Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Zaten bu düğünler yok mu

Vallah ben hic bise hissetmedim daha cok arkadasdi... megersem o hissetmisti ama simdi ise 5 senelik evli 8 senelik birlikteyiz

yakın arkadaşım flörtü ile ilk kez buluşacaktı ve beni de zorla yanında götürmüştü flörtü de eşimi zorla yanında getirmiş metrodan indik 2 kişi bizi bekliyordu ben eşimi gördüm o da bana bakıyordu kalakaldık direk ve kalbime bişiler aktı dedim ki umarım flörtü bu çocuk değildir arkadaşımın. sonra yanlarına geldik tokalaştık isimler söylenince derin bi nefes aldım o da benimle aynı şeyleri düşünmüş o an ben bu kızla evleneceğim demiş. bütün gece eşim hiç konuşamamıştı utancından masal gibiydi bizim için o anlar sonrasında gelen 7 senelik sevgililik ve geçen yaz evlendik en büyük iyikim eşim çok seviyorum çok

Benim eşim değil ama tanıştığımız gün gece evin önüne arabayla gelmişti ben de cama çıkmıştım tabi gece yarısı bişey anlaşılmıyor 2 hafta sonra gündüz gözüyle buluşmaya karar verdik ilk gördüğümde dedim Allahım bu tip ne resimdekiyle alakası yok hiç beğenmedim benim gibi güzel bir kıza nasıl kendini yakıştırmış bu diyorum içimden bi bahane bulsam da kaçsam diyorum ilk kez biriyle buluşuyordum nasıl yaptı bilmiyorum ama beni tavladı valla 3 yıldır birlikteyiz maşallah

İlk gördüğüm an heyecandan ellerim titremeye basladı, kalbim GÜM GÜM GÜM nasıl atıyo ama varya. içimden ulan dedim o kaşına gözüne kurban senin resmen bir domdom kurşunu geldi vurdu beni o an. Ama asla renk vermedim. Gayet cool sekilde merhaba dedim elimi uzattım bi havalar bi relaks takılmalar. Sanırsın yıllardır tanıyorum adamı.

Okulda da bi program olsa bisey olsa hic heyecanımı belli etmezdim içten ölürdüm ama dışardan herkes beni rahat bilirdi.

Odun mu ormantik mi diye seçim yapıyordum ilk randevuda bana sürpriz yumurta almış
İcinden kırmızı Ferrari çıktı
6sene oldu evleneli hala durur arabam
Bana da ilk buluşma da sürpriz yumurta almıştı . tabi benim sürpriz yumurtalı resimlerim vardı ordan esinlenmiş çok seviyor demek ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…