eşinizi hala seviyor musunuz?

namze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
79
0
86
İstanbul
merhaba kızlar.ben evleneli 5 sene oldu eşim o zaman 75 kiloydu şimdi 90 kilo hafif saçları döküldü göbekli hafif kel bir adam oldu yani ama ben onu hala çok seviyorum sizinde eşinizde böyle değişiklikler olmuştur değil mi sizde eşinizi hala ilk günkü gibi seviyor musunuz?

Biz de evleneli 6 sene oldu. Dünya tatlısı 2 yaşında bir de oğlum var.
Eşim beni hiç anlamadı yada anlamak istemedi başlarda. Çok kavgalarımız, gürültülerimiz oldu.
Hala da arada bir oluyor. Onda fiziki bir değişiklik yok, sadece biraz daha oturdu görünüşü ve kişiliği.Ama ben resmen talan oldum, üzerimden tır geçmiş gibiyim...Beni çok yıprattı evlilik ve her türlü sorun.
Ama eşimi hala ilk günlerde ki gibi sever ve kıskanırım. Öl dese ölürüm.
Ama gel gör ki, kalbim çok kırık, paramparça ona karşı. Ne yapsa, ne etse tamir olmuyor.
KALP KIRMAK ÇOK KOLAY AMA TAMİR ETMEK ÇOK ZORRR...

sevmiyoruuuuuummmmmmmm ondan nefret ediyooooruuuuuummmmmmmmm Çok üzgünüm çoook senağlama

çok seviyorum çok..
bu gece hiç uyuyamadım..sola dönüp yatmak durumundayım hamile olduğum için..
arkadan sarılır hep bana..
bu gece daha bir dibimde daha bir sıkı sarılmıştı..kafasıda tam dibimdeydi..
Allahım o nasıl bir horlama..
kulağımın dibinde hemde..
kaçmak istiyorum salmıyor..bunaldım..uyuyamadım..
o kadar horlamaya rağmen hala çok seviyorum düşünün..:asigim:

ya ben daha 6 aylık evliyim bu soruyu yanıtlamak için henüz erken sanırım, ama 4 senedir birlikteyiz en azından. onu hep eskisinden daha çok sevdiğimi düşünürüm. 10 sene sonra 20 sene sonra da bu böyle olur inşaallah

biz de 2 senedir evliyiz ben eşimi herkesten herşeyden çok seviyorum.kendimden çok seviyorum.eşim benim dünyam canım.allahım onu başımdan eksik etmesin.gün geçtikçe sevgim artıyor birtaneme.

Back
X