler seçmem genellikle empati kurmasını sağlarım ve kendimde aynı şekilde. onun dışında adam 8de çıkıyor aksam 6da evde oluyor yemek çay sohbet bebek vs derken saat gece 10 o saatten sonra da kavga etmeyelim bir zahmet. Bir de uyum meselesi tabi kafalar uyuyorsa çok da sıkıntı çıkmıyor. Kendimiz için tartışma yaşadıgmizi hatırlamıyorum hep bir 3. Kişi ! Neyseki onların da üstesinden geliyoruz

9 yıl flört 5 senelik evlilik,hakaret etmedik etmeyiz de heralde, ben asabiyim hakaret potansiyeli bende daha yüksek, o tipik yengeç burcu, çok kızdığım bir olay oldu ondada dışarı çıktım eve gelince de vurdum kafayı yattım ertesi gün konuştuk

UZUN SÜREN EVLİLİKLER İ ÇOK KISKANIYORUM ..Benim annem ve babamın evliliği örnek bir evlilik degil uzun sürdü ama çok kavga lı geçiyor evlilik bu olmamalı .

9 yıl flört 5 senelik evlilik,hakaret etmedik etmeyiz de heralde, ben asabiyim hakaret potansiyeli bende daha yüksek, o tipik yengeç burcu, çok kızdığım bir olay oldu ondada dışarı çıktım eve gelince de vurdum kafayı yattım ertesi gün konuştuk
yengeç burcu nasıl davranıyor böyle durumda

bizde susan alttan alan benim sinirlenen çok bağıran üzerime yürüyen hep o ama sakinleşincede ben burnundan getiriyorum

7 yildir beraberiz 3bucuk yildir evliyiz. Hic bir tartismada hakaret etmedik. Tartisma zaten yuzyuzeyken olmuyor genelde ya ben kiyamam gulerim sarılırım ya da o. Yapici birsekilde sorunu konusur ortayol buluruz. Bazen uzak kaldığımız zamanlar mesajla tartisiyorduk. Genelde ben icimdekileri sayıp dokuyordum eşim de bana klavye delikanlısi diyordu :)

ben haftanın 3 günü çalışıyorum diger gunler evdeyim. Sabah esim ise hazirlanirken uyanirsam yolcu ederim. (Cocuk olmadan once hemen her gün kahvalti hazirlardim beraber yerdik) gun icinde de gerekmedikce yazismayiz. Bazen hal hatir sorariz. Akşam 6bucuk gibi eşim gelir hazirda yemek varsa yeriz yoksa esim oğlumla oynarken hazirlarim sonra yeriz. Genelde sofrada günümüzün nasil gectigi ile ilgili veya anlatacagimiz yeni birşey varsa onu konusuruz. (Genelde ben anlatirim esim dinler :D) Oğlum uyuyana kadar onunla ilgileniriz uyuyunca da artik ne yapmak istersek onu yapariz. Tabi gec olduysa biz de uyuruz. Hafta sonları genelde ailelerle veya arkadaslarla geciriyoruz.

Kaç yıllık evlisiniz.
2 yılı evli olmak üzere, 8 senedir beraberiz.
Başlarda tartışmalarımız daha çoktu elbette, ama alttan almayı öğrendik karşılıklı olarak, hakaret seviyesine vardıkmadık hiç. Hakaret, küfür bunlar benim asla kabul etmeyeceğim, başkasına da etmeyeceğim şeyler. Eşim de benim tabiatımdan biri belki bunun da etkisi var. İkimiz için de soğuma, uzaklaşma sebebi olur.

hakaret değil de kavga tartışma çok çıkıyor tartışma olunca ben genelde sinirlerine hakim olamıyorum o uzaklaşır

UZUN SÜREN EVLİLİKLER İ ÇOK KISKANIYORUM ..Benim annem ve babamın evliliği örnek bir evlilik degil uzun sürdü ama çok kavga lı geçiyor evlilik bu olmamalı .
6 yillik evliyim kavga sirasinda agzimmdan cikani kulagim duymazdi ta ki kizim gelip beni uyarana kadar cok utandim simdi tam kavga cikacakken biktim sizden hep kavga hep kavga hadi opusun barisin bakayim diyor...bazende agliyor o zamanda hep susmak zorunda kaliyorum uzulmesin diye esim kavga cikartmaz cunku hicbisiy umrunda degil genelde ben suclu olurum ama ozunde onun sorumluluklarini ustlenmemden kaynakli bir anlamda ayaklanma

Çok kavga etmıyoruz ben daha sakın yapıda bırıyım kavgayı sevmıyorum kavga edılen bır evlılıgın ıcınde olamayacagımı evlenmeden evvel soylemıstım. Adam gıbı gecınıp gıdıyoruz ota boka sarmalara hıc tahammulum yok halıyle hakaret potansıyelı bende degıl esımde daha mevcut ancak hakaret ederse burnundan getırırım konusmam uzak dururum pısman ederım oyle bır ıkı gundede yelkenlerı suya ındırmem

sanırım o kadarda uyumlu bırı degılım :KK53:

2,5 yıllık evliyiz.4 yıldır beraberiz.
Allahıma şükürler olsun ki 4 yıldır birbirimizi görmediğimiz gün sayılıdır.
Flört döneminde de hemen her gün beraberdik.
1 yıl kadar beraber yaşadık zaten.
Gündüz iş,akşam ev. Yemek,televizyon,sohbet,öpücük,sarmaşma,oynaşma,sevişme.
Son derece rutin ama bize göre güzel bir hayatımız var çok şükür.
Evde kolay kolay ses yükselmez,biri mız mızlanıyorsa O zaten benimdir.
Ben sakin kocam benden sakin,şükür.

2,5 yıllık evliyiz.4 yıldır beraberiz.
Allahıma şükürler olsun ki 4 yıldır birbirimizi görmediğimiz gün sayılıdır.
Flört döneminde de hemen her gün beraberdik.
1 yıl kadar beraber yaşadık zaten.
Gündüz iş,akşam ev. Yemek,televizyon,sohbet,öpücük,sarmaşma,oynaşma,sevişme.
Son derece rutin ama bize göre güzel bir hayatımız var çok şükür.
Evde kolay kolay ses yükselmez,biri mız mızlanıyorsa O zaten benimdir.
Ben sakin kocam benden sakin,şükür.
maşaallah

Biz de 3,5 yıldır birlikte 1,5 yıldır evliyiz. Şu ana kadar bütün tartışma ve kavgalarımızda ben hep susan taraf olmuşumdur. Hatta aşmaya çalıştığım bi özellik bu kesinlikle konuşamıyorum. Sadece susup onu dinliyorum buda onu sinirlendiriyor. Genelde iyi anlaşırız tartışmalarımız kısa sürer en fazla 1 saat sonra barışmış oluruz.

Back
X