Eşinize veya sevgilinize benzettiginiz ünlü var mı?

Craig'imsi David'imsi bir bünyedir kendisisempatiksalakcinni en çikosundan..

:asigim:

heh işte tıpkısının aynısı benim adamın

che guevara

keşke aklı da biraz benzeseydi dermişim :D

anaamm süper yaa benimki de che ve bruce willis karışımı, nasıl oluyo diye sormayın oluyo benneyaptımki
bu arada aynen keşke aklı da benzeseydi hihihihi

benim sevgilim de sarp apak'a benziyor özellikle de bu resimdeki haliyle boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
murat boza çok benziyor sevgilim

benzeyen varmı baskasempatiksalakcinni

benim sevgilim emre kınaya benziyor

4937Gokhan-Ozen-07.jpg

bazi resimlerde kocami gökhan özene benzetiyorum...

ya ben deilde benim herüf kendini kenan imirzalıoğluna benzetiyor.uzun boylu,esmer ve koca burunlu olduğu için sanırım yada ben kenana bayıldığım için.

hadi ya, Türk erkekleri o kadar yakışıklı mı ki?Bütün yakışıklı fit gençleri çıkarmışsınız.açıkcası benim karşıma hiç çıkmadı bir ünlüye benzeyen erkek.göbekli,sakallı,koca burunlu,yaşlanınca şaftı kaymış oluyor bir çoğu:)))))
benim eşim kimseye benzemez,dünyada tek,eşi benzeri yok neredeyse,zaten ondan bir tane daha düşünemiyorum:))))
aaaa hakkını yemeyelim ama, Sevgili Abdullah Gül (benim canım cumhurbaşkanım) George Clooney'e çoook benziyor.Hatta George Clooney'e Abdullah Gül'ün resmini göstermişler o bile şaşırmış benzerliğine.hele bıyıklı hali aynı o.

benim eşimide arkadaşları necati şaşmaza benzetiyolarmış boshayallersmile
göz yapısı felan benziyo biraz daha uzun boylusu eşim :)

yahu zaten %100 bir benzerlikden soz eden yok heralde zaten burda yuz benzerliginden bahsediyoruz fiziklerininden bahseden oldumu ya hem herkesin sevgilisi esi cirkin olmak zorundamı oyle bir yorum yapmıssınızki yani turk erkekleride cokmu cirkin anlamadım yani sizin karsınıza baya kotuleri cıkmıs demekki

maşallah forumun kadınlarıda bütü yakışıklı erkekleri kapmış nedense biz sokakta bile göremiyoruz böylelerini -tatlicadiarzu-

Back
X