Esinizi gordugunuzde aranizda bir seyler olacagini hissettiniz mi ?

Ilk esim görmüş beni beklemiş acaba bakacak mi falan diye bende hiç oralı olmadim yürüdüm geçtim demis tam evleneceğim kız böyle olmalı. Yaninda ki arkadaşıda yakin akrabamız dedim adımı kim olduğumu falan önce kabul etmedim 6 sene oldu neredeyse sevgililik donemi nisan falan yeni evliyim daha 😊

Ya da mesela bir donem tanisip ama sevgili olmayip sonra karsilastiginuzda olmaniz vs ?:)

İlk görüşte gözleri çok dikkatimi çekmişti. Çünkü en sevdiğim göz rengiydi yeşil. Hani bana bakınca far tutulmuş sincap gibi donup kaldığımı hatırlıyorum.
Ama biz hemen sevgili olmadık aşık olduğumu filan da düşünmemiştim.
Kanka olduk.
3 sene kankalık devam etti.
O bana en başından beri aşıkmış ben uzun zaman kabul etmedim kendi hislerimi.
Birlikte okuduk hep yanyana.
Sonra kabul ettim hislerimi.
Ama bir şekilde onun hayatımda farklı bir yeri olacağını hissediyordum.
2013 te tanıştık 4 ay önce evlendik

Bende ilk gördüğüm de ve tanıştığımız da birşeyler hissetmiyordum. Sonra kendisi bana açıldı ve bende ona olan duygularımı aslında gizliyormuşum hep bunu öğrendim :) Şuan iki yıllık evliyiz nazar değmesin 😍🤭

Hiçbir bağımız yoktu yani kendisini hiç tanımıyordum abi diyordum, bir gün arabasına bindim(o an öyle gerekmişti) bu yolu ve bu arabayı unutma sen benim karım olacaksın dedi. Şu an saçmalıyosun benim hayatımda zaten biri var seninle imkansız sen de bu lafımı unutma dedim. Vee 4 yıllık evliyiz :)

Ben hiç öyle düşünmedim normal konuşuyorduk sonra muhabbeti sardı falan sevgili olduk evlilik düşüncesinde bbir insan değildim ama o hayatıma girince dilim tutuldu sanki bı baktım evlenmisiz 😀

Mantık insanı olduğumu düşünürdüm aslında, görüştüğüm insanlar olmuştu ama heyecan kalp çarpıntısı gibi durumları yaşamamıştım hiç. Bana uygun, aileme uygun, iyi biri mi, o zaman tamam kafasındaydım. Eşimi tanıdığım zaman ilk kez midede kelebeklerin uçması, oturup uzun uzun resimlerini izlemek gibi duyguları çok abartılı yaşamıştım, abes geliyordu bu durum bana, belki evlenme düşüncem de yoktu ama net bir aşktı diyebilirim.

Evlenmicem dedim direk kendimi nikah masasında buldum o geceyi geçirdim evlilik yıldönümüm yaklaşıyo ne zaman evet dedim😁

Eşimle ilk karşılaştığımızda büyülü bir bakışma anı oluşmuştu. Hani filmlerde zaman durur etraftakiler koşturur ama o an göz göze gelen kişiler etraftan bir süre koparlar aynı öyle bir şey. Sonra çıkmaya başladık ama o ilk anı es geçip eşime ilk sözüm ben evlenmeyi düşünmüyorum olmuştu. ( o sıralar çok evlenme teklifi alıyordum 🥳 daha üni. başlarındaydım, gençlik işte 🤣🤣) Sonra zaman aktı 6 yılın sonunda evlendik.

hayır hiç hissetmedim

Hersey spontane gelişti, arkadaştık zaten hatta sevgilisi vardı

hayatımda ilk defa eşimden etkilendim.ve daha ilk gördüğümde içimden ben bununla evlenicem dedim 🤣
Güzel olan eşimde eve gidip annesine demiş ben bu kızla evlenicem diye.Şimdi 1.5 yıllık evliyiz çok şükür.Allah her kezin gönlüne göre hayırlısını versin ve bir an bile pişman etmesin 🥰

Back
X