- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Neden öyle dediniz kiIlk gordugumde ayy dedim bu neeee. Teyzem araci oldu tanistirmisti
Evet oyle diyor yalan deilse bu benim evlenecegim kiz demis guuuyaPeki eşiniz hissetmiş mi sizin kaderiniz olduğunu
Gerçekten öyle bende şaşırdım valla ama işte rabbimin hikmetiAaaa gerçekten mi? Maşallah ne güzel
Eğer sakıncası yoksa nasıl görmüştünuz eşinizi rüyanızdaDua filan mı etmistiniz
NedenIlk gordugumde ayy dedim bu neeee. Teyzem araci oldu tanistirmisti
Ben hep derdim 18 yaşlarda yakışıklı olsun işte parası olsun falan. Sonra 20 geldim dedim namuslu olsun bana sahip çıksın Allahtan korksun hayırlı bir esim olsun hep öyle dua ettim. Şükür rabbime gerçekten çok icten istemişim esımı mumla arasam bulamazdım. Rabbim naisp etti sukurAmin amin.peki siz eşiniz karşınıza çıkmadan önce ilerideki eşiniz için dua ediyor muydunuz?
Kusura bakmayın evli olmadan insan tedirginlik yaşıyor ilerisi için.
Okurken bile heyecanlandım sizin adınıza.walalhi tüylerim diken diken oldu maşallah yaGerçekten öyle bende şaşırdım valla ama işte rabbimin hikmeti
Dua filan etmedimben gelinlikliydim karsima bi adam geldi benden bi tik uzun başımı kaldrdim renkli gözlü sarışın kumral arasi biri gözlerime bakti derken o an uyandım yillar sonra esim karşıma cikti oda ayni ruyamdaki gibi renkli sarışın kumral arasında ben bi sok oldum ruyami hatirlarken düğünümde ayni pozu verdim valla
Bide beni düşün canımOkurken bile heyecanlandım sizin adınıza.walalhi tüylerim diken diken oldu maşallah ya
Yaaa inşallah.evet dua çok önemli.hatta Allah'tan göz rengine kadar isteyin deniliyor. Rabb'imin her şeye gücü yeter yeter ki isteyelim.Ben hep derdim 18 yaşlarda yakışıklı olsun işte parası olsun falan. Sonra 20 geldim dedim namuslu olsun bana sahip çıksın Allahtan korksun hayırlı bir esim olsun hep öyle dua ettim. Şükür rabbime gerçekten çok icten istemişim esımı mumla arasam bulamazdım. Rabbim naisp etti sukurdua tüm kapılar açar sen duani et
Geceekten öyle sen istemesini bil Rabbım veriyor çok şükürYaaa inşallah.evet dua çok önemli.hatta Allah'tan göz rengine kadar isteyin deniliyor. Rabb'imin her şeye gücü yeter yeter ki isteyelim.
İnşallah çok teşekkür ederimGeceekten öyle sen istemesini bil Rabbım veriyor çok şükür
Ama her iki taraftan biri hisseder diyorlar.Evet oyle diyor yalan deilse bu benim evlenecegim kiz demis guuuya
Yani nasıl bir his ki insan anlıyor ya bana çok tuhaf geliyor.Onunla evlenicegimi anlamıstım.
Evet çok haklisinizBaşınız sağ olsun.Rabbim yardımciniz olsun.bu dünya geçici . inanın yarın bile bizlerin garantisi yok ki.
Estağfurullah olurmu öyle şey. Cumlemizin olur inşallahAy cok özür dilerim. Başınız sağolsun rabbom mekanını cennet eylesin sizlere sefaatci eylesin
Eşimle lisedeyken tanışmıştık bundan 8 sene önce evvel. İlk o beni görmüş ben farketmemiştim bile tabi o zamanlar burnum da havadaydıEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Evet onu ilk gördüğümde bu adam benim kaderim diye içimden geçti o da geçirmiş içinden bu kız benim diyeEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Maşallah mutlu evlilikler de varmışEşimle lisedeyken tanışmıştık bundan 8 sene önce evvel. İlk o beni görmüş ben farketmemiştim bile tabi o zamanlar burnum da havadaydıbenim eşimi ilk gördüğüm an kantinin kapısının önünde arkadaşlarıyla konuştugu anda onu farkettim merdivenlerden inerken birden göz göze geldik o an dünya durmuştu sanki hani ilk görüşte aşk diyorlar ya onu tam anlamıyla yaşadım Birkaç gün okulun içinde karşılaştık hep uzaktan uzağa bakıştık baktım bu adım atmıyo hiç geleceği yok sadece bakıyor. İlk adımı ben attım kız arkadaşıma bi kağıda numaramı yazdım kendim gidip vermeye çekindim arkadaşım da eşimin arkadaşına bu kağıdı eşimi tarif edip verdi arkadaşım bunu senin yanındaki çocuga vermemi istedi diye vs vs. 1 gün sonra bana mesaj attı çok çekingen ve utangaclıktan bana adım atamamış. Ondan sonra tabi tanıştık mesajla birbirimizi tanıttık falan derken aşık olduk birbirimize okulda artık yanıma gelmeye başladı yüzüme bakamıyodu o kadar tatlıydı ki o hali öyle öyle derken 2012den 2019 a geldik 2018 de de evlendik canım şu an bir zamanlar hayalini ettiğim şeyi yaşıyorum ve yanımda uyuyo
Bende ilk görüşte aşka inanmıyorum açıkçasıEşimle lisedeyken tanışmıştık bundan 8 sene önce evvel. İlk o beni görmüş ben farketmemiştim bile tabi o zamanlar burnum da havadaydıbenim eşimi ilk gördüğüm an kantinin kapısının önünde arkadaşlarıyla konuştugu anda onu farkettim merdivenlerden inerken birden göz göze geldik o an dünya durmuştu sanki hani ilk görüşte aşk diyorlar ya onu tam anlamıyla yaşadım Birkaç gün okulun içinde karşılaştık hep uzaktan uzağa bakıştık baktım bu adım atmıyo hiç geleceği yok sadece bakıyor. İlk adımı ben attım kız arkadaşıma bi kağıda numaramı yazdım kendim gidip vermeye çekindim arkadaşım da eşimin arkadaşına bu kağıdı eşimi tarif edip verdi arkadaşım bunu senin yanındaki çocuga vermemi istedi diye vs vs. 1 gün sonra bana mesaj attı çok çekingen ve utangaclıktan bana adım atamamış. Ondan sonra tabi tanıştık mesajla birbirimizi tanıttık falan derken aşık olduk birbirimize okulda artık yanıma gelmeye başladı yüzüme bakamıyodu o kadar tatlıydı ki o hali öyle öyle derken 2012den 2019 a geldik 2018 de de evlendik canım şu an bir zamanlar hayalini ettiğim şeyi yaşıyorum ve yanımda uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?