- 20 Mayıs 2020
- 7
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi selametle66
-
ben bununla asla evlenmem demiştimEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Bende nefret ediyordumben bununla asla evlenmem demiştim
Yaa canım profildeki resim siizn kızınız miBende nefret ediyordum
Yok öyle netten alınan bi ünlü bi kızYaa canım profildeki resim siizn kızınız mi
Bununla hayatta evlenmem dedim. Sonra Kafede ilk konuştuğumuz da; " hayırdır ben senin askerlik arkadaşın mıyım? Bu ne rahatlık" dedim
Yaaaa ister istemez profil resminizle mesajı bağdaştırdım. Bi gülme aldı beni. Sanki o resim canlandı ve konuştu.
Hihhh Bende heyecan yaptımYok öyle netten alınan bi ünlü bi kız
İlk gördüğümde hiç sevmedim cok tuhaf itici gelmişti. Onunla evleneceğimi hayal bile edemezdim. Şimdi yaklaşık 3 senedir evliyiz
yakın arkadaşım flörtü ile ilk kez buluşacaktı ve beni de zorla yanında götürmüştü flörtü de eşimi zorla yanında getirmiş metrodan indik 2 kişi bizi bekliyordu ben eşimi gördüm o da bana bakıyordu kalakaldık direk ve kalbime bişiler aktı dedim ki umarım flörtü bu çocuk değildir arkadaşımın. sonra yanlarına geldik tokalaştık isimler söylenince derin bi nefes aldım o da benimle aynı şeyleri düşünmüş o an ben bu kızla evleneceğim demiş. bütün gece eşim hiç konuşamamıştı utancından masal gibiydi bizim için o anlarsonrasında gelen 7 senelik sevgililik ve geçen yaz evlendik en büyük iyikim eşim çok seviyorum çok
Oldular ama şuan ikisi de başkalarıyla evli ve nişanlıNe guzel
Peki arkadaslariniz sevgili oldu mu merak ettim
Oldular ama şuan ikisi de başkalarıyla evli ve nişanlı
İçim sızladı. Çok çok zor bir durum. Allah sabır versin size. Eşinizin mekanı cennet olsunErenim 14 gün önce şehit oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?