eşinizi aileniz ilk basta sevmeyip sonradan seven ısınan damadı olarak gören oldu mu?

benim ailemde ilk başlarda eşimi istemedi ama ben çok sabrettim ve ikna ettim ailemi şimdi iyikide aileme karşı direnmişim ve eşimle evlenmişim diyorum.ailemde eşimi çok seviyor maşallah..
ama senin durumun daha farklı bu durumda aileni dinlemende fayda var diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
evet arkadaslar yorumlarınız için çok tsk ederim ...zorda olsa sevdiğim adamla evlendim... evleneli 3 ay oldu ve rabbime binlerce şükür umduğumdan hep daha fazlasıyla karsılaştım...hem ailesinden hemde kendisinden çok memnunum rabbim yinede beni aileme karsı utandırmasın hiç bi zaman inş hep böyle sürer...

Ben de henüz evli değilim, bu konu hakkında belki yorum yapmam size abes gelebilir ama söylemek istediklerim var.. Bir yıllık ilişki içerisindeyim. Aramızda mezhep sorunu olduğu için annem başlarda hiç istemedi, başlarda çok taktım kafaya, çok üzüldüm.. Tanıştırmak istedim, belki tanıdıkça sever diye. Öyle de oldu, anneme sıcak gelmeyen, içinin ısınmadığı çocuk şimdi onun çok sevdiği, terbiyeli bulduğu, damadı olarak gördüğü biri oldu....:)
Ailenin rıza göstermesi çok önemli ama bunu da pekiştirecek olan bizleriz.... Eğer seviyorsak ikna etmesini de başarmalıyız bence.. Eminim ki, aileniz sevenleri ayırmayacaklardır.

zaman ne cabuk geçmiş ....çok şükür ki rabbime evliliğim istediğim gibi ailemle eşimin arasıda tahmin ettiğimden de iyi oldu ...benden daha çok konuşuyor anne babamla dedm annenem ve dayımla...babam her konuşmamızda oğluma iyi bak üzme onu diyor ...çok şükür rabbime askımızın meyvesi de geliyor rabbim herkese hayırlı mutlu huzurlu eşler evlatlar nasip etsin herkes evinde cok mutlu olsun inş

ve yorumlarda kızıyla senede nasıl görüşüyor deniliyor malesef imkanlar.... eşim yoğun çalışan biri ve arda 12-13 saatlik bi yol meafesi var kızının okulu dersanasi ve babasıyla görüşmesini istemeyen eski eş... ama bu sene yaz talinde babasının yanına gelmesini istedim esim cok sevindi ben ailemin yanında kaldım yaz tailinde eşim kızı ile ilk defa 1 ay birlikte zaman geçirdiler her ne kadar eski eş bunu istemesede kızı artık aklı basında ve annesinin dolduruşlarına gelmiyor her gün kızı ile konusuyor...eşim gerçekten çok merhametli ve düşünceli bir baba bunu bu iki sene içinde cok daha iyi gözlemledim... herkese yorumları için tsk ediyorum ama keskin net yorumlardan sakınılması gerektiğini düşünüyorum senede bir defa gören baba nasıl baba gibi ...

Bence acele etme ve bekle. Cunku ailenin tepkisi anornal degil. Biraz aileni dinle ve onlarin cercevesinden bakmaya calis. Belki de sen suan cok sevdigin damat adayindan soguyacaksin. Ayrica sunu soyleyim ki 25 yasina gelmeden evlilik düşünme. Cunku her ne kadar kendimizi buyumus hissetsek de geçmişe donup bakinca 23de verdigin kararlar net olmuyor. Bir de eminim bu insan seni cok mutlu ediyordur. Cunku arada yas farki oldugu zaman erkekler daha tecrubeli oluyor ve karsisindaki bayanin zaaflarini sinirlenecegi seyleri biliyor. Yani affet beni ama belki de adam senin gozunu boyuyordur. Ayrica bosanmis insan hicbir zaman suc bende demez. Onun boşanma sebebini farkli insanlara sor hatta imkanin varsa esini taniyip bilen kisilere sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…