- 11 Mayıs 2016
- 285
- 500
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartışma elbet olur ama hakaret seviyesine varmamalı, biz hakaret etmeyiz, susar uzaklaşırız bir süre.
Bu kırmızı çizginiz olsun hakareti kabul etmeyin kesinlikle.
Merhaba arkadaşlar,
Size sormak istiyorum eşinizle bir gününüz nasıl geçiyor ,,,,,
ona nasıl davranıyorsunuz
Bu uzun süren evlilikler nasıl oluyor
Tartışma anında o size hakaret ederse nasıl davranırdınız. Ben mi beceremedim evliliği Susmak mı tek çare.
yengeç burcu nasıl davranıyor böyle durumda9 yıl flört 5 senelik evlilik,hakaret etmedik etmeyiz de heralde, ben asabiyim hakaret potansiyeli bende daha yüksek, o tipik yengeç burcu, çok kızdığım bir olay oldu ondada dışarı çıktım eve gelince de vurdum kafayı yattım ertesi gün konuştuk
2 yılı evli olmak üzere, 8 senedir beraberiz.Kaç yıllık evlisiniz.
6 yillik evliyim kavga sirasinda agzimmdan cikani kulagim duymazdi ta ki kizim gelip beni uyarana kadar cok utandim simdi tam kavga cikacakken biktim sizden hep kavga hep kavga hadi opusun barisin bakayim diyor...bazende agliyor o zamanda hep susmak zorunda kaliyorum uzulmesin diye esim kavga cikartmaz cunku hicbisiy umrunda degil genelde ben suclu olurum ama ozunde onun sorumluluklarini ustlenmemden kaynakli bir anlamda ayaklanmaUZUN SÜREN EVLİLİKLER İ ÇOK KISKANIYORUM ..Benim annem ve babamın evliliği örnek bir evlilik degil uzun sürdü ama çok kavga lı geçiyor evlilik bu olmamalı .
yengeç burcu nasıl davranıyor böyle durumda
maşaallah2,5 yıllık evliyiz.4 yıldır beraberiz.
Allahıma şükürler olsun ki 4 yıldır birbirimizi görmediğimiz gün sayılıdır.
Flört döneminde de hemen her gün beraberdik.
1 yıl kadar beraber yaşadık zaten.
Gündüz iş,akşam ev. Yemek,televizyon,sohbet,öpücük,sarmaşma,oynaşma,sevişme.
Son derece rutin ama bize göre güzel bir hayatımız var çok şükür.
Evde kolay kolay ses yükselmez,biri mız mızlanıyorsa O zaten benimdir.
Ben sakin kocam benden sakin,şükür.