Esinizi gordugunuzde aranizda bir seyler olacagini hissettiniz mi ?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Ya da mesela bir donem tanisip ama sevgili olmayip sonra karsilastiginuzda olmaniz vs ?:)

Hayır hiç hissetmedim ilerde bir şeyler olur diye de düşünmemiştim .Sonra tesadüf aynısı is yerinde olunca arkadaş abi kardes derken olan olmuştu.

Pek hissetmemistim. Oylesine bir cikmistik disari. Sadece gulumsediginde gulusu cok dikkatimi cekmisti. “Yakisikli galiba bu adam yaw” diye dusundugumu hatirliyorum.

Esimle öylesine arkadasca yazismaya basladik. Hatta ona eski görüstügüm birini anlatmistim o kisi bana bisey demeden iletisimi kesmisti.. esim e soruyordum ozamanlar erkeklerin neden böyle oldugunu falan.
Daha sonra es benimle sinemaya gitmek istedi ilk bulusmamiz olacakti. Kabul etmedim :) tanistiktan 7 ay sonra ilk görüsmemiz oldu iste. 3 veya 4. görüsmede sevgili olduk. Simdi 1,5 yildir evliyiz

Ben öyle şeylere inanmıyorum. Evli değilim ama, ilk görüşte işte bu benim eşim olacak demek saçmadır bence. İlk önce tanımak lazım.

Biz birbirimizi tanımıyorduk ve eşimle bir yerde karşılaştık içime birden bu adamla evleneceğim hissi doğdu sonra o yanıma geldi ve sanırım biz evleneceğiz demişti. Cidden evlendik :KK70: bütün herkes de çok şaşırmıştı ben hala şaşkınım mesela :confused:
Ama iyiki olmuş diyorum herkese böyle güzel bir evlilik dilerim:KK60:

Eşim sevgilim bile değilken "Offf keşke sevgilim olsa" diye iç geçiren birine , "zevksiz" demiştim . O an hoc o gözle bakmamıştım fakat o kafaya koymuş benimle evlenmeyi .iki yıl sonra farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen buldu beni . Şuan evliyiz :)"

eşim değil henüz nişanlım :)
biz 4 sene aynı lisede okuduk birbirimizi yalnızca simayen tanıyoruz isim cisim bilmeyiz lisede saçlarım kızılken bir iki kere beyefendi beni gözüne kestirmiş ama bişey olmamış. Ben onu farketmedim bile hiç. Lise bittikten 2,5 sene sonra bu kız bizim okuldandı galiba diye ekleyivermiş beni faceden bende bunu nerden tanıyodum diye kabul ettim. Sinemada çalışıyorum o dönem bir iki konuştuk buluşalım dedik. Avm çıkışında bekliyor beni o ana kadar heycan vs yok indim bunu gördüm evlenilir ya bunla tipe bak dedim içimden :) ( daha önceki erkek arkadaşlarım biraz farklı tarzlarda insanlardı bir kız anası gördüğünde damat demezdi yani :) ) sonuç şuan nişanlıyız
çok fazla problem yaşadığımız bir süreçteyiz ama inşallah herşey düzelir de bundan belki bir kaç ay sonra evlenip yıllar sonra bu yorumlarıma bakar gülümserim...

İlk buluşmamızda eşim bana sen benim evleneceğim kadınsın demişti Hatta yarın gel nikah yapalım bile dedi:) Bana sorarsanız bişey hissettin mi diye eşim olacakmış gibi bir duyguya kapılmamıştım..

Ben eşimin kardeşiyle çok iyi arkadastm o zamanlar abisi bile olduğunu bilmiyirdm :D bir gun beni çağırdı oturmaya gittim oturuyoruz falan kapı birden açıldı hosgeldnz dedi hosbuldum dedm nasiksinsz iyiyim Tsk siz derken konuşma bitti gitti. O an içimden sadece "acaba arkadaşının abisiyle evlenenler nasıl oluyor araları hala ayni olabiliyor mu " diye düşündüm :D 16 yaşındaydım o sıra :D sonra bi daha pek gorusmedik :) 23 yasında karşıma çıktılar o zaman gördüğümde trafolar çöktü :D konu konuyu açtı koni konuyu acti istediler verdiler nişanlandılar bi baktm evlennisim :D

Ben eşimin kardeşiyle çok iyi arkadastm o zamanlar abisi bile olduğunu bilmiyirdm :KK70: bir gun beni çağırdı oturmaya gittim oturuyoruz falan kapı birden açıldı hosgeldnz dedi hosbuldum dedm nasiksinsz iyiyim Tsk siz derken konuşma bitti gitti. O an içimden sadece "acaba arkadaşının abisiyle evlenenler nasıl oluyor araları hala ayni olabiliyor mu " diye düşündüm :KK70: 16 yaşındaydım o sıra :KK70: sonra bi daha pek gorusmedik :) 23 yasında karşıma çıktılar o zaman gördüğümde trafolar çöktü :KK70: konu konuyu açtı koni konuyu acti istediler verdiler nişanlandılar bi baktm evlennisim :KK70:
Arkadaşınızla aranIz hla iyimi :)

Eşimle çok sevdiğim bir arkadaşımın evinde bir bayram ziyaretinde tanışmıştık ilk farkettiğim şey ters giydiği çoraplarıydi ne sarsak dikkatsiz bi adam demiştim meğer oraya arkadaşimizin ısrarıyla benimle tanışmak için gelmiş hayatta bu adamla çıkmam dedim~şu an 20 yıllık evliyiz

Ben de bunu merak ederdim, burda çoğu kişi benim gibiymiş.
Hiç bu adam benim eşim olur dememiştim hatta ilk görüşmemizde ı-ıh bununla olmaz demiştim

Hep merak etmişimdir bence insanın içine bir his doğar benim de doğacak mı acaba

Eşimle ilk görüşmemizde öncesindeki telefon trafiğinden beri hissettiğim o aşinalık hissi vardı bende ama diğer hisleri çok anlamlandıramamıştım. Tek bildiğim ilk görüşme için çok rahat bir havası vardı buluşmanın. :) Eşim ama o gün kararını vermiş, ben de onun yalancısıyım. :)

Back
X