Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Aaaa gerçekten mi? Maşallah ne güzel
Eğer sakıncası yoksa nasıl görmüştünuz eşinizi rüyanızda Dua filan mı etmistiniz
Gerçekten öyle bende şaşırdım valla ama işte rabbimin hikmeti
Dua filan etmedim ben gelinlikliydim karsima bi adam geldi benden bi tik uzun başımı kaldrdim renkli gözlü sarışın kumral arasi biri gözlerime bakti derken o an uyandım yillar sonra esim karşıma cikti oda ayni ruyamdaki gibi renkli sarışın kumral arasında ben bi sok oldum ruyami hatirlarken düğünümde ayni pozu verdim valla

Amin amin.peki siz eşiniz karşınıza çıkmadan önce ilerideki eşiniz için dua ediyor muydunuz?
Kusura bakmayın evli olmadan insan tedirginlik yaşıyor ilerisi için.
Ben hep derdim 18 yaşlarda yakışıklı olsun işte parası olsun falan. Sonra 20 geldim dedim namuslu olsun bana sahip çıksın Allahtan korksun hayırlı bir esim olsun hep öyle dua ettim. Şükür rabbime gerçekten çok icten istemişim esımı mumla arasam bulamazdım. Rabbim naisp etti sukur dua tüm kapılar açar sen duani et

Okurken bile heyecanlandım sizin adınıza.walalhi tüylerim diken diken oldu maşallah ya

Okurken bile heyecanlandım sizin adınıza.walalhi tüylerim diken diken oldu maşallah ya
Bide beni düşün canım ilk gördüm hem rüyam aklima aldi hem ilk heyecan valla karmakarisik olmuştum

Yaaa inşallah.evet dua çok önemli.hatta Allah'tan göz rengine kadar isteyin deniliyor. Rabb'imin her şeye gücü yeter yeter ki isteyelim.

Yaaa inşallah.evet dua çok önemli.hatta Allah'tan göz rengine kadar isteyin deniliyor. Rabb'imin her şeye gücü yeter yeter ki isteyelim.
Geceekten öyle sen istemesini bil Rabbım veriyor çok şükür

Buda ne utangaç saclarida niye böyle uzatmış zaten sarı bide sakal bırakmış demiştim içimden :) asla sevgili olmam dediğim adamla evliyim şuan :) olmadığı zaman hırkasına sarılıp uyurum canım içi nin

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Eşimle lisedeyken tanışmıştık bundan 8 sene önce evvel. İlk o beni görmüş ben farketmemiştim bile tabi o zamanlar burnum da havadaydıbenim eşimi ilk gördüğüm an kantinin kapısının önünde arkadaşlarıyla konuştugu anda onu farkettim merdivenlerden inerken birden göz göze geldiko an dünya durmuştu sanki hani ilk görüşte aşk diyorlar ya onu tam anlamıyla yaşadımBirkaç gün okulun içinde karşılaştık hep uzaktan uzağa bakıştık baktım bu adım atmıyo hiç geleceği yok sadece bakıyor. İlk adımı ben attım kız arkadaşıma bi kağıda numaramı yazdım kendim gidip vermeye çekindimarkadaşım da eşimin arkadaşına bu kağıdı eşimi tarif edip verdi arkadaşım bunu senin yanındaki çocuga vermemi istedi diye vs vs. 1 gün sonra bana mesaj attı çok çekingen ve utangaclıktan bana adım atamamış. Ondan sonra tabi tanıştık mesajla birbirimizi tanıttık falan derken aşık olduk birbirimize okulda artık yanıma gelmeye başladı yüzüme bakamıyodu o kadar tatlıydı ki o haliöyle öyle derken 2012den 2019 a geldik2018 de de evlendik canımşu an bir zamanlar hayalini ettiğim şeyi yaşıyorum ve yanımda uyuyo

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Evet onu ilk gördüğümde bu adam benim kaderim diye içimden geçti o da geçirmiş içinden bu kız benim diye

Maşallah mutlu evlilikler de varmış hep burada ve çevrede mutsuz evlilikler duya duya evlilikten soğudum wallahi.ama sizinki de iyi cesaret imiş
Rabb'im daima mutlu huzurlu eylesin

Bende ilk görüşte aşka inanmıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…