- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi selametle66
-
Yok değil. herkesin hikayesi farklıdır anılar canlansınTanışmadın mı daha kamille
Yok değil. herkesin hikayesi farklıdır anılar canlansın
Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Erenim 14 gün önce şehit oldu.
Bu çocuk bana bakmaz dedim ve vazgeçtim.Sonra ne oldu,hiç haberi yokken onu beğendiğimi,o beni beğendiEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Çalıştığım yerde tanıştım iş yaptığımız firmalardan birinde calisandi oda, beni daha önceden gözüne kestirmiş o ben ilk onu kaderim vs diye hissetmedim hatta çok sinir oluyordum ona bana açıldıktan sonra da hemen peşinden görürsün bak evlenicem ben seninle demişti hastamidir nedir diye düşünmüştümEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Hiç hissetmedim dünyada son bu kalsa olmaz bu ne demiştimEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Allahim sabir versin mekani cennet olsunErenim 14 gün önce şehit oldu.
Sarki falan duydunuzmu bu sekilde bir ask yasamadim ben biraz temkinli yaklasmistim ve baya zaman almisti asik oldugumu anlayali siz baya ilk göruste düsmussunuzBen ilk orta sonda dershanede görmüştüm..kapıdan içeri girdi ben bi kaldım kantin dershane bi etrafımda döndü..ben şimdi bunu anlıyor hatırlıyorum tabi resmen şimşekler çakmış o gün bende herşy o gün belli olmuş..
Ay evet ya annemde hizir orucunda su icmeden uyu ruyanda sana esin su getirecek derdi meraktan birazda ergenlik susuz kalirdim ama gormemistim hiyari ama annem rahmetli babami gormusAaaa gerçekten mi? Maşallah ne güzel
Eğer sakıncası yoksa nasıl görmüştünuz eşinizi rüyanızdaDua filan mı etmistiniz
Ilk gördüğümde bu adam çok yakışıklı yaaaa bana bakmaz dedim. Ben 150 boy 80 kilo eşim 180 boy 74 75 kilo. Ama cidden çok yakışıklı.Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?