- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
- Konu Sahibi yakamaoz_1905
-
Aileniz daha sonra sevebilirde, duygular kızının mutlu olup olmamasına göre çok değişiyor.
Yinede mesleğinize yeni başlamışsınız, yaşınız çok genç, bekleyin biraz belki ailenizden önce siz hayır diyeceksiniz.
..
Kaç yıl evli kalmışlar ?
Hani eşinin psikolojisi bozukmuşya, o psikolojiyi kocasının bozmadığını nereden biliyoruz ? !
Boşandıktan sonra erkeklerin sunduğu hiçbir mazaret bana inandırıcı gelmiyor.
merhabalar....ben henüz evli değilim...evlilik sürecindeyim.. ben 23 yasında göreve yeni başlamış bi öğretmenim...eş adayım 33 yasında kariyer sahibi bi insan...ama sorun şu ki evlenip boşanmış birde kız cocugu var... 8 yıl olmuş eşinden ayrılalı ve eski eşinin psikolojik sorunlarından kaynaklı oldugunu söyledi...kendisi tanınmış biri ve kimse onun yalan söylediğine şahit olmamış işini dürüstlükle yerine getiriyo neyse onu söylüyo bende inanıyorum ona...ailem kesinlikle istemiyolar...dün zoraki bi tanışma gerçekleşti..babam bi türlü kabullenmiyo annem arada damadım olarak gelmiyo gözüme diyo ısınamadık yaşlı vs bir sürü bahane sunuyolar ne yapacagımı şaşırdım bense eminim ondan bizden ailesinden...
uzattım biliyorum ama size sorum aileniz eşinizi en baslarda istemeyip begenmeyip ama sonradalardan sevdi mi yada sevebildi mi yoksa bu hep böyle mi sürecek??? arada kalmak ne kadar zormuş
merhabalar....ben henüz evli değilim...evlilik sürecindeyim.. ben 23 yasında göreve yeni başlamış bi öğretmenim...eş adayım 33 yasında kariyer sahibi bi insan...ama sorun şu ki evlenip boşanmış birde kız cocugu var... 8 yıl olmuş eşinden ayrılalı ve eski eşinin psikolojik sorunlarından kaynaklı oldugunu söyledi...kendisi tanınmış biri ve kimse onun yalan söylediğine şahit olmamış işini dürüstlükle yerine getiriyo neyse onu söylüyo bende inanıyorum ona...ailem kesinlikle istemiyolar...dün zoraki bi tanışma gerçekleşti..babam bi türlü kabullenmiyo annem arada damadım olarak gelmiyo gözüme diyo ısınamadık yaşlı vs bir sürü bahane sunuyolar ne yapacagımı şaşırdım bense eminim ondan bizden ailesinden...
uzattım biliyorum ama size sorum aileniz eşinizi en baslarda istemeyip begenmeyip ama sonradalardan sevdi mi yada sevebildi mi yoksa bu hep böyle mi sürecek??? arada kalmak ne kadar zormuş
Aileniz daha sonra sevebilirde, duygular kızının mutlu olup olmamasına göre çok değişiyor.
Yinede mesleğinize yeni başlamışsınız, yaşınız çok genç, bekleyin biraz belki ailenizden önce siz hayır diyeceksiniz.
..
Kaç yıl evli kalmışlar ?
Hani eşinin psikolojisi bozukmuşya, o psikolojiyi kocasının bozmadığını nereden biliyoruz ? !
Boşandıktan sonra erkeklerin sunduğu hiçbir mazaret bana inandırıcı gelmiyor.
yaşı çokta büyük değimiş ama asıl sorun bir çocuğunun olması. üstelik kız çocukları babaya çok düşkün olur işiniz çok zor
daha ilk aylarda evde bir çocuğunuz olacak. hemde her gün, her an yanınızda
bir erkeğin dıışarda çook iyi olması demek iyi bir eş-iyi bir baba olduğu anlamına gelmez
25ten önce evlenmeyin emin olun bu yaştan sonra çok şey değişiyor insanın hayatında
her gün yanımda olacak değil kız çünkü annesinde kalıyor ve farklı sehirde mesafe oldukça uzak yılda bir kere 2 gün görüyor oda kız çocugunu sehir dışına cıkarmıyorlar babası gidiyor ziyarete ancak 2 gün dışarıda vakit geçiriyolar...kız çocugu babasına düşkün değil çünkü kadının ailesi babası arasında bi bağ kurmalarına izin vermemiş baba gibi görmüyor yani... çocuk bi babası için problem değil hayatını hiç etkilemiyor beni niye etkilesin ki....
merhaba,
ufak farklılıklar olsa da aynı şeyleri ben de yaşadım..ailem boşanmış ve iki tane erkek çocuğu olan bir adamla evlenmemi hiç istemedi ki annem eşimi normal arkadaşlık dönemimizde (biz kanka modundan evlilik moduna hızlı bir geçiş yaptık ta )tanıyıp çok sevmesine rağmen daha önceki evliliğini ve iki çocuğu duyunca istemedi .. babamla çok zor günler yaşadım... kabus gibiydi... hatta düğünümüz için davetiyeler basılmış babam kızkardeşime acaba son bir kere daha konuşsak vazgeçer mi diye konuşmuş ... kardeşim de herkes kendi kaderini yaşar karışma demiş ve o zamnlar ben 29 yaşında 4 yıllık öğretmen , eşim 37 yaşında 13 yıllık uzman jandarma.. şansıma eşim gerçekten iyi bir insan çıktı ve ailem şimdi eşime çok değer veriyor hatta eşimle tartışmalarımızda babam haklı olsam bile eşimin tarafını tutar
ama şunu belirtmeden de geçemeyeceğim ben gerçekten çok şanslı bir azınlıktayım.... yorumlara baktım da çoğu arkadaş olumsuz yorumlarda bulunmuşlar , dedikleri de gerçekten çok mantıklı ... ki maalesef etrafımızda gördüklerimiz, buralarda okuduklarımız maalesef çoğunlukla olumsuz ve tatsız olaylar...
sana tek diyeceğim ne olursa olsun ailenin dediklerini kesinlikle kulak ardı etme...ailenin eş adayının kişiliği hakkında söylenen yorumları dikkate al.... ailem eşimle tanıştıktan sonra onu daha yakından tanıdıkça sevdiler, benimsediler... eğer onlar eşimi benimsemeseydiler büyük ihtimalle ailem ağır basacaktı ve bu evlilik olmayacaktı...
Rabbim senin ve ailen için iyi olanı sana hayırlı kılsın canım...
Valla ben yeğenlerimi 1 ay görmeyim özlüyorum, eşim bile özlüyor..müstakbel eşiniz nasıl kızını senede 1 görüyor, onu baba gibi görmemesine nasıl katlanıyor..ailenizin haklılık payı var sanırım..
merhaba benim ailem de eşimi istememişti... eşim de benden 14 yaş büyük..
ama şimdi annemle de babamla da benden bile daha samimi... benim hiç haberim yok, annemi babamı arıyormuş, hal-hatır soruyormuş.. şimdi annemin en sevdiği damadı:)))
bende ailenin yaşı bahane ettiklerini düşünüyorum. ardında farlı sebepler olabilir. boşanmış olması, çocuğunun olması vs. bunlar etken olabilir.
bence ailenle ve eş adayınla birlikte daha fazla zaman geçir. birbirlerini daha fazla tanımalarını sağla. belki fikirleri değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?