Eşinize veya sevgilinize benzettiginiz ünlü var mı?

arkadaşım konuna katılım yapıyoruz sen dalga geçiyorsun.sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
demek bizimkiler inandırıcı gelmedi diyosun yaa...
:dilcikar::dilcikar:

ben anlamadı bu mesajıbilmiyorumkismile sorry

benimki de özgür çevik e benziyor
adını yabancı damat koydu bizimkiler...

ıssız adamın baş rolündeki adama benzetiyorum o yüzden filmi her gördüğümde ağlayasım geliyor uzak şehirlerdeyiz de

Sayılır mı bilmiyorum ama eski sevgilimi nedense Disney Chanel daki Balık Oltası çizgifilmindeki karaktere eski seviglimin küçüklüğünü çok benzetiyorum

(ortadaki)

Galiba özlediğimden

Son düzenleyen: Moderatör:
Çağatay Ulusoya benzetiyorum birazcık yüz olarak değilde fizik olarak :)

Kıvaç Tatlıtuğ'u yakışıklı bulurum. Ancak aşık olunası değildir benim için. Ben Kara'cıyım derdim. Şöyle Kenan İmirzalioğlu, Murat Yıldırım, Burak Özcivit. Ama şuson 3 yıldır bana gelenler de benim etkilendiğim de Kıvanç Tatlıtuğ esintili :\¨Kim görse aa Kıvanç diyip duruyor hepsine. Bir de Namütenahi diye bir grubun solisti 2 sinin karışımı oluyorlar. Şuanki ilgilendiğim de öyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Gökhan Türkmen'e benzetenler olduKendisi çok kızdığı için ben burdan bile "yok canım anımsatıyor azıcık" diyeceğim.

ben eşimi sarp akkaya ya benzetiyorum özellikle kel halinde.
eşim keldir ama candır...

Sami Yusuf'a benziyo,kişiliği,giyim tarzı herşeyiyle. Saçlarına uyuz oluyorum :123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…