Eşinizi bir kadını dikizliyorken görseniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşinizi bir kadını dikizliyorken görseniz?

• Ayrılırdım

OY: 7 8,9%
  • Ayrılmazdım

OY: 14 17,7%
  • Karşı tarafın tahrik edici hal ve hareketlerde bulunduğunu düşünürdüm.

OY: 10 12,7%
  • Bunun affı yok

OY: 48 60,8%

• Ankete Katılan
    79
Canım Allah korusun ya, bence aldatmaktan bile beter, çünkü aldatırken en azından o adi kadının rızası oluyor, oysa hiç bir şeyden haberi olmayan bi kadın çok çirkin bi davranışa maruz kalıyor onu yapan sen evde yoksan Allah korusun banyoya bile girer zorla bişi yapabilir yani nefsini o kadar tutamayandan sonrasıda beklenebilir

önce o baktığı gözü o deliğe sokar sora o gözü oyar sora kapıya koyarım büyük konişmim pis sapık:oklava:

aldatsa daha iyi değil mi çünkü aldatma da en azından karşı tarafında rızası olan bir durum söz konusu ama bu durum resmen sapkınlıktır.....aldatmak bir çeşit zayıflık ve kendini kandırmadır, ama eşinin eve getirdiği bir bayanı, o eve güvenen bayanı dikizlemenin bir açıklaması yoktur...aldatan koca kendini saçma sapan şekilde savunabilir ama bunu yapan biri nasıl savunur bilemem açıkcası..hem eşine hem de diğer bayana yapılmış büyük bir hakaret söz konusu...

Son düzenleme:
d şıkkı yok ama ben eklemek istiyorum

d) gözünü oyar beynini akıtıp eline verip bide boşanma davasını açar mahkeme celbini kafasına atar bide oklavayla bacaklarını kırardım.

Boşanma nedenleri hakkında düşücülerim biraz farklıdır benim..ama bu davranışı kesinlikle affetmem....zaten o anda bende hızlı bi şekilde tiksinti ve nefret duyguları tavana vurur..4 aylık kızım var ve beni bilenler eşime olan tutkumu da bilirler..ama Allah korusun yarın farzımahal böyle bişey yaşasam,,ertesi gün adliyede aile mahkemesine dilekçe veririm..boşanma dilekçesi..Aman Allah korusunn..yazarken bile titredimmm

bence de bunun affı yok..

benim evimde misafirimize akrabamıza vs bunu yapacak kişiden ne iyi bi eş olur ne de başka bişey..

çünkü evde kalan misafire bunu yapan dışarıda ne naneler yiyordur diye düşünürüm yani..

Eve bir misafiriniz gelmiş.diyelimki en yakın kız arkadaşınız ya da kız kardeşiniz sizde bir kaç gün kalmaya gelmiş.e haliyle banyosunuda yapıcak,lavaboya vs girecek.kaydirigubbakcemile2
sorum şudur;
eşinizin banyo kapısının anahtar deliğinden arkadaşınızı dikizlediğini görseniz,
ayrılır mıydınız?:a015:
bu da bir aldatma çeşidimidir sizce?:uhm:

aldatma ne demek bu bence bu rontgencilik ve sapıklıktır.... anında ayrılırdım...............

yazılan yorumlarda hiç bir mantıksızlık görmüyorum........
herkes kendini net bir şekilde ifade etmiş.
ben ne yapardım o anki ruh halimi düşünemiyorum bile büyük ihtimalle sinir krizi geçirirdim.
ilk şoku atlattıktan sonra artık allah ne verdiyse.
hiç bir kadını bu duruma düşürme ALLAHIM..

evime gelen misafirimin namussuna göz dikmişse bu şerefsizliktir.
başına bu olay gelmiş bayan eşini tanımamıştır bence.farkında olsa bir şerefsizle evlenmezdi.

Eve bir misafiriniz gelmiş.diyelimki en yakın kız arkadaşınız ya da kız kardeşiniz sizde bir kaç gün kalmaya gelmiş.e haliyle banyosunuda yapıcak,lavaboya vs girecek.kaydirigubbakcemile2
sorum şudur;
eşinizin banyo kapısının anahtar deliğinden arkadaşınızı dikizlediğini görseniz,

ay herşey bitmiştir o an..

gözlerini oyardım herhalde.
öle süründürürdümki bida bir erkeğe bile bakamazdı herhalde.
bu konularda çok pis bi huyum var deştikçe deşerim canını çıkartırım
oda bu gıcık huylarımı bildfiği için yaptıklarına dikkat eder gerçi onda böle bir hareket hiç bizaman görmedim ama böle bişi yapsa sürüm sürüm süründürürdüm:roflol:
kıs düşününce bile delirdim insanlıktan çıktım bak şimdisırnaşık şey
bu konularda çok psikopatımdır​

Beynine indiririm :oklava: :oklava: :oklava:
Öyle bir sapıkla ne işim olur heralde ayrılırım, bu aldatmakdan daha beter bişey bana göre :bbo:

çok iğrenç bi durum
bunu ona yakıştıramazdım ve evliliği gözden geçirirdim

Bu aldatmadan çok farklı bişey yaaa...
Yani ayrılmak için illa aldatmamı olması lazım. Pis sapık der ayrılırım tabikide.

sorum şudur;

İyide arkadaş olan kişinin eşim evdeyken benim banyonda işi nedir anlayamadımmmmşutarafagittikötükedihüsokötükedihüso
Tabi ki eşim böyle bşey yapsaydı bunun affı olmazdı
Sokardım kafasını o delikden içeri anahtar iyetine kullan gitsinkötükedihüso

Back
X